בוקר טוב

מירבי*

New member
בוקר טוב

לפני הכל ולפני כולם אני מרגישה צורך לכתוב לכם, לפורום הזה... קראתם בוודאי את הכתבה שהתפרסמה הבוקר בידיעות אחרונות, אלה מכם שעדיין לא קראו יקראו בטח בקרוב או שאחרים ידאגו לעדכן אותם. מדובר בטעות אומללה שנובעת מאי הבנה אחת גדולה, הגברת שפנתה אלי לא הבינה עברית, אני שמורגלת בפניות לפונדקאות התחלתי לספר לה על פונדקאות, היא נבהלה ואמרה לא פונדקאות אני משק בית,בשלב הזה היא העבירה את השיחה לגבר שהיה לצידה, בעלי המשיך איתו את השיחה כי אני התפניתי לטלפון אחר, הוא הסביר לו שיש לנו צורך בעובדת למשק בית, הוא שאל למה היצענו לה פונדקאות ובעלי אמר שבלי קשר אני מנהלת מרכז לפונקאות, זה מקור הטעות וזה הטריגר לכתבה המכוערת היום בעיתון. לפני חודש פיטרנו את העובד הזר שעבד בביתינו, עד לא מזמן היתה לו אשרת שהיה וברגע שפג תוקפה הודענו לו שלא יגיע יותר עד שיקבל הארכה לאשרת השהיה שלו, בעלי שהבין שאי אפשר להישאר בלי מנקה פנה ללשכת התעסוקה וביקש להפנות אלינו נשים או גברים לעבודה במשק בית. בלי קשר לעניין הזה, פנינו לפני יותר מחודש למוקד התעסוקה של החד הוריות שהוקם כדי לסייע לנשים חד הוריות למצוא עבודה אחרי שהקיצוצים שנעשו בקיצבה שלהם היקשו עליהם את המחיה. במוקד לא התלהבו לסייע לנו בפניה כי לא כל כך הבינו במה מדובר, צלצל אלינו בני פפרמן מנהל אגף בתמ"ס והסביר שהוא מבין היטב את הנושא אך צריך להתייעץ עם גורמים נוספים ויחזור אלינו עם תשובה בימים הקרובים. לפני מספר ימים חזר אלינו תוך גילוי הבנה לנושא וחשיבותו והציע שנפנה ללשכת התעסוקה המקומית במקום מגורינו. אין קשר בין הפניה הזאת לבין הפניה שלנו בנושא העסקת עובדת במשר בית. היה לי חשוב להבהיר את עצמי, ברור לי שיהיו נסיונות להפוך את זה לנשק נגדי,אני איתנה בדעתי להדוף כל נסיון שכזה ואין לי ספק בצדקתי. חשוב לי יותר מכל ששום דבר הקשור בפונדקאות לא ייפגע בגלל הטעות האומללה הזאת. תודה שקראתם עד כאן. יום נפלא לכולנו

בנדה1

New member
DARLING ../images/Emo24.gif

קראתי את הכתבה ולא בדיוק הבנתי איזה מסר רצו להעביר בה. אני חושבת שפניה למוקד של נשים חד הוריות הוא צעד נבון תמיד אמרנו שצריך לתלות מודעות במעונות של נעמ"ת כדי להגיע לאוכלוסיה הנכונה. איך הדבר הזה התגלגל.... המרדף אחרי ITEM גורם לעיתונאים לעשות מזבוב פיל. העצוב הוא שזה פוגע באנשים חפים מכל אשמה. אנחנו מצטערים שאת וחיים נפגעתם מזה, אנחנו בטוחים בכנות כוונותיכם, אנחנו מכירים את יושרכם האישי והמקצועי. צר לנו שהמרדף אחר פרסום של אנשים אומללים וכתב המחפש להתקדם תוך כדי דריכה על גוויות אחרים הביא למצב האבסורדי הזה בו את צריכה להוכיח ש"אין לך אחות". אנחנו יודעים ש"אין לך אחות". אוהבים ומחבקים בנדה בנדו וגם ציצ שלצערה אין לה היום מחשב.

שרון גל

New member
שלום, קראתי את הכתבה

והכתבה לא דוגלת ולא זהה למה שכתבת פה בפורום לפנות בוקר(5 ) אני לא מבין מדוע את באה ומתגוננת, תמיד פה בפורום הזה סורקים כתבות לפורום,בשביל שנראה ונהנה) מדוע לא סרקתם את הכתבה? אני חושב שיש דברים בגו
. אני מצטט מהכתבה:"לוי טען אתמול,כי בשירות התעסוקה ידעו על רצונו להפנות אליו נשים כדי שיוכל להציע להן להיות פונדקאיות. לוי הציג מכתב שלטענתו נשלח לפני כחודש בפקס למנהלת שירות התעסוקה בראשל"צ ובו נכתב "הנידון (מירב לוי)ביקשה להפניית נשים חד הוריות בהמשך לשיחתינו הטלפונית,אני מעוניין שתפני לחברתנו שי-לי-בי בע"מ(מירב פונדקאות חובקת)נשים חד הוריות בגילאי 23-38 במצב בריאותי תקין למטרת פונדקאות,הוא ציין כי התמורה הכספית בגין תהליך זה עומד על סכום 28-23 אלף $.על הפקס חתומה מירב לוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" לסיום,הפיסקה אותה אני ציטטתי,אינה מה שאת אומרת!!!!!!!!! עוד מצטט את כותרת הכתבה) תושבת ראשון לציון הגיעה ללשת התעסוקה בעיר והופנתה לעבוד במשק בית,כשהגיעה התברר לה שבני הזג המתגוררים במקום זקוקים לשירותיה כפונדקאית,שירות התעסוקה:המבקשים הונו אותנו

בנדה1

New member
נו... ו.... מה אתה רוצה לאמר?

נאמר מראש שכן נעשתה פניה לשרות התעסוקה לאתר נשים המעוניינות לשמש כפונדקאיות. מה בין זה לבין אי ההבנה שהיתה? מה עשו מאי הבנה אומללה כתבה ענקית? משהו תפס את האשה וחייבו אותה לבצע החזרה של עוברים? נו באמת. איזה דברים בגו? מה ניסו לעשות לקבל משרות התעסוקה נשים שמעונינות לעבוד במשק בית ולהכריח אותן לשמש כפונדקאיות? מה הסיכוי שכל אשה שתפנה אליהם תהיה אם חד הורית בגיל המתאים ותוכל לשמש כפונדקאית? נראה לך שהם זרקו חכה וחיכו לראות מה יתפס בה? אני אגיד שוב , נו באמת. אתה כנראה לא מכיר את הנפשות הפועלות.

רילי12

New member
לא יכול להיות........../images/Emo128.gif

קראתי את הכתבה היום בעיתון.........וגם את מה שמירבי כתבה..... לפי דעתי כל הכתבה שקר וכזב!!!!!!!!!! אני לא מכירה את מירב ולא את המתלוננת ,אבל..... אני כן מכירה את נושא הפונדקאות כל כך מקרוב. כך שכל הכתבה לא ניראה לי.... אי אפשר לחפש פונדקאיות "ברחוב" "ולשדל" אותם לפונדקאות ( בכל מיני תחכומים למינם). כל נושא הפונדקאות עובר תהליך מורכב ביותר שגורמים ממשלתיים מעורבים בתהליך ובאישורו של התהליך. לא כל אחת שרוצה להיות פונדקאית יכולה להיות. אם פונדקאית צריכה להיות עם דרישות מיוחדות לפי ועדה שאחראית על העניין ולעבור אבחונים וכל הנדרש. מספיק אם בצורה זאת או אחרת הועדה תבין שאותה אישה לא מעונינת כדי לפסול אותה. כך שכל העניין לא נראה לי . אז בואו נפסיק להתעסק בכל מי דברים שלא יוצא מזה כלום ונתחיל לדאוג לדברים יותר מעניינים כמו לעתידנו ולעתיד ילדנו ולהקים צעקה על כל הגזרות שיכולים להשפיע בצורה זאת או אחרת על עתידנו. בהזדמנות זאת מאחלת חג שמח לכולם... ובהצלחה לכל הזוגות המיועדים ולפונדקאיות

אני כותבת כאן משהו,ולא מוכנה שימחקו

אותי,ולא מוכנה שיכפישו את שמי
(את כן את אני מתכוונת אליך
)(כי הכפשות לא עוברות לסדר היום!) אז ככה: בצהריים קראתי את הכתבה,והאמת אני בהלם!!!!!!!!! תראו, יש משפט:אין עשן בלי אש!!!!!!!!! אני יודעת שהרבה פעמים העיתונאים מגזימים,ומקצינים דברים. אך בפרטים לא חושבת שאפשר לזייף פרטים. ז"א,לא יתכן שלשכת התעסוקה לא מעורבת,כי היא מעורבת. בקיצור:באמת ובתמים לא ציפיתי לראות כתבה על מירב בנוסח כזה !!!!!!!! ואני עדיין המומה מהאופן הזה של גיוס פונדקאיות!

בנדה1

New member
ענת, אנא עזרי לי להבין

בלי שום קשר לכתבה, מה מירב עשתה לך כל כך רע שאת כל הזמן משתלחת בה? את שוכחת את הזמנים שרק עזרו לך כאן, את שוכחת את כל הטלפונים, מסרים, הודעות שמירב ענתה לך מכל הלב ורק עזרה. מה לעזאזל גורם לך להכנס בה בכל דרך אפשרית? אני פשוט לא מצליחה להבין למה את מתנהגת כך? את מנסה למצוא חן בעיני עדה ומינה בזה שאת מעלילה עלילות על מירב מחפשת איך לפגוע בה וסתם ככה להרע? אם זה עושה לך ולהן טוב, אז לא נותר אלא להצטער על הרמה הירודה. קבלתי בשמחה את המסרים שלך והעידוד בפורום אימוץ, אבל מה אגיד לך ההתנהגות הזו שלך מעיבה על הכל.

בנדושית את לא מכירה אותה כבר..

אין מקום שהיא לא תדחוף את אפה המשועוממת הזו, המיוחד שזה להרוס ולרמוס זה הכייף שלה. לירוק מהצלחת ממנה היא אכלה זו המומחיות שלה עזרה היא קבלה פה בשפע אם זה ממירב ומאירית ומעוד מספיק, אבל היא מסתובבת ותמיד תסתובב ותרקד על דם של אחרים הכפויית טובה הזו זה בדם שלה!!!!!!!! שתתבייש לה, אישה בוגרת עם מוח מעוות של נמלה טיפשה!

טובי11

New member
הכתבה (לכל המכפישים)

מירב שלום אנחנו מקווים באמת שכל הכתבה מקורה בטעות אומללה. תהיי חזקה ותחזיקי מעמד. לכל המכפישים למיניהם תרדו מהעניין אתם רק גורמים נזק לפונדקאות בכלל. ל 90% ממה שכתוב בעיתון אני בכלל לא מאמין ובכלל מישהו שאל את עצמו איך העניין התגלגל לעיתון ? על תעשו מעכבר הר בסופו של דבר האמת תתגלה. ד"ש לכולם וכמובן הרבה הצלחה .

miss lula

New member
הכתבה

אני רוצה להגיד לך מירב שכל מי שמכיר אותך יודע שפשוט היה לך את המזל הרע להיתקל בכתב מגעיל שחיפש איזה סקופ. גם אני בעבר נתקלתי בזה שעיתונאית שראיינה אותי לכתבה פעם על פונדקאות פשוט הציגה דברים שלא אמרתי בכלל. כואב לי לדעת שדווקא עליך טיפסו, במיוחד מפני שאת אחת הנשים הכי ישרות ואמינות שאני מכירה. באהבה ובתמיכה, אלי

אנחנו על המפה !!!!!!!

למי שיחשוב ויעמיק קצת במה שכתוב יראה ויבין שאין פה שום עניין. כל פרסום הוא סוג של פרסום ו...אם אתה לא שם אתה לא קיים ! מה קרה אין לעיתונאים על מה לכתוב???? מה קרה יש שקט קצת מפיגועים , העיתון נראה "אנמי"....אז מצאו כותרת אדומה ענקית ועוד על מה??? על טעות בתקשורת??????? בחורה עם עברית לא מי יודע מה ...מצלצלת לבית שמחפשים בו עזרה במשק בית....במקרה באותו הבית מתנהל גם עסק שעוסק בפונדקאות....משהו שמתחיל באי הבנה ...נגרר בזכות אנשים טובים לכותרת זועקת בעיתון. ואפשר לחשוב שפונדקאות זה רצח או איזה פשע נתעב ...כאילו הציעו לה להיות זונה או איזה נערת לווי ?! אז לכל אלה שמחפשים את ה"נפילה" של מירב פונדקאות חובקת , תמשיכו לחכות כי זה לא יקרה ! לכל "יפי הנפש" שבהלם מהעניין...תרגעו !!! מירב מי שמכיר אותך יודע את האמת וזה הכי חשוב ! לכל "האנשים הטובים" יש אלוהים בשמים ובסוף הוא משלם לכוווולם... ביי סיגל

shosh6

New member
בנות יקרות

לאור שיחתי עם חיים ומירב הבנתי שמדובר באי הבנה אומללה שהובילה לכתבה אומללה. לצערי שוב חזרנו לעידן המשובטים או יותר נכון המשובטות. משובטות יקרות חבל רק שלא מצאתן לנכון להירתם לקריאתי מיום שבת להצטרף למאבק בגזירות של ביבי.

mondani5

New member
הי יקירות!!!

לא הייתי עמכן מיום שישי ,הנסיכות מתרוצצות חופשי אין לי רגע דל,יש לי הרושם שישנן ידיים זדוניות,ומן מלחמה בין פורום זה או אחר. המטרה נפגמת ,ישנן נשים "סמויות" שברי הבנה יבינו שהן כלל לא קיימות,והראיה גלי33 אשר גרמה לליידי בל היקרה להפגע בשנית,ומה גם שכלל לא קיימת והתחזתה כמיועדת של ליידי בל ופגעה גם במיועדת. שוחחרתי עם מירב וחיים ,הדברים יצאו מהקשרם,זה לא סוד שהיא מנהלת עסק בנושא פונדקאות ,למרות שלא נזקקתי לשרותיה היא עושה זאת בחום ומכל הלב. את העובד הזר פיטרה ביוזמתי מאחר והבהרתי לה שזוהי עבירה של מעסיק לכן אני מאמינה שפנתה בבקשה לעוזרת בית. אני לא מעוניינת כלל לתת דעתי או לדון בעניין. מאחר והכי חשוב זוהי המטרה שלנו וזה הזיווג הטוב בין פונדקאית להורים מיועדים והבאת ילדים בריאים לעולם. אני שכבר אחרי הכל ואלוהים ברך אותי בשיר ורון ,מבקשת מכל הנשמות הרעות להתרחק מרפש ,ותנו לנו אוויר וכח להתעסק במטרה העיקרית שגורלנו נקבע שלא באשמתנו. אוהבת אותכן בנות ,ואל תגגרו ליצר הרע. אירית

shoteket

New member
למה כולם שותקים?

שלום לכן. אני אף פעם לא כתבתי בפורום הזה. אני קוראת פסיבית. אבל היום אני חייבת להשמיע את קולי. ממה שראיתי, מנהלת הפורום, מירב, עוזרת, מדריכה ומעודדת אתכן בכל עניין ועניין. למה אתן לא משמיעות קול כשהיא זקוקה לעידוד ולתמיכה שלכן? אם אני השותקת השמעתי קול, תשמיעו גם אתן. ולך, מירב, תתעודדי. תודה על ההקשבה, השותקת

כל כך שקוף וברור!!הכפשה אחת גדולה!!

ואני אומרת מה לא יעשו העיתונאים האלה בשביל סקופ שיקרי, ירמסו יכפישו ומה לא יעשו לאדם, וכל זה שאנשים יקנו עיתונים. את מירב הכרתי מיום הקמת הפורום עוד לפני שהקימה את מירב פונדקאות חובקת, מעולם אבל מעולם מירב לא פגעה שידלה או ניסתה לשכנע מישהי בכוח להיות פונדקאית, כל בחורה שנכנסה לכאן שאלה והתעניינה היא ענתה לה קורקטית בלי לשדל בכוח או לשכנע, מירב היא אחד האנשים הרגישים והמיוחדים שהכרתי בחיי , ואני חושבת שהכתבה העיוולת הזאת עשתה לה עוול גדול!! ואני באופן אישי מירב יקרה לא הייתי שותקת!!! תובעת את אמא שלהם על הוצאת דיבה, נבלות!!!!!!!!!!!!!!! פה מישהו באופן בוטה ומכפיש מכר סקופ גועלי על חשבון גבה של מירב, ואת האמת כולנו פה יודעים אחד אחד, זו לא מירב שלנו ובטח שלא בעלה חיים, יצא לי לא אחת לדבר עם האיש הנפלא הזה, בעלה של מירב, וכל המוחות המעוותים שהוציאו את הכתבה המגעילה הזאת לא יצליחו להכפיש את שמה כי אנו יודעים בדיוק מי היא. מירב וחיים יקרים, ברגעים אילו שאני יודעת איזה אנשים אצילים אתם וכמה עזרתם לזוגות ולפונדקאיות, אני שולחת לכם מקרב לבי חיבוקים וחיזוקים ומבקשת ממכם אל תתנו לכל המלעיזים והמכפישים למיניהם להרוס את העבודה הנפלאה שאתם עושים ואת התמיכה שלכם בזוגות ובפונדקאיות, אל תתנו להם לשבור אתכם, ימותו הקנאים ובמיוחד הקנאיות מהמרכז המתחרה שהלב שלהם שחור משחור!! כל ההכפשות שלהם עליכם לא יעזור להם!!! שיסתכלו היטב במראה של עצמם !!!! והטמבלית הזו
שמנהלת להם שם את העסק החולת נפש הזו שמחפשת בלי סוף להכפיש את שמך ולהציק אל תתיחסי אליה מירבי יקרה שלי, היא לא שווה ולא מאומה, היא מתאימה לשם זה המקום שלה להוציא את הטירוף החוצה!!! שאלוהים יעזור לה, אמרתי לה גם אמא שלי אולי "תעזור" לה מלמעלה היא צריכה הרבה מזל עם הרשעות שבה. מירבי שלי אוהבת אותך יקרה שלי, אל תתיחסי לכל ההכפשות וכל הניקים החלולים שכותבים כאן הלא אנחנו יודעים בדיוק מי הן
שתי בחורות מתוסכלות משועוממות שאין להן משהו אחר לעשות מלבד לריב להכפיש ולהפריע, קנאיות רשעיות, לא שוות יחס. אוהבת אותך מירבי ואני בלבי יודעת מי את, את זו שליווית אותי בלידת התינוק שילדתי לפני חודשים ללא כל תמורה, את תמיד היית ותהיי המלאך שלי!!! ואף כתבה מכוערת לא תצליח לשנות את זה לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך מירב תמיד לנצח ליידי

bellita

New member
די לרעות../images/Emo163.gif

אני לא כל כך מבינה על מה המהומה גם אם מציעים למישהי דבר שכזה היא יכולה להגיד לא או להיתלהב מהעיניין ולהרוייח כמעט 30000$ טבין ותקילין אף אחד לא אונס אף אחת אני הגעתי למירב אחרי המון מפחי נפש מכל הכיוונים ולא ניכר מיצידה שום תאווה לכסף היא עזרה לנו מאוד מבלי ששולם לה שקל בודד ועזרה תמכה והיתעניינה בכל לכל "הנשמות הטובות" עשו טובה והישארו בשאול

miri71

New member
הי מירב שלי, נדהמתי ממה שניסו לעשות

ממך... כניראה אותם הרעים לא יכולים לעבור על סדר היום כשהם רואים מישהו שעושה את העבודה שלו כמו שצריך ומכל הלב (שיש לו גם סיפור אישי כ"כ מורכב...)ולא לפגוע בו... כניראה שאי אפשר למצוא חן בענייני כולם, במיוחד כשאתה באמת טוב. מצטערת נורא בשבילכם. אני בטוחה שתמשיכו בשגרת חייכם ובעשיית העבודה הגדולה והחשובה שלכם מבלי להפגע. בסופו של דבר, לא כולם קוראים עיתונים. אני,למשל, לא קוראת. ועכשיו משכנע אותי עוד יותר שאני עושה נכון. נשיקות ושיהיה רק טוב

"שיחיו הקנאים" אמרה וצדקה סיגל

כמה רדוד יכול עיתונאי להיות ולו בשביל כתבה............ מילא היתה מרתקת ונכונה אבל לרדת כול כך נמוך שאפילו ילדי בן ה11 שלא היה צריך לחשוב פעמיים לאחר שקרא את הכתבה צחק צחוק גדול ואמר שזוהי בדיחה גרועה ואיך אפשאר לכפות על מישהו דבר כזה שהרי הוא יודע היטב מה נדרש מאישה שרוצה להיות פונדקאית ............. ומי שקפץ להשמיץ פשוט חיכה לטרף ,שהרי מיד אפשאר להבחין שיש פה משהו שמעלה ריח רע ריח של בורות............ עיתונאי יקר הבטחתי לחבר יקר למצוא עבורך את השיר של אריק איינשטין ששר על ה"עיתונאי הקטן" ולא מצאתי אבל באשר אתה שם יושב וחושב על הכתבה הבאה עשה טובה לעצמך ולכול הקוראים שחלקם בטח מאד אוהבים כתבות ירודות כאלו שהרי זה כול עיסוקם בחיים מצא לך עיתון אחר כי יש בליבי תקווה שרוב האנשים שקוראים את העיתון הם ברמה יותר גבוהה מאלה שהכתבה גרמה להם נחת וזוהי נחמה עבורם לשמוח על חשבון כאב של אחרים ועל צרות עין שהרי אף אחד גם לא כתב כמוך יעשה עליהם כתבה............. אמר לי פעם חבר יקר מאד שאם מדברים עליי לטוב או לרע אני אמורה לשמוח שכן אני מעניינת. אז מרבי יקרה שלנו, אין צורך להרבות במילים שכן שום מילה לא תתאר את טוב ליבך ויושרך מעשייך הם שמובילים אותך קדימה אל המטרה בדיוק אותם מילים שאמרת לי ולא מזמן, בטח לא כתבה כגון זאת, על אף שלא היתה נעימה, תשנה אצלך את יעודך ואף אחד לא יקח ממך את מה שיש לך .................. אנחנו איתך לתמוך בדיוק כמו שאת איתנו כול דקה ושנייה חייה את הפונדקאות גם מתוך שינה............ ושיחיו הקנאים .............. שלך ציצ הפונדקאית ששמחה להיות תחת חסותך הנאמנה האוהבת המסורה כן ירבו כמותך אז אולי יגיע השלום............................והמשיח.........................

למעלה