בוקר טוב

רחלי01

New member
בוקר טוב

חלמתי חלום על אימי ז``ל שאני נמצאת עימה בחנות נעליים ועוזרת לה לחפש סנדלים...דוגמת הסנדל היה מעין פרח שקשור לרצועה שנקשר לסנדל לא דיברנו...אך היא נראתה לי מאוד נינוחה וטוב לה.הקשר ביננו היה מצויין כבר 13 שנה לערך מאז ניפטרה כשהייתי בת 20 יש לזה מוסר השכל לחלום??????. תודה מראש

JFK1

New member
פתרון החלום(רחלי 01)

שלום לך בראשית מכתבי אדגיש כי אני פותר את החלומות על דרך התורה וספרי המקובלים. לפי חכמי הקבלה אדם שמגיע לעולם האמת הולך ומתעלה משנה לשנה בזכות ילדיו ומעשיהם בעולם שלנו המכונה עולם העשיה. כמובן שאם מעשיהם רעם הדבר משפיע אף עליו. המדובר בחלום מעולה המעיד שהאם שמחה מאד בעולם האמת והסנדלים הינם אות וסימן ללבוש נוסף שהתווסף אליה ומשמעותו עלית מדרגה. ההרגשה הנינוחה בפניה מוכיחה זאת למעלה מכל ספק. העובדה שאת עוזרת לה מעידה שיש לך חלק באותה עליה של האם . הפרח הוא אולי אחד מילדיך שמשמח מאד בזכות מעשיו הטובים את האם ומסייע לה להתעלות. אינני יודע עם לאחרונה הרגשתם התעוררות רוחנית בביתכם אולם החלום מורה על מגמה חיובית ביותר עבורכם ועבור הנפטרת. אשמח לקבל התיחסות למכתבי ואם אכן את רואה את הדברים בפועל. בברכת כל טוב J.F.K

רחלי01

New member
כל הכבוד

לך אכן כן כל מה שתארת הוא נכון ביותר. ועוד משהוא חלמתי אתמול שיש ערב מהנה בביתי המשפחתי בעבר ואימי מגיעה לבשל ארוחה (כיום אחי גר בדירה עם אישתו ושני ילדיו) אימי החלה לבשל את כל התבשילים הנהדרים שידעה לעשות וכולם "משפחה"ישבנו ונהננו ואני כמובן יחד איתה לא עוזבת לרגע ופיתאום...out of the blue....היא התעצבנה עזבה הכל והלכה לפי ההרגשה כשכמתי שאחי עצבן אותה...וזה גם קרה בעבר שאחי כל הזמן הציק לה ...אז אני אומרת היא באה לבשל ולעשות כיף והוא עיצבן אותה ואני שכלכך אוהבת אותה התבעסתי לגמריי.... נו אז מה יש לך להגיד...תדע לך שאתה משהו!!!!!!!

JFK1

New member
תשובה לרחלי

שלום לך בראשית דברי אשוב ואומר מה שכבר אמרתי מספר פעמים שאיני ראוי למחמאות שכן אני פותר את החלומות עלפי ספרי המקובלים והתורה. מאד שמחתי לשמוע שאתמעודדת ממשמעות החלום והחלום עליו את מדברת מחזק פעם נוספת את דברי. אני מתרשם עמוקות ממידת האינטנסיביות בה אימך מופיעה בחלומותיך והדבר מעיד על קשר עמוק בבחינת "ונפשו קשורה בנפשה". נוכחות אימך בבית אחיך בחלום מרמזת על רצונה העז לאחד את חלקי המשפחה. אינני יודע יתכן וקימת בעיה משפחתית בינך לבינו או קרע סמוי המרומז בחלום. ברור מהחלום שאימך באה בתביעה כלפי האח להטיב דרכו למרות שעצם נוכחותה בבית מעידה על אהבתה אליו ורצונה לשינוי דרך. בנוגע לאכילה בחלום אזי אם ראית בחלום אכילת לחם הדבר מעיד על שם רע שמנסים להוציא עליך ירקות לעומת זאת הם סימן חיובי ביותר. התקשתי לענות לך בענין בגלל מחסור בפרטי הסעודה. דעי כי חלומות שאדם חולם סמוך ליקיצה או לפנות בוקר הם חלומות אמת בעלי מסרים שמימיים לעומת זאת חלומות של ראשית הלילנעדין לרוב מושפעים מאירועי היום. אני תקווה שסייעתי לך מעט ותודה על דברי החיזוק. אשמח לעמוד לרשותך בכל ענין בברכה J.F.K

רחלי01

New member
היי לך

שוב אני רוצה לאמר שכן הכל אכן נכון. אני צפיתי באימי שמבשלת וראיתי עופות בתנור מתבשלים עם ירקות מסביב. עדיין לא אכלנו כלום והיא פשוט התרגזה ונעלמה. אכן משפחתי מאז מות אימי אינה מלוכדת ואנחנו בקושי נפגשים..ואבי מנסה אך לשוא כנראה לא ממש מספיק הוא ממש לא פסיכולוגי ואינו יודע איך לאחד בין כולם.הייתה תקופה שניסיתי אני וכלום יש ביננו מרחק גאוגרפי של חצי שעה נסיעה וזה מונע מהם להגיע.אבי הוא היחיד שנוסע כל פעם למישהו אחר. אכן יש קרע תודה רבה

JFK1

New member
לסיכום רחלי

שלום לך שמחתי לשמוע שהמעגל נסגר והתמונה ברורה לך כעת. קרע הוא דברשלילי והוא מוביל להיזק גדול ח"ו לכל חלקי המשפחה. התורה הקדושה מצפה מאיתנו להטיב עם הזולת שלא על מנת לקבל שכר. אני ממליץ לך להתחיל בשיקום המשפחה באופן הדרגתי. הזמיני את אחיך ומשפחתו עליך לארוחה ותשתדלי לתת לו הרגשה טובה. ספרי לו על החלומות ופתרונם ועל הצורך לשמור על אחדות ולעשות נחת רוח לאימך. כך תעשי עם שאר חלקי המשפחה ובטוחני כי תראי ניסים ונפלאות. וודאי שאימך תשמח בך ותמליץ בעדך שתצלח דרכך. בתקווה לאחדות J.F.K

למעלה