בוקר טוב

• פותח הנושא rask
  • פורסם בתאריך

rask

New member
בוקר טוב

לפני כ -3 חודשים רכשתי IPAQ 1910. לאחר חודש שימוש בו הוא ננטש במגירה עקב נסיעה לחו"ל למשך חודש וחצי-חודשיים. אתמול טענתי אותו, הפלא ופלא נעלמה לה העברית (האופיס לא) ואינני מוצא הגדרה שמשיבה אותה. מה היא הדרך להשיב אותה?

ron20

New member
../images/Emo26.gif

העברית לא הייתה מותקנת ב ROM ולכן כאשר נגמרה סוללת הגיבוי המכשיר חזר למצבו "המקורי" חפש את רשיון העברית שלך, תתקין אותה מחדש ובמהלך ההתקנה תישאל אם להתקין ל ipaq file store או ל SD ... בפעם הבאה שתקרה לך "תקלה" מהסוג הנ"ל העברית "תותקן" מיד עם האתחול הראשוני של המכשיר. האופיס הוא חלק ממערכת ההפעלה ולכן הוא שם ...

rask

New member
תבורך, רק

תענה על הסוגיה שהעלת: לטענתך במהלך ההתקנה אשאל האם להתקין ipaq file store OR SD מה עלי לבחור? אני מניח לבחור -ipaq file store בכל מקרה תודה.

ron20

New member
תודה על הברכה ...

אני ממליץ על ה file store כי מדובר בנפח קטן יחסית ותמיד יש סיכוי שהכרטיס יהיה בדיוק בחוץ ברגע האמת ... בקיצור - תבחר ב file store.

rask

New member
אני מתנצל אבל

איפה בדיוק אני מוצא את הרשיון של העברית (אמרת - חפש...)? על ה ipaq? אם כן, איפה? כי לא ממש מצאתי עליו, בנוסף נעלמו לי הקבצים בעברית שהורדתי אליו. שוב תודה.

ron20

New member
אל תתנצל ../images/Emo8.gif תרגיש חופשי ....

בין כל הניירת שקיבלת עם המכשיר אמור להיות רשיון העברית. קנית את המכשיר בארץ ? חדש ? מה ז"א נעלמו הקבצים ? תסביר בדיוק מה עשית, אם יש בעיה תכתוב לי ואני אשתדל להיכנס לצ'אט של הפורום - יהיה יותר נח.

למעלה