בוקר טוב!!!

בוקר טוב!!!

אם לא שמתם לב (שמתם????) חזרתי מהעבודה לא מזמן ואוי לו למי שיפריע לי אצל ערסלי
נייי נהה נהה נה אבל לפני טיסת הלילה הקצרה והכנת הערסל למנוחה קלה רציתי להגיד לכם את זה------> תפתחו רמקולים ותקשיבו יום רגוע לכם רק טוב!!!

ניקו 45

New member
../images/Emo79.gifבוקר טוב ליום חדש עם שיר בלב

בוקר טוב ויום נפלא לכולם . שיהיה זה יום שקט ורגוע . והבוקר נשמע את שירו של קני רוג'רס הגדול : את עיצבת את חיי

אממממממ

איזה ריח טוב!!! ואני היה נדמה לי שביקשתי שאיש לא יפריע לי על ערסלי לא??? אבל הריח של האוכל אממממממ הזיז את משושי השמאלי
אז אני מתמתחת ליייייי ועפה לי לפני כולם להתכבד מארוחתה של שבלולינקה
בוקר אור לכולם רק טוב!!!

שירן41

New member
רגע גחלילית הקפה על האש!!!../images/Emo96.gif

עד שהכין את הקפה
את תיגמרי לי את כל האוכל עצרי, קפלי את משושיך
גם אני, גם אני רעבה; שבלוליקה ביקשה
כבר שמתי מים לרתיחה ועוד רגע העוף איתך. אך איזה כיף להיפגש ולאכול מטעמים
מצופים בגחלילים זוהרים מוגשים בשבלולים
ומי שלא מצטרף מפסיד
יום נהדר לכולם

מקפיצה למי שלא ראה

את מה שיש כאן גחלילית מקווה שאהבת מה ששלחתי שירן אהבתי מה שרשמת במיוחד את : "איזה כיף להיפגש ולאכול מטעמים מצופים בגחלילים זוהרים מוגשים בשבלולים ומי שלא מצטרף מפסיד יום נהדר לכולם " כל כך יפה שולחת לכם משהו לקינוח אחרי ארוחת צהרים בתאבון לכולם

וגם תודה לניקו על מה ששלחת

יפה אני אהבתי
תודה לך וגם בשבילך ובשביל כולם

יודע ש...

New member
תשמעו ממש כיד המלך

הצצתי לראות מה שלומכן והתכבדתי בממתקים ולפני שגחלולה תגמור הכל לוקח לי פירור מכל מטעם... וגם בעיני מצא חן התשלובת של גחלילים ושבלולים... יום שמח לכם...

ניקו 45

New member
באתי למסיבה ../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif

שמעתי שפה חוגגים , והכינו גם מטעמים . ומה בנוגע לריקוד? שגופנו מעט ירעוד , הנה שיר יפה הבאתי , אותך לריקוד הזמנתי , הרוליג סטון : אנג'י ,

שירן41

New member
ואו ניקו השיר מזכיר נישכחות../images/Emo140.gif

חוזרת אני אחורנית לפני, לפנים שהיינו ילדים וצעירים יפים ושובבים רוקדים צמודים צמודים אך הלילות היו יפים לאור הירח והכוכבים ניצמדים ובודקים וברקע שיר של האבנים המתגלגלות.
אך.......... איפה איפה הם הימים ההם

ניקו 45

New member
שירן , תפתחי פה ../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif

בדברייך הזכרת לי את השיר הזה אז לכבודך אזמר .... מילים: אריק איינשטיין לחן: יוני רכטר כשהיינו צעירים את זוכרת, אז פרחה האהבה והיום אחרי שנים אין אחרת - זו אותה האהבה. "השתנית אהובי" - את אומרת וגם את אהובתי, "על הכל הייתי שוב, שוב חוזרת" כמה טוב שאת איתי. כשאת איתי שמחה וצוחקת אז אני צוחק איתך וכשאת פתאום בוכה וכואבת אז אני הולך איתך. "תחבק אותי עכשיו" - את אומרת אז גם את אהובתי. "על הכל הייתי שוב, שוב חוזרת" כמה טוב שאת איתי

חן (*_*)

New member
זוכרים את הסלואים הצמודים??????????

את דפיקות הלב, העיניים המושפלות, ההתרגשות............... רוצים לרקוד?

למעלה