בוקר טוב.

בוקר טוב.

מאחלת לכולנו יום טוב וקל, עד כמה שאפשר. אוהבת את כולכם... ילדונת - בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות... ואוהבת...שיהיה יום טוב יותר מאתמול. שימרי על עצמך...אנא ממך. אם לא בשבילך אז בשבילי...בשבילנו. אוהבת אותך כל כך.... תוגי....רואה שבכל זאת הצלחת לקום בבוקר. תרנגולת אמיתית...גאה בך ואוהבת כל כך. סליחה אם עצבנתי אותך אתמול...הכל מאהבה. היום מתחילים שרשור חדש! את יודעת...אחותי ישבה אצלי אתמול, ולא הבינה למה אני צוחקת כל כך... הרגת אותי! את משהו משהו! ואני אוהבת אותך כל כך... מזמן לא צחקתי ככה. אני אחזור בערב. מייקוש... מקווה שלא עשיתי שימוש לרעה בשמך...ושאתה לא כועס. פשוט...אם הייתי מאיימת שאני אוכל תרנגולות...היו צוחקים לי בפרצוץ! מכירה אותה כבר... אני מקווה שהגעת אתמול בזמן למשחק...לפחות לסוף. שיהיה בוקר טוב. נדבר כבר... אוהבת אותך עד לירח...לשביל החלב 3 פעמים וחזרה לכדור הארץ...אם נשאר דלק. אתה כבר יודע את זה...אבל שוב. אני אמא גולי...אין כמו אמא! ואין כמו בבית...את בטח יודעת את זה. בבקשה שימרי על עצמך...תכניסי משהו קטן לפה. אני לא אהיה עד הערב, אבל סומכת פה על הבנות... ועליך. כי אני יודעת שאת יכולה...למרות שעדיין לא שמעתי את כל הסיפור. אצלצל אלייך היום שוב... מקווה שאת פחות או יותר בסדר. ואוהבת...כל כך אוהבת. מאיונת. ניבוש....מה שלום המשחק? מקווה שאת מרגישה היום יותר טוב...ואין צמרמורות. אני זמינה בפלאפון אם תרצי...אכבה אותו רק כשאכנס למשהו...ויש הרבה היום. אוהבת אותך ומתגעגעת...כבר. המון. קיבלנו ציון לשבח מאמא...איזה כיף! הכל בזכותך...גאה בך כל כך על מי שאת...ועל מה שאת עשית ועושה פה... אוהבת...אני. שני..קארן. בוקר טוב שיהיה לך...יום טוב. שמחה שאתמול הכל הסתדר. הדאגת אותי...קצת. וכמו שאומרים...יהיה טוב, יהיה טוב כן... אני כבר לא נשבעת...אבל מקווה בכל חצי הלב שנשאר. ומקווה בשבילך. ומאמינה בשבילך. ויודעת שאת יכולה על הכל. אשמח לפגוש אותך. תגידי מתי...אני פה. אוהבת אותך. אני וכל מי ששכחתי...אז לא שכחתי! פשוט...צריכה לעוף. יום קשה הולך להיות היום....מקווה שיעבור בסדר..כמה שאפשר. נמשיך מכאן בערב. אוהבת את כולכם כל כך.... ומאמינה שהכל אפשרי. אם רק נרצה מספיק....

תרנגולת

New member
ויי.. עשית אותי מאושרת..

מה פתאום עצבנת אותי.. הכל בצחוק B-) מצויין שצחקת.. צחוק בריא לבריאות..! :cool: אבל עכשיו אני צריכה לשבת עם יסורי מצפון, וגעגועים על שהרגתי אותך.. 8-( חומד, קומי לתחיה מיד! ואני אוהבת אותך כל כך המון. :)

ואני מתכוונת ל....

יעלי, רוני, לירן, גיתית, עינתי....ספרו מה קורה איתכן בבקשה.... מתגעגעת... מיטל לב זהב...אוהבת אותך כל כך... עופרי..מזמן לא שמענו ממך כלום.מה קורה? רונה חזירטוב מלאה SHA נעמה g99 בודהא בורה...מה קורה? והבנות החדשות...שוב...ברוכות הבאות! ל... שירז ושרון. שלכם תמיד. אוהבת את כולכן... ודואגת. בבקשה...שימרו על עצמכן. חייבת לעוף...עפתי.

איך יכולתי?

איך יכולתי שלא להזכיר את פרח? איך? מצטערת כל כך....מרשה לך לתלות אותי על העמוד הכי גבוה שתמצאי באזור... (רק בבקשה להתחשב קצת...יש לי פחד גבהים נוראי. צריך לסבול...אבל שיהיה ניסבל) ואותכן אירה ויולי...אוהבת המון. מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב היום. דודי....למרות שאתה לא פה...לא שכחתי אותך. נדבר בערב...אתה בטח תישמור עלינו בשעה הזו. ואם השארתי מישהו - מצטערת מראש. אוהבת את כולכם... אני. זהו. עכשיו אני יכולה ללכת לנוח קצת. יום נוראי עבר על כוחותינו. מקווה שעליכם עבר יום יותר טוב. יהיה טוב...אולי.

תרנגולת

New member
בטוח יהיה טוב!!!

הבטחה של תרנגולת.. תאמיני לי.. בטוח בטוח יהיה טוב. צריך להיות טוב, ויהיה. כשתדברי עם דודי תמסרי לי את אהבתנו (אני מרשה לעצמי לדבר בשם כולן בעניין הזה), ושלא שכחנו אותו ואנחנו מתגעגעות..

תרנגולת

New member
חח.. את כל הזמן שולחת אותי לנוח.

חומד, אני ערנית.. מותשת פיזית, אך עיני פקוחות..

irka

New member
מאיקה, חמודה...

שלום לך... תודה שאת זוכרת אלינו, מאוד נעים שמישהו לפעמים חושב עלי. באיקר כשחולים ועצבנים. איך היה לך היום, אם את בכלל רוצה לספר על זה... מחר קבר יום חמישי ואני לא חושבת שכדאי לי לבוא אליך כמו שאני עכשו. לא רוצה להדביק אותך לא במחלה ולא במצב-רוח. אז אני מאמינה שיהיו עוד הזדמנויות להפגש. אבל אני מאוד מתגעגת אלך ואוהבת אותך. שלום לך, מאיקה. אירה.

אירה שלי...

מה זה תודה על שאני זוכרת אתכן? לא צריך תודות! אני מאושרת שאתן כאן...וזוכרת תמיד. רק שלפעמים קשה, או לא יוצא להתקשר. אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת...ממש לא. תמיד. עם כל חצי הלב שנשאר לי. את לא צריכה להתנצל שאת לא מרגישה טוב. אבל אם את צריכה עידוד לפעמים...אני כאן גם בשבילך. תמיד. אל תדאגי...את לא תדביקי אותי. אני עדין כועסת על עצמי לפעמים, קצת, שאני פותחת לך פצעים כואבים...ואני כל כך לא רוצה...ומצטערת. נורא. אבל...אלו החיים שלנו. אוהבת אתכן כל כך... ואני כאן, לא בורחת לשום מקום. כשתרגישי יותר טוב תבואו. מתגעגעת....חיבוק ונשיקה ליולי ולך. מאיקה.

בורה

New member
שלום! תודה! מה נשמע?

שלום מאיה (באזזזזזזזז...), אוי זה כל כך מרגש כשאנשים חוץ מהמשפחה שלי חושבים עלי!! :cool: עשית אותי מלאת אושר חדווה ודיצה (-: ``אצלי הכל בסדר, השבוע כבר מצאתי לי חדר, סביבה נחמדה...`` סתם סתם אני עדיין בבית ולא נראה שאמא שלי תיתן לי ללכת ב-30 שנה הקרובות (-; לא הגבתי מכמה סיבות: 1) נורא התפדחתי/התביישתי ממה שעשיתי לקארן (שלא תדעי...) 2) נורא נלחצתי מזה שקארן (המלאך הטוב שלי) לא הרגישה טוב ולא רציתי לכתוב כי לא ידעתי איך לנחם אותה!! את מבינה? הבנאדמית אוהבת ועוזרת לי כבר שבוע ואני לא מסוגלת לכתוב לה בשעתה הקשה!!! אני שונאת אותי!!! כ``כ שמחתי שהכל הסתדר לה... קארן סליחה, יבוא יום וגם אני אדע לתמוך באנשים כמוך (בתקווה שלא תזדקקי אי פעם שוב לתמיכה). 3) הייתי בלימודים ובביביסיטר. בזמן הבייביסיטר בעוד שני הבנים רואים את ``לשחרר את ווילי`` ומחקים את קפיצות הליוויתן והתינוק ישן, עיצבתי ותפרתי עם הבנות בגדים לבארביות. למעשה זה היה בעיקר לעטוף את הברביות במגבות נייר ושרוכים אבל מה זה משנה... (אפילו הכנו שמלת סטרפלס משרוך עם צבע מתחלף!! (-; ) ועכשיו לפואנטה: שאלתי את הילדות מי לדעתם יפה יותר ``בארבי בחוף הים`` או בארבי בהריון? (כן כן יש כזה דבר!) ``ברור שבארבי בחוף הים!`` ענתה הגדולה בניהן (בת 8) ``את לא חושבת שהיא קצת רזה מידי?`` שאלתי אני, (ושתביני אם בארבי הייתה בן אדם המעיים והכבד שלה היו צריכים להיות ממוקמים בציצים מפאת חוסר מקום בחלל הבטן...) ``לא`` ענתה אחותה בת ה-5 ``רזה זה יפה`` ``נכון``, אמרה האחות הגדולה ``תראי איך בארבי בהריון מכוערת!! יש לנו אותה רק בגלל שכשאמא הייתה בהרין עם שיר-אל סבתא קנתה אותה``. כאן נגמר הסיפור ומתחילים הירהורי. למה אני מנסה להטיף לדור הבא שרזה זה לא יפה? אני מחפשת לגיטימציה לשומן שלי? גם אני חושבת שעם כל הקסם האימהי של בארבי בהרין אפילו בארבי על רולרבליידס (שהיא לא בלונדינית!) יותר יפה ממנה. אני שונאת בארביות!!!!!! הכל באשמתן!!!!! אל תקנו לילדים שלכן בארביות!!!! למה את קן (החבר של בארבי) כן עושים אנושי (חוץ מזה שיש לו שער פלאסטיק) ורק את בארבי מכניסים לדיאטת רצח?! אחרי ששמעתי את התפיסות המעוותות של הילדות הלכנו להכין ארוחת ערב. ברוך ה`, הן אכלו לתאבון לפחות כמו הבנים שבאותו זמן ראו סרט על ליוויתן שמן. אבל כמה זמן הן ימשיכו לא לקשר בין מראה טוב לאוכל? מתי האידיאל הנשי יתחיל לחלחל להן למוח ואז הן יתחילו לחיות עם רגשות אשם בלתי פוסקים? אני מאוד מקווה שלעולם לא! אחרי ארוחת הערב שיחקנו בדברים פחות מזיקים (פוקימונים!!!) לפחות מהפוקימונים לומדים רק אלימות... ערב טוב לכולם. אל תשחקו בבארביות בורה

karen_karen

New member
מאיוש

מתה עליך מתוקתי סליחה שלא התקשרתי היה לי יום מטורף אתמול והיום עוד יותר אני אתקשר נראה לי שחיפשת אותי אתמול?? אולי.. אוהבת אותך שני

בורה

New member
הודעה לצורך הקפצה של ההודעה הקודמת

ולצורך הבעת אהבה והערצה לתרנגולת.

בורה יקרה

מתי כבר תרגישי חופשי לתת לנו כינוי אחר...פחות מזלזל? כי כל מה שאת כותבת כל כך בוגר...עם הבנה וחוכמה מדהימה בכל פעם מחדש. נסי לקחת זאת לתשומת ליבך... ובבקשה אל תפגעי ממה שאמרתי. קראתי את מה שכתבת...אכן, חבל שהאידאל הנשי כל כך חשוב לנו. כי אם לא...הכל היה יכול להיות יותר פשוט. אבל...אם לסבתא היו גלגלים? ואם הציפורים היו על העצים? סליחה...אני לא מזלזלת. ממש לא. אבל...אחרי מה שעברתי...אני מנסה להסתכל קדימה ולהמשיך מכאן. חבל מאוד...באמת. אבל זה מה יש כרגע...בואי נראה מה עושים עם זה מפה והלאה. אל תפגעי ממני...זו כל כך לא הכוונה שלי. כולי תקווה שהילדים שלנו לא ילכו בדרכנו...כי היא מביאה איתה רק כאב וסבל. וזה תלוי המון בו...ואיך שנחנך אותם. אני עובדת עם ילדים...ומנסה לעשות את חלקי. וכך גם את לפי מה שקראתי. נקווה לטוב... אוהבת אותך...וחושבת עליך הרבה גם כשאני לא כותבת. מוזר לי קצת לקרוא את דבריך לפעמים...עם כל השוני יש המון נקודות דמיון. כך אצל כולנו...אני מניחה. שמחה כל פעם כשיוצא לך להגיע למחשב ולהשאיר הודעה. את תורמת המון...ואני כל כך מודה לך על כך שאת כאן איתנו. שלך תמיד מאיה

למעלה