ומה אתה מכניס לשדה שהוא unique?
ז זהר פלד New member 18/7/01 #31 קיפוש... התמונה שאתה מאוהב בה... זאת שצירפת להודעה... היא אותה תמונה של קיפוד שיש לך בכרטיס, או תמונה של פרה? או שפשוט זה באג של המערכת?
קיפוש... התמונה שאתה מאוהב בה... זאת שצירפת להודעה... היא אותה תמונה של קיפוד שיש לך בכרטיס, או תמונה של פרה? או שפשוט זה באג של המערכת?
ז זהר פלד New member 18/7/01 #33 פשוט בפעם הראשונה שהסתכלתי עליה, זו היתה התמונה של הקיפוד... וזה לא מקדם אותנו... זה נכון. תן לי כמה דקות לעבור על העץ הזה ונראה אם אני יכול לעזור.
פשוט בפעם הראשונה שהסתכלתי עליה, זו היתה התמונה של הקיפוד... וזה לא מקדם אותנו... זה נכון. תן לי כמה דקות לעבור על העץ הזה ונראה אם אני יכול לעזור.
ז זהר פלד New member 18/7/01 #34 כמו שאמרתי בפעם הקודמת, לא זכור לי שנתקלתי בשגיאה הזאת. לכן לצערי אני לא יכול לעזור.
ק קיפוש New member 18/7/01 #40 אולי ננסה ב ADO? כלומר לשבור את הכל בשורה אחת.. אבל אני אצטרך עזרה פה..
ק קיפוש New member 18/7/01 #42 שלילי... בדקתי הכל תקין... אולי ננסה להמיר את זה למשפט אחד של ADO, או להפך?
G *gemini* New member 18/7/01 #43 לא ברור לי למה פתחת את הrs הראשון זה שעדיין מוגדר עם 2, 2 ושממנו אתה שולף וסוגר. מה הוא אמור לעשות?
ק קיפוש New member 18/7/01 #14 שגיאה אחרת Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error `80004005` [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] þþàéï àôùøåú ìòãëï. îñã äðúåðéí àå äàåáéé÷è îåâãøéí ì÷øéàä áìáã. /f2/del.asp, line 22
שגיאה אחרת Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error `80004005` [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] þþàéï àôùøåú ìòãëï. îñã äðúåðéí àå äàåáéé÷è îåâãøéí ì÷øéàä áìáã. /f2/del.asp, line 22