בוקר טוב !

מירב1973

New member
בוקר טוב !

בוקר טוב לכולכן ! אני פעילה פסיבית, אבל פעילה (?!?!) ! יש לי שאלה, מקווה שאינה מוזרה. אני מטופלת פרטי אצל רופאה מחיפה, וממתינה לאישור IVF באלישע. החלטתי לעבור לרופא/ה אחר. הבעיה שאני לא רוצה לפגוש אותה במסדרונות אלישע. לכן חשבתי שאם אפנה לרופא שהוא מנהל מחלקה בבית חולים, שם מתבצעים הפריות - לא אצטרך להיתקל בה. מה דעתכן ? האם יש לכן המלצות............? ו...אם הוגשה בקשה לקופ"ח, האם זה אסמכתא מספקת לעבור להפריה, או שמא ללא מכתב מהרופאה, אצטרך לעבור הזרעות נוספות ? סליחה על מבול השאלות. מירב.

bapi

New member
ברוכה הבאה מפסיביות לאקטיביות ../images/Emo140.gif

תשובות אין לי בשבילך
אבל שיהיה בהצלחה בכל התהליך

TWEETY =^.^=

New member
אלוהההה מירב,,,

אני חושבת שאני יודעת על איזו רופאה את מדברת, ואם אכן הרגשתי נכונה, אז אני יכולה להרגיע אותך שבאלישע לא תתקלי בה, חוצמיזה שתזכי לאחלה מחלקה שאני באופן אישי מאוד מאוד ממליצה. לגבי אישורים ושאר ירקות, אם הגשת בקשה למעבר ועוד לא התחלת טיפול, אז שום מכתב הוא לא אסמכתא ואת חייבת לחכות לאישור קופת החולים שלך. מה שכן,,, את יכולה כבר לפתוח תיק באלישע מבלי להגיד שטרם קיבלת אישור מעבר. עם פתיחת התיק, תינתן לך גם תוכנית טיפול למחזור הקרוב וכל שישאר לך לקוות הוא, שתקבלי אישור לפני שהוא יתחיל כדי שתוכלי לקבל טופס 17. הבנתי שאת בשלב ההזרעות נכון
אז למה לך פרטי
את יכולה להיות מטופלת של היחידה בלב שלם, כי כל רופא שם הוא תותח אמיתי שחלקם מלווים עם חיוך וחלקם לא, אבל כולם תותחים. שיהיה בהצלחה מליון.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. המחלקת IVF באלישע אין כל כך הרבה מסדרונות, אבל אם אי פעם תתקלי באותה רופאה, פשוט תחייכי, תגידי לה שלום ותמשיכי הלאה. אין דלת סודית מיוחדת למי שמטופלת פרטית של מנהל המחלקה
. בדרך כלל מקובל להגיע עם מכתב מהרופא המטפל. אם תגיעי ללא המכתב אבל אם התיק, הרופא שיקבל אותך יעיין בתיק ויחליט על סמך התיק. אף אחד לא "מכריח" לעשות הזרעות אם אין בכך צורך. רק אם לא ינתן אישור מהקופה תהיה לך בעיה. אני לא יודעת מה גרם לך לברוח מהרופאה שלך ולא לרצות לראות אותה יותר, אבל אם לא היו חילוקי דעות איומים אני מציעה לך להפרד ממנה בחיוך ולא להפוך את זה למנוסה חשאית. בהצתחה נועם

לא נעים - לא נורא

את יותר חשובה ממה שהרופאה שאת עוזבת מרגישה... הבחירה שלך צריכה להיות ע"פ הבנתך, ניסיונך והרגשתך - ולא חשוב מה היא מרגישה. כשאני החלטתי לעזוב את הרופא שלי ולהמשיך הלאה - אפילו התיעצתי איתו לאן כדאי - אבל האמת שלא עזבתי בגלל חוסר הערכה - פשוט רציתי לשנות... וניפרדנו "כידידים".

babywishing

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מצטערת שלא אוכל לענות לך על השאלה אבל מאחלת לך בהצלחה ושהמעבר שלך מפסיביות לאקטיביות יהיה קצר ביותר כדי שתהיי אקטיבית ביותר בפורום הריון מבייבי שהאייקונים במחשב שלה עושים לה ברוגז

מירב1973

New member
תודה לכולכן.

אתן נהדרות כתמיד. הבעיה היא שאני מטופלת אצלה יותר משנה, ואני מתחילה להרגיש שהיא"עושה לי טובה".... לכן חשבתי על רופא טוב שאינו עובד באלישע. מה גם שההמתנה שם נורא ארוכה !!!!! מישהי מכירה קיצורי דרך ?????????

נועם@בת

New member
רגע, אני מנסה להבין

את רוצה לפנות לאלישע או לא? אם לא לאלישע, בקשי הפניה לבית חולים אחר. באיזה קופה את? את לא חייבת להגיע לביתה חולים בעקבות רופא, אתיכולה לקבל הפניה מהקופה בתאני שלקופה יש הסדר איתם. נועם

למעלה