בוקר טוב!!!

בוקר טוב!!!

עוד כמה שעות אתם תתעוררו לכם לבוקר חמים (סתיו שמיו)
ואני כבר מזמן אהיה בעבודה גררררר ולכן החלטתי להביא לכם את הדברים הבאים שקיבלתי. זוכרים שאמרתי לכם שהכי טוב לשתות מיץ צוף?!!
שלא תגידו שלא אמרתי
מידע בנושא מים או קולה? כולנו יודעים שמים חשובים אבל אף פעם לא שמו את הדברים בצורה כזו מול עינינו: מים: 1. 75% מכל האמריקאים סובלים מהתיבשות כרונית. 2. אצל 37% מהאמריקאים מנגנון הצימאון כל כך חלש עד שהם טועים וחושבים שמדובר ברעב. 3. אפילו התיבשות קלה יכולה להוריד את המטבוליזם של האדם עד 3%. 4. כוס אחת של מים תעצור את תחושת הרעב הלילי של כמעט 100% מעושי הדיאטות. 5. מחסור במים הוא הגורם מס' 1 לעייפות במשך היום. 6. מחקרים מראים ש 10-8 כוסות מים ביום יכולות להקל באופן משמעותי על כאבי 7. פרקים וגב עד ל- 80% מהסובלים. 8. ירידה של 2% בכמות המים בגוף יכולה לגרום לבלבול בזכרון הטווח הקצר, בעיות עם חשבון פשוט וקושי ביצירת מיקוד על מסך המחשב או דף מודפס. 9. שתייית 5 כוסות מים בכל יום מורידה את הסיכון של סרטן המעי ב- 45% ויכולה להוריד את הסיכון בסרטן חזה עד 79% וכן 50% פחות סיכוי לקבל סרטן בשלפוחית. ועכשיו ל"סגולות" של הקולה: 1. במדינות רבות בארה"ב סיירת הכבישים מחזיקה שני גלונים של קולה במשאית כדי לשטוף את הכביש מסימני דם אחרי תאונות דרכים (לא עלינו). 2. ניתן לשים סטייק T בתוך קערית עם קולה והסטייק יעלם תוך יומים. 3. כדי לנקות שירותים: שפכו פחית קולה לתוך השירותים ותנו לו לעמוד שעה אחת. אחרי שעה הורידו את המים. החומצה בקולה מסירה את כל הכתמים מהשירותים. 4. כדי לנקות חלודה מבטריה של מכונית: שפכו פחית קולה על הטרמינלים של הבטריות כדי להמס את כל החלודה. 5. כדי לשחרר מנעול חלוד: ניגוב המנעול במטלית ספוגה בקולה ישחרר את החלודה. 6. כדי להסיר שמן (וגריז) מבגדים: רוקנו פחית של קולה לתוך ערימת בגדים מוכתמים בשמן, הכניסו למכונת כביסה וכבסו כרגיל. הקולה תעזור לשחרר את השמן. 7. קולה עוזרת לנקות את שמשת המכונית מערפל כבישים. לידעתכם: 1. החומר הפעיל בקולה הוא חומצה פוספורית. ה- pH שלו הוא 2.8. שימו מסמר בתוך קולה והוא יתמוסס תוך 4 ימים. 2. חומצה פוספורית שואבת סידן מתוך העצמות דבר הגורם לאוסטיופרוזיס. 3. כדי להסיע סירופ קולה (החומר המרוכז) המשאית צריכה לנסוע עם שלט של חומרים מסוכנים. 4. המפיצים של קולה משתמשים במשקה כדי לנקות את מנועי המשאיות שלהם כבר 20 שנה! עכשיו - השאלה הנשאלת היא: האם את/ה רוצה כוס מים או כוס קולה???!!! אולי סתם כוס סודה!!!! רק טוב!!!

היית חייבת לקלקל לי ?????????

מה עשיתי לך, רק לפני יומיים אמרתי שאת בונבוניירה. זה לא פייר כל העולם נגדי, אני בחיים לא אהיה מאושר אין. כאילו מה. דייט קולה רענן כזה כמו בפירסומות, למה למה למה. תגידי את במקרה המאהבת הסמויה של הרופא שניים שלי. רואים עלייך שאת שובבה וערמומית. הא. לא יכולת להתאפק הא, תתבישי לך. את תלכי לנקות את המשאית שלך עם קולה. טוב. אני אני את המשאית שלי אנקה עם........ סודה סטרים. לא פייר קילקלת לי. שיתעקמו לך הכנפיים. אפה הקולה שלי, אפה. קולההההההההההההההההההה.

פסטטטטטטטטטטטטטטטט

כן, כן אתה!!! פסטטטטטטטטט זו אני על העץ ליד החלון שלך! הלו????? יוהווווו אני קילקלתי??? מה פתאום?! וזו בעייה ההתאפקות לא תמיד מצליח לי
אוף!!! פסטטטטטטטטט נו??? תענה לי כבר! אני שעות תלויה הפוך על העץ והכנפיים מגולגלות אממממממ צרכה למתוח אותן. סולח לי??? (משמיעה קול מתפנק אממממממ נה נננייי ננההה נה!)
רק טוב!!!

גחלולית נכבדה../images/Emo24.gif

אני אכלתי פלפל, והוא שאל אותי. "מה תשתה". אמרתי מה יש לך דייט, אמר לי יש לי רק דייט קולה. ואני זוכר אותי נעמדתתי כמה דקות חושב, מתלבט, אוף את עם המשאיות שלך, בסוף שאלתי יש לך סודה ???. אמר כן וקיבלתי סודה. אין את לא יכולה להתנצל עכשיו, את הנזק כבר עשית. אני רוצה להתנצל שאמרתי שיתעקמו לך הכנפיים, לא התכוונתי, בטח כואב לך קצת שמה אז אני בדיוק עכשיו מלטף אותם בעדינות בעדינות, שלא יכאב לך כפרה. מאצ'י למעופפת היקרה.

אמממממממממ

גרררררר נהנית לי מהליטוף וגם אני שותה סייח יקר כל יום: 9 ליטר מיץ צוף 7 ליטר דיאט קולה ו4 ליטר סודה!
הכי אני אוהבת לשתת בבית תה ולהגיד למלצרית ששאולת אותי: מה תרצי לשתות? ואני עונה בחן בלתי מוסבר: "כוס סודה" נה נייי נההה נההה נה! אפשר עוד טיפה מהליטוף ההוא???
רק טוב!!!

*pank

New member
והכי הכי לא בריא...

זה לקרוא את הרשימה הזו ולמות מפחד!!!! אהההההההההההה!!!!!!!!!!

Avner18

New member
תנו לי קולה....

כשאנו שותים קולה לדוגמה... היא נמצאת בפה כמה זמן בדיוק??? בערך מספיק זמן כדי להוריד את רובד ה- PLAK שעל שינינו שהוא אבן השן שכידוע נתקף ע"י חומצות... אחר כך יורדת לה הקולה לקיבה שם יש חומצה הידרוכלורית (...שכידוע גם שואבת סידן) אלא שהגוף שלנו יודע להסתדר עם חומצות כאלו ואחרות ויודע לבצע מינרליזציה מחודשת. כן, לחדש את עצמו! לשם כך אנו אמורים מלבד לצחצח שיניים בחמרים המכילים פלואורידים להגן על שינינו גם למשל לאכול גבינה, חלב, ירקות... הידועים כחומרים המכילים מינרלים כגון סידן הדרוש לבניית השן וברזל המועיל לבניית תאי דם אדומים... לעזור לגוף במלאכתו המבורכת. וכן רופאים אף ממליצים לשתות קולה בעיקר כשלא חשים טוב באזור הבטן... וחוץ מזה עדיף לשתות קולה, מלא לשתות או אף מלשתות פחות. זוכרים מה גורמים 2% של התייבשות?? אבי

תהיה בריא אבנר../images/Emo175.gif

אני עכשיו אתפוס את הרופא שיניים שלי מהאוזניים, ואספר מה שאמרת אני רוצה לשמוע מה יש לו להגיד.

Too Late

מאוחר מידיי מותק רוב האנשים בעולם לא רק באמריקה כבר מכורים לקולה עוד מהתקופה שהיה בקולה את הקוקאין (חבל שלא שתינו קולה אז) בקיצור נתונים מרתיעים ומפחידים אבל בא לי קולה במיוחד עם הבמבה שאני אוכל עכשיו...

אופה3

New member
מצטערת סידן יצא , התפוגג נמוג נגוז

סתם עכשיו בקשר למה שאמרתם, הרסתם לי את החשק לשתות דיאט קולה, אבל אני מאלה ששותים לפחות שלוש ליטר מים ביוםםםםםםםםםםםם ולו רק בגלל העובדה, שבלי זה המוח שלי מאבד חמצן, ושאני בטיפול, הגוף שלי מאבד שליטה, ואני אתאשפז אם לא אשתה את זה אז גם בטיפולים, יש משהו חיובי שותים הרבההההההההההההההההה גם אני מכורה למים, אבל גם לדיאט קולה, לכן הגבלתי את עצמי לדיאט קולה פעם בשבוע בשישבת, ובעלולי גם שותה הרבה מים ועכשיו לקטע הרציני האם זה נכון מה שכתבת גחליליתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה