בוקר טוב .... לכל חובבי הענתיקות שביננו , תראו מה מצאתי ...
ד דרדרית New member 3/10/03 #2 זהו. עכשיו אני מסודרת. אדע תמיד ת'שעה. בחרתי כמובן בגלל... הצבע הורוד המתקתק הזה הקיטשי בזה. הנה זה כבר אצלי. רואים?
זהו. עכשיו אני מסודרת. אדע תמיד ת'שעה. בחרתי כמובן בגלל... הצבע הורוד המתקתק הזה הקיטשי בזה. הנה זה כבר אצלי. רואים?
B B T1 New member 3/10/03 #6 דרדרית--עבדו עליך... השעון.... בכלל לא עובד. נכון ששעון עומד פעמיים ביום מראה את השעה הנכונה.
ה הטנדר נוסע New member 3/10/03 #4 היתי רוצה כזה למישהו יש מכיר מישהו שיש לו אני מיתכון גם לרדיו אולי מישהו יודע על חנות
B B T1 New member 3/10/03 #5 השמאלי נראה לי פונוגרף.... לאומת זאת הימני גרמופון, שכמותו יש לרכוש במצב עבודה בחנויות של הכפר הדרוזי עספיה שעל הכרמל. המחיר ההתחלתי שנדרש כ-350-400 שקל.
השמאלי נראה לי פונוגרף.... לאומת זאת הימני גרמופון, שכמותו יש לרכוש במצב עבודה בחנויות של הכפר הדרוזי עספיה שעל הכרמל. המחיר ההתחלתי שנדרש כ-350-400 שקל.
ל ליילנד New member 4/10/03 #8 ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif הימני הוא הגרמופון, הפטפון עם האוזן הענקית והשני אם אני לא טועה הוא הגלגול הקדום של הטייפ.
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif הימני הוא הגרמופון, הפטפון עם האוזן הענקית והשני אם אני לא טועה הוא הגלגול הקדום של הטייפ.
B B T1 New member 4/10/03 #10 לאחר עיון--השמאלי אכן פונוגרף (האבא של הגרמופון, לפני הפטפון) לפי הידוע לי יש רק במוזיאונים, לתקליט שלו יש צורה, כמו לגליל של הניר טואלט ואין בנמצא.
לאחר עיון--השמאלי אכן פונוגרף (האבא של הגרמופון, לפני הפטפון) לפי הידוע לי יש רק במוזיאונים, לתקליט שלו יש צורה, כמו לגליל של הניר טואלט ואין בנמצא.
B B T1 New member 4/10/03 #11 אולי אתה רוצה צינור גומי.... מאלומיניום? כל הפונוגרפים הופעלו ע"י קפיץ דריכה.