בוקר טוב!!!

בוקר טוב!!!

מקווה שתתעוררו לבוקר קריר
ושהוא יעבור חיש קל!!! בשל העובדה שאני יודעת שאתם אוהבים כל כך להשתמש במילה הזו אתם בוודאי יודעים שיום ה"מוצי" "קוצי" הוא ביום רביעי. אממממממממ אז קדימה מה אתם מכנים לקראתו??? מאכלים??? מתנות??? רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
בוקר אור ו....תפילה קטנה(שיר)

תפילה אחד מתפלל אל ריבון עולם אחר, מתפלל אל כוכב נעלם רבבות תפילות נשאו בני אדם תפילתי בין הפשוטות מכולן. שמור לי אלי על יפי היקום על ארצי, העולם ואפילו האו"ם שמור לי על ביתי ומשפחתי ועל כל חברי האוהבים אותי אני מתפללת אל השחר בגן, אני מתפללת לפריחת הדגן ולשלום הים הכחול הנושק את החול. אני מתפללת לספינות השטות, ולדייגים, הפורשים הרשתות, לאנשי הצווארון הכחול והלבן שלעולם לא תחסר פרנסה לכולם. אני מתפללת לימים נפלאים של ביטחון, אהבה וצחוק ילדים של הנאה פשוטה מדברים קטנים קשת בענן, חיוך, ולחישות אוהבים. מתפללת שלעולם לא נאבד תקוות שיתגשמו לנו כל החלומות שנחיה, שנצליח, שנדע אהבה לא עוד פיגועים ומלחמה אנא אלוהים, היענה לתפילות הן אתה-כך אומרים אלוהי המילים הפשוטות ...

אממממממממ

אני כבר הצלחתי לחשוב על כמה דברים מיוחדים ליום רביעי חחחח בינתיים לא מגלה
מה אתכם?!! רק טוב!!!

אז מה אם באתי בסוהוריים?

גם הוא צריך להיות טוף אז צהריים טוב שיהיה לכולםםםם... ומה יש ביום רביעי?

אמממממ פנינושקהההההההה

כיצד שכחת תאריך כה חשוב הא???
נה נייי נההה נההה נה! כל הקוצ'י פוצ'י מוצ'י הוא ביום הזה חחחחח הנה משהו שקניתי היום עוד לא החלטתי לאיזו תועלת
אבל שיהיה וגם משהו נוסף שיהיה לכם להנאתכם רק טוב!!!

לא ממינה גחליליתוש

בגלל כל הקוצי מוצי,ביזבז את הכסף על גביעים עם יין? אבל אם את כבר קנית אז מרשה לך להעביר אותן אלי ובמקום פנטזיה נמלא אותה בשמפניה מה דעתך?

חחחח איך שכחתי את שואלת שבלולינה?

לפני מספר ימים מצאתי איזה מקומון בתיבת הדואר הנוכחית,ראיתי פרסומת לגבי החג הזה שגחליליתוש שונאת שמזכירית את המילה הזאת שלה
הייתי משוכנעת כהפרסומת הזאת מלפני שנה.ובמקום לטרוח ולבדוק את תאריך הפרסום טרח בעלי וזרק אותו לפח. חחחחחחחחחח ואתם אומרים שהפירסום היה חדש?

למעלה