ניני5, טעות גדולה בידייך,
זה זמן מה, שאני קוראת כאן ואת פשוט מצליחה לשגע אותי בטימטום שלך, את חושבת עצמך נאורה ויודעת הכל ואת תמיד מבינה הכל ורוב האנשים טיפשים לעומתך. רואים שאת לא יודעת על מה את מדברת. אז אני אחת שחיה בארה"ב ויכולה לספר לך ממש מקרוב, שהרבה ישראלים, לא בדיוק עשירם כאן, אופס........... אחרת הם לא היו נהגי מוניות/מטפלות/מובילים ועובדי ניקיון. הבתים כאן לא זולים וגם לא הדירות, בארץ שילמתי שכ"ד הרבה יותר נמוך. ב 200 אלף דולר את קונה דירת שני חדרים מעופשת באיזור דחי בניויורק או קליפורניה. רוב האמריקאים לא עניים ולא עשירים, הם ממוצעים וחיים יפה מאוד. תיירות פנים, היא דבר משגשג מאוד באמריקה, אם חשבת לרגע, שהתיירות כאן מבוססת על לא אמריקאים - טעית! אני חיה בעיר תיירותית ותתפלאי ש80 אחוז מהמבקרים בה הם אמריקאים. האמריקאים מאוד עוזרים לילדים שלהם, שהרי הם מגדלים ומחנכים את ילדהם על ערכי משפחה. נכון, בגיל 18 ילדים נשלחים לקולג', בדר"כ במדינה אחרת, במימון של ההורים ותמיכה שלהם. האמריקאים לא מפסיקים להיות הורים בגיל 18, אך הם מעודדים את ילדיהם לעצמאות כלכלית וריגשית מגיל צעיר, זה יותר או פחות טוב, זה פשוט שונה ממה שאנחנו מכירים. אי אפשר לעשות הכללות על האמריקאים, כמו שאי אפשר להכליל את כל הארופאים, זו מדינת ענק ויש בה המון רבדים. רק בניויורק בנין ליד בנין שוכנים להם עוני מזויע ועושר משגשג זה לצד זה. כשעושים חתך על האמריקאי הממוצע מקבלים את אותם נתונים שנתתי כאן ויש כאן המון יוצאים מהכלל,ילדות בנות 15 שכבר אימהות, או בקצה השני, חבר'ה שגרים רחוק מהמשפחה ורצים אחרי ההצלחה ובאים הביתה פעם בשנה לחג. שלום לכולם, מצטערת על הכניסה הלא רישמית לפורום. אז אני נשואה לאיש מקסים, שאמא שלו היא נהדרת לא פחות, היא זו שגידלה את האיש הנהדר שלי והמון תודות לה. אין לי על מה לקטר, רק לשבח. כי חמותי, גם שהיא מעצבנת לפעמים (רק לעיתים רחוקות), זה לא אישי נגדי, ככה היא עם כולם, הילדים שלה, החברים שלה, אני מקבלת אותה ומכבדת אותה כמו שהיא, באותה מידה שהיא מקבלת אותי ומכבדת אותי.