בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב

שיהיה לכולם יום יפה אני מצטער שאני לא איתכם במשך היום אבל יש לי ים עבודה אז אני לא מספיק.

בוקר טוב

שיהיה לכולם יום יפה אני מצטער שאני לא איתכם במשך היום אבל יש לי ים עבודה אז אני לא מספיק.

עומס זה לא מילה (בת בת תכנסי)

את זוכרת שפעם חיפשת מסג שיפרק אותך אז יש לי מישהו שחבל על הזמן אני סובלת כבר הרבה זמן מדלקת בכתף ושרירי הצוואר בגלל המזגן של הרוסיה אז זזזזזזז התחלתי לעשות טיפולים אלטרנטיבים וסוג אחד הוא טווינא זה מסג' תוך כדי לחיצות מאוד כואבות על המקומות הכואבים מה אני אגיד בחיים שלי לא שילמתי כל כך הרבה כסף כדי שיכאיבו לי כל כך חבל על הזמן כמה שזה כואב אבל אחרי כל טיפול את מרגישה איך פירקו אותי והרכיבו מחדש איזה ידים יש לבחור הזה שרק יהיה בריא נראה לי שאני יתמכר לטיפולים שלו כבר עכשיו אני יעבור כנראה מטיפול אחד בשבוע, לשניים פשוט הגעתי למצב שאם אני לא אטפל בעצמי אני לא אהיה מסוגלת לטפל באף אחד אחר מהיקרים שלי

mariana

New member
תוכלי לספר לי על זה קצת יותר?

אני סובלת מכאבי כתפיים וליד הצוואר אני מרגישה שאני חצי נכה אני חייבת טיפול כזה. כמה שילמת וכמה טיפולים? והאם הוא מגיע לכל אזור בארץ?

כן

אני מטופלת עכשיו במרפאה של הכללית מושלם ישנם 16 טיפולים שמגיע מוזלים 50% אז טויינא עולה לחצי שעה 52ש"ח וכירופרקט עולה 64 ש"ח 5 דקות טיפול מסג' להפחת מתח 3/4 שעה עולה 120 ש"ח עד היום במשך חודש הוצאתי כבר 1500ש"ח כי לפני המרפאה הזו הלכתי למישהו פרטי שלקח על כל טיפול 180 ש"ח אבל לא הרגשתי נח אצלו אבל ידעתי שהטיפולים האלה עושים לי טוב ואז התחלתי לחפש משהו אחר והגעתי לשם יש רופא מאבחן בהתחלה והוא זה שממליץ על איזה טיפול את צריכה הכל בפיקוח חברה צעירים שרוצים ממש לעשות שיהיה לך טוב

התכוונתי שהכל בפיקוח רופא

וכולם חברה צעירים שרוצים לעזור זה שמטפל בי הוא פשוט אדם עם נשמה אני מרגישה שהוא מטפל בי עם כל הנשמה שלא לדבר על זה שהוא מדבר איתי על מה שהוא לא חייב ומכוון אותי לתזונה נכונה וכל פעם מוסיף לי תרגילים שאני צריכה לדווח לו שעשיתי במכון כושר

mariana

New member
מזה מהחירים האלה?

ידעתי שבארץ הזאת זה בית חרושת לכסף. הם צריכים להיתחשב בי אני מתחתנתתתתת וחוץ מזה אני לא יכולה לבוא אליו בפרטיות?

mariana

New member
למה זה מעניין אותך?../images/Emo4.gif

אתה רוצה להיצטרף אליי?

sidi

New member
לא ../images/Emo13.gif

פשוט כתבת שאת לא יכולה פרטיות אז כתבתי שתפרסמי. ואז כבר תהיה פרטיות.

פרטיות? לא יודעת

שתגמר לי ההקצבה של מספר הטיפולים שהם נותנים מוזל אני אשאל אותו אבל מרין המחירים בפרטי הרבה יותר גבוהים אני בטוחה שיש באזור שלך גם כללית משלימה (אם את שייכת לכללית אבל גם למכבי יש הסדר כזה) וגם שם בטוח יש אנשים מקצועים תראי זה שזה תחת פיקוח ולא מטפלים בך בלי שרופא יאבחן ויגיד מה הוא ממליץ זה נותן איזו שהיא תחושה של ביטחון כי בכל זאת זה לא סתם מסג' כיפי אלה מסג' טיפולי ממש שמאוד כואב ואם את לא בוטחת במטפל שלך אי אפשר להתמסר לטיפול בצורה מוחלטת לדוגמא הוא עושה לי מתיחות של הצוואר וזה ממש בצורה מחניקה כזו אז בפעם הראשונה די פחדתי וזה לא כל כך עזר אבל עכשיו שאני ממש סומכת עליו אני חופשיה ואז הוא מצליח יותר

mariana

New member
נופר

אני יודעת שבפרטי זה עולה הרבה כסף. אני צריכה לשאול את הקופת חולים שלי מאוחדת אם יש להם הסדר כזה. כי אפילו הפיזיוטרפיה הרימה ידיים הם לא מצליחים לעזור לי, ואחרי שאבא שלי עושה לי מתיחות כואבות הוא מחזיר לי הכל למקום. אולי באמת זה מה שאני צריכה

כמו שאומרים ...

יאצק תמיד נופל וקם שיהיה לך יום נהדר למרות שהוא עמוס בעבודה ובכל זאת מקווה שתציץ עלינו כשנהיה פה ואתה בעבודה...

למעלה