בוקר טוב

ה-שונית

New member
בוקר טוב

התעוררתי לקול שאונו של מסוק אימתני שעט לנו סביב הבית (יבחוש נדמה לי שקוראים לו... חחחח... לחשוב ששירתי גם בח``א). לאחר שחזיתי עם בני משפחתי במבצע מעלף שכלל העלאת אלונקה + קציצה אנושית... ישבתי לשתות קפה של בוקר. והנה אני פה... במלוא המרץ והאון. דבר אחד לא הפסיק להטריד את מנוחתי עוד מליל אמש... אורי, רציתי להתייעץ איתך: תגידי, ``לעוף`` זה בגלל שהוא הגיש לה עוף לאור הנרות, לדעתך? אני חייבת לציין שאני עצמי כבר מזמן לא שוררתי לעוף... אבל בהחלט יש לי כמה שירים לחזיר בקנה ;-). באמת כל הכבוד לבחור, משקיען אמיתי. את לא חושבת? שונית (שמחכה לתלמידותיה עם שיעור מס` 3)

יערית

New member
הלו ,הגעתי מורתי ..האם ערבה שינתך?

לא מתביישת,התעוררת בשעת צהרים, עוד היה לך זמן לחזות במבצע מעלף.... יושבת לשתות קפה.. ועכשיו מגיעים!? את יודעת מה ה ס פ ק ת י ......מהבוקר???????? יערית(החרדה לגורלה)

ה-שונית

New member
התייצבות מרשימה ;-)

אחלה טיימינג... קבלי ח``ח בטח שרק עכשיו מגיעים...והלוא אך לפני רגע הגדרת את זה כל כך יפה... יחי החופש!!! (ולהזכירך... אני הרבה יותר חופשיה ממך). אני מקווה שההספק הבוקרי שלך כלל תרגולת של שיעורי ליל אמש... ולוא לא ניתן יהיה להמשיך לשיעור מס` 3. שונית

ה-שונית

New member
אם כך, נפצח בדיון מעמיק...

בהודעתך המדכאת משהו לדגנית*... מה זתומרת התביישת במצבך המשפחתי בפני פקיד הבנק?? מה פתאום? להיפך... היית צריכה לרמוז לו שאת גרושה מושכת במיוחד... לעשות לו עיניים ולקבל הלוואה יותר גדולה בתנאים טובים יותר... זאת צריכה להיות הגישה!!! מה זתומרת לא עשיתי צעד כ``כ חכם בלסיים את הקשר עם הבעל? הלוא את בעצמך העדת שאישתו הראשונה היתה כדורגל! איך אפשר לחיות עם מישהו שמוצא עניין בספורט האווילי הזה... שמייבש את התחת עד שקורה שם משהו באמת??? ועוד אחד שמרגיש פארייר כשהוא מסייע לך ולילדיך להתמקם במקום החדש. יקירתי, עשית נכון!!! עליך ללכת זקופת גב עם ראש מורם 24 שעות ביממה (טוב, נו... בלילה אני מרשה לך לאמץ את תנוחה העובר...) שונית (שמסתבר שמעבירה גם שיעורים פרטיים)

יערית

New member
נהפוך הוא...

לא התביישתי כלל וכלל,רק שזה מנע ממני לקבל הלוואה טובה ונוחה יותר, דבר שני,אני הרמתי מהר ידיים,לא הייתי מוכנה לגשר,לדבר,רציתי לקום ולברוח!!! היום במבט לאחור חושבת שהייתי צריכה לעבוד על כך,וגם על אישתו הראשונה(כדורגל...ד``א יש גם כדור סל,אך לזאת אני משתתפת בהנפת דגלי מכבי) אני לא חושבת שהוא מרגשי פרייר,הוא פשוט חשב שכך אומר באינטרנט, סתם היה ריגשי,הוא באמת עשה זאת מכל הלב... לגבי זקיפות קומה....את עוד תווכחי לך, לגבי תנוחת האובר,מתה על זה אחד מאחורי השני ;-) קפיש! יערית(שמבקשת שלא יסחטו אותה על שיעורים פרטיים)

למעלה