בוקר טוב!!!

שירן41

New member
ניקו באים שירים ישראלים אז.....|ירח

ניקו זימזמתי שרתי ואפילו היתעופפתי למקומות רחוקים רחוקים. שיר מיוחד תפס תמיד את לבבי,הלחן,המילים ותמימות, אך יופים של הנעורים,
ולכן אני אזמר אותו לך ............
אגדת דשא - מאיר אריאל יש ערמה של חברה על הדשא אני דברים כאלה מחבב. בנים בנות ביחד זה יפה ש... יש אומץ לפעמים להתערבב. שרים שירים ומביטים למעלה ענן שם בירח מסתבן חושבים במי להיתאהב הלילה אם כי הרהור כזה רק מעצבן. מתחת לראשי מנחת ירך ועל ביטני צרור תלתלים מוטל בלאט יוצאות ידים אל הדרך ומסלולן ארך ומפותל גומרים לשיר ומקשיבים רב קשב ביננו מתפתחות לחשושיות יש הסתנניות בתוך העשב כי יש בו כל מיני גבשושיות כיון שתרדמה עלי נופלת שוב אין אני מצליח לאתר של מי היד אשר עלי זוחלת ואת גופי הופכת לפסנתר.
וכאני מקיץ אין איש בדשא רק קצת קריר וקצת רטב מטל ולהפתעתי אני רואה ש...... אותו צרור תלתלים עלי מוטל. ומתוכו אלי צוחקות עיניים ומתוכו אלי מבהיק צוואר אני שואל "היי מה הענינים?" היא החיוך עונה לי "שום דבר". שואל "גם את ישנת?" עונה "לאו דוקא", ותשובתה אותי קצת מביכה שואל "אז מה בעצם את עושה כאן?" שפתיה לוחשות "אני איתך...." אני שותק שפתיים היא נושכת אני שותק וכה כבדות ידי, פתאום היא מסתובבת והולכת ורק אני שותק עוד שם...... נו די.................
ממני מכל הלב

ניקו 45

New member
שירןןןןןן, תפסיקי לחלום ו...../images/Emo79.gif../images/Emo6.gif

ו....בואי לרקוד את השיר המעורר הזה : אשה יפה השיר אגדת דשא......אוךךךךךךך כמה אהבתי אותו ויישמתי את הכתוב . תודההההההה

שירן41

New member
ניקו לצלילי המנגינות../images/Emo23.gif

לצלילי המנגינות רקדנו לצלילי המנגינות חלמנו ידך בידי גופך אוחז בגופי רגלנו מרחפים מבטנו מיצטלבים אך מה רבה תשוקתי.
אך ניק ניק לעולם לא תפסיק

renee

New member
ניקו... אנחנו מאותו הכפר??? ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

תמיד הייתי בטוחה שהשיר "אגדת דשא" נכתב עלי ועבורי
שירן, בחירה מעולה!

ניקו 45

New member
שירן , ולסיום הערב ...../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif

ואם בנוסטלגיה עסקנו .... אז בואי והזילי דמעה ... משמיע לך את שירו הנוגה והיפה של פרנק סינטרה : אעשה זאת בדרכי ערב טוב לך

שירן41

New member
והכן עשיתי זאת בדרכי ../images/Emo25.gif

רוצה אני לענות לכם אך מה עשיתם לי יושבת ומקשיבה הדף פתוח לפני אך........ אני ממריאה לעולמות אחרים למחוזות נוספים לאור ירח וכוכבים למליחות הים ולצלילי הגלים לרטיבות הדשא בלילות טל ולאהבות מקסימות ונישכחות. אך מה יפה האהבת נעורים מה תמימה ונווה היא זוכרת את הרוך זוכרת מבטים המהוססים וידיים מגששות תמימות מהססות מפחדות וטעם הנשיקות כדבש
כדבורה היונקת צוף מפרח רענן........
שיהיה לכם לילה טוב
ממני שירן.

טודו טודו טודו דו דו

אמממממ התעופפתי לי במטבחי בעודי מכינה מיני מרקחות כאלה ואחרות לכל הצלילים היפים שהתנגנו להם. שירים עם ריח של נוסטלגיה רק טוב!!!

למעלה