לירוי אני מתנצל ../images/Emo23.gif
אני באמת לא צריך לדבר ככה, ואני מעריך אותך ואת הפורום הרבה מעבר לצורת הדיבור הזו... אבל אני חייב להוסיף כאן עוד כמה נקודות קטנות מכיוון שזה פורום גאה ואני חושב שזה חשוב. אני מבטיח לשמור על שפה תרבותית, אני אפילו לוחש למקלדת ולא מקליד בעצבים
אחת הסיבות שעדיין לא מקבלים אותנו בחברה היא תצורת מחשבה כשל מיס קיי, כל עוד אומרים עלינו שאנחנו נשיים וכולי אנחנו נהייה שונים, מה שאני מתכוון זה שאנשים צריכים לתפוס שהומו הוא כמו כל בן אדם אחר חוץ מהנטייה המינית שלו. אני שומע יותר מדי את השטויות של נשים שאומרות הומו הוא החברה הכי טובה שלי וזו גישה מטרידה ביותר, ההתייחסות אלינו מצד נשים היא כאל חיות מחמד שעושים אתם קניות ומדברים על מחזור, אני אישית ואני מכיר עוד גייז כמוני שבאמת נמאס הקטע, פשוט לא אוהבים את התוית הזו, אני דבר ראשון בן-אדם המילה הומו היא תוית שהודבקה לנטייה ואני בשום פנים ואופן לא מוכן שהתוית תחליף את מי שאני. לגבי הקטע של "יתקעו אותי" וכו' את שוכחת שאצל גייז יש אקטיבי ופאסיבי ות'אמת זה לא משנה מה אתה, היו פעמים שהייתי פאסיבי וממש לא אכפת לי שתוקעים אותי כל עוד זה מסב לי הנאה, אם ההנאה שמוסבת לי מהתקיעה פוגעת בך בדרך כלשהי אז אני מתנצל, אבל בשום פנים ואופן זה לא עושה אותי שונה משאר בני האדם. לגבי הסטרייטים עם הריבועים, שיבושם להם, יש מספיק גייז אני לא צריך ללכת ולחפש לי סטרייטים, למרות שכבר המרתי 5 סטרייטים למיטתי, ובאופן מפתיע אף אחד מהם לא מתנהג כמו אישה. את אומרת שאין לי שום ערך מול גוף של אישה, אולי זה ככה מהצד שלך ואם זה ככה אולי את לא צריכה לחפש גברים אלא את מי שאת מעריכה באמת אבל תזהרי שם כי אז ישר יגידו שאת מחוברת לצד הגברי והולכת כמו גבר... מבחינתי לגוף של אישה אין שום ערך, לא אוהב אותו, לא רוצה בו. מבחינת אהבה של גבר אמיתי אפשר להוכיח לך אחרת, וגבר הומוסקסואל הוא גבר אמיתי מכל בחינה, וכאן אנחנו שוב חוזרים לדעות קדומות על הומוסקסואלים. זהו סיימתי
לירוי אני שוב מתנצל על השפה
אתה יודע שאני מעריך אותך, זה לא היה במקום.