בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב

שאלה : מהו הדבר הכי שנוא עליכם? ואיך אתם מתמודדים איתו? שיהיה לכולכם בוקר טוב .....

ELa 2o

New member
בוקר טוב גם לך

הדבר שהכי שנואה עלי זה . . . . . את האמת אני לא יכולה לשנוא שנאה זה מה שאני הכי לא אוהבת זה הדבר הכי מגעיל בעולם וזה עושה רע לאדם . אני מתמודדת עם זה בכך שאני לא שונאת אף אחד

sidi

New member
מממ

ש "יושבים" לי על הראש ומציקים. אני לא אוהב "שחונקים" אותי כלומר אוהב להרגיש חופשי. איך אני מתמודד? פשוט נעלם

בוקר טוב לך

מה הכי שנוא??. לקום בבוקר ואיך אני מתמודדת ... נו באמת .... אני בעבודה לא... סתם אבל יותר שנוא זה צביעות של אנשים ועוד יותר זה אחרי שתפסתי אותם בצביעות שלהם הם פשוט מגעילים אותי בהרבה פעמים אני פשוט בוחרת להתרחק מהאנשים האלו אבל כבר קרה לי לא פעם ולא פעמים שפשוט זרקתי להם את האמת בפנים.

ניקולי

New member
עכשיו אני כאילו??

מה אני הכי שונאת?? שקרים!! אני שונאת שמשקרים אותי..מה אני עושה לגבי זה?? אני בוחנת מצד אחד זה לא טוב אבל אני בוחנת אנשים, במבטים,בדיבור..ובמעשים.

noa135

New member
מה הכי שנאו עליי?

אני חושבת שאני שונאת שמאחרים לי..אני שונאת שלא מגיעים בזמן.. מה עוד? אני לא אוהבת שמשקרים לי..ובעצם מי כן? ובעצם..אני שונאת את עצמי לעיתים..אבל לא נפתח זאת לדיון איך מתמודדים? מנסים להתמודד.. לא להפנים הכל.. לא לשכוח ולנסות להדחיק. לדבר על זה.. זה עובד..מנסיון!!

למעלה