בוקר טוב ושהיה יום שקט(במיוחד בעבודה)
F falfura New member 24/12/01 #3 גיא חיפשתי אותך אתמול מה ניש? היום אני חלקית לא אהיה כי בא לנו בקרות ואם יראו אותי פה יהרגו אותי ד"א ראית את המסר?
גיא חיפשתי אותך אתמול מה ניש? היום אני חלקית לא אהיה כי בא לנו בקרות ואם יראו אותי פה יהרגו אותי ד"א ראית את המסר?
ג גיא ל New member 24/12/01 #20 HELLO DEAR מה עניינים ? שמחתי לשמוע שהבקורת בסדר מותר לדעת מה עיסוקך במסר חסוי ?
F falfura New member 24/12/01 #23 גיא ברגע שאוכל אשלח לך מסר עם התשובה יש עד חצי שעה(ספירה לאחור)ואז הביתהההההההההההה
F falfura New member 24/12/01 #6 רלי חחחחחחח קודם כל שלוםםםםםם ד"א הצחקת אותי הרגו אותי פה היתה ביקורת ולא יכלתי להיות בפורום לצערי לא נורא עכשיו אני ישלים פערים
רלי חחחחחחח קודם כל שלוםםםםםם ד"א הצחקת אותי הרגו אותי פה היתה ביקורת ולא יכלתי להיות בפורום לצערי לא נורא עכשיו אני ישלים פערים
כ כוכב חדש בא לעיר New member 24/12/01 #8 זאת רלי...שלא תדאגי... אני שמחה שכרגע את משלימה פערים.התגעגעתי.....
F falfura New member 24/12/01 #9 ../images/Emo41.gif חדש לא דאגתי מה שלומך? מקווה שהכל טוף ד"א למה גל הנייקם שלך בזכר?
כ כוכב חדש בא לעיר New member 24/12/01 #10 סתם...בחרתי שם. בגלל שבפורום אחר אחד הכיר אותי.אני רוצה לשכוח אותו.והוא מופיע לי
F falfura New member 24/12/01 #11 שששששששששש... את מנסה להעלם? חחחחחחחחחחח אהבתי את הנייק הנכחי תתחדשי
כ כוכב חדש בא לעיר New member 24/12/01 #17 חחחחחחח.אהההההה! תודה שאהבת את שמי החדש...הייתי חיבת לשנות תדמית.לא??
כ כוכב חדש בא לעיר New member 24/12/01 #21 הממממממם... את לא חיבת לשנות.אך!אם תשני תודיעי לי בטרם עת.סגרנו עסק?
כ כוכב חדש בא לעיר New member 24/12/01 #24 פלפורההההההההה! אני מצפה ומייחלת לשמוע את שמך החדש.שבטוח יהיה פצצה!
כ כוכב חדש בא לעיר New member 24/12/01 #16 זאת רלי.שיניתי את שמי... כרגע אתה תופס אותי......רואה טלויזיה.