בוקר טוב !

kirk hammet

New member
בוקר טוב !

אויש , כמה שלא התגעגענו , הא ?! נעלמתי קצת מהשטח בזמן האחרון , אבל הסירו דאגה מליבכם , חזרתי ! לא , לא קיבלתי איזשהו זעזוע מוח או משהו , גם לא איבדתי את שפיות דעתי (המעט שנשאר ממנה... ;-p ) סתם לא התחשק לי בזמן האחרון .... מה קורה איתכם !? אה ככה חשבתי קצת ... על שירים פופיים שכאלה עתיקים למדיי ... כששמעתי היום שיר של המלך הבלתי מעורער (ואני לא רוצה לשמוע אחרת !) מייקל ג`קסון ... BILLY JANE ... שיר נחמד דווקא .... אז אמרתי - למה לעזעזל כל האוהבי רוק למיניהם (אני לא משתמש במילה הזאת , אתם יודעים איזה) ישר שוללים כל שיר פופי למהדרין !? יש כמה הבזקים , אבל רק מהמלך והמלכה - מייקל שלנו , ומדונה יקירתנו .... נניח VOUGE שיר נחמד דווקא , מה לא ?! טוב עד עכשיו על שטויות אני רוצה להכריז רשמית על מייקל כעל המלך הבלתי מעורער של הילדות שלי ... אנס ילדים או לא , לא איכפת לי ! יש לו פארק שעשועים ענקי בבית , ויש לו שירים כמו BLACK OR WHITE , שאני גדלתי עליהם .... לונג ליב מייקל !!! אה וכן KGB PAD NASH CONTROL !!!!!!!!

mmm

New member
כן כן...

מייקל ג`קסון היה הזמר האהוב על m ולדעתו הוא לא אנס אף אחד, העלילו עליו.... וחבל... יש לו שירים נהדרים מאוד מאוד מאוד יפים... אבל לאט לאט נחשפים למוזיקה אחרת ומבינים שיש יותר ממיקל ג`קסון. BY mE

kit k@t

New member
המלך

בכלל זה אלביס אבל לא משנה מייקל ג`קסון הוא מלך הפופ וחוץ מהעובדה שיש לו אחוזה ענקית לונה פארק בבית קוף!!!! הוא גם אדם טוב שתורם הרבה מאד כסף לצדקה קאט אגב הפלילו אותו!!!

למעלה