בוקר טוב

בוקר טוב

אתם מכירים את התחושה הזו שבכל פעם שרע לכם אז אתם מרגישים לא מוצלחים או במילה אחת "מקוללים"? כך אני מרגישה לאחרונה, לא יודעת מה עובר עליי, אבל אני מרגישה מקוללת, כלום לא מסתדר לי, הכל הולך עקום מבחינת הכל וזה כוללהכל אני מחפשת כל מיני דרכים לשיפור מצב הרוח, אבל כלום לא עוזר, אפילו ג'ס... את זוכרת שדיברנו על שינוי השיער לשיפור מצב הרוח? גם זה לא עוזר. לקנות בגדים? קניתי המון וגם זה לא עוזר. מה לעשות? יום טוב לכולם.

ניקולי

New member
מוזר... ../images/Emo4.gif

זה קורה לפעמים התחושה הזאת, הרגע המגעיל הזה שלא בא לך לראות את עצמך אפילו במראה.... את יודעת זה מצחיק אבל זה קורה לי תמיד לפני יום ההולדת שלי (לא יודעת למה) מעין אכזבה כזאת עצמית.... מעין פחד כזה שהנה עוד שנה חלפה ולא "הספקתי" לעשות כלום... לאמר לך את האמת? התחושות הללו היו מגיעות אליי בימי הולדת לפני כארבע שנים.. ואז הסתבר לי שיש לי משקעים וזה לא בגלל יום ההולדת שלי וזה לא רק בזמן יום ההולדת.. אלא זה בגלל שבאמת הפריע לי משהו בחיי... בררתי ומצאתי.. היום אני מחכה בקוצר רוח ליום הולדתי בכדי לחגוג.. (ע"פ שכל יום בשבילי הוא חג) אבל יום הולדתי הוא יום מיוחד.. כי ביום הזה אני מרגישה שאני קיימת!! שהנה זכיתי לעוד שנה.. בתקווה לזכות לשנה הבאה... אז שוב יקרתי אל נא לך להיות עצובה תהיי תמיד שמחה גם אם קצת כואב בלב.. ואם את מרגישה מועקה דברי על זה ולא משנה עם מי.... אני כאן בשבילך תמיד ואעזור לך בכל רק שתרצי...

כן ...

הרבה אמרו שזה ככה בימי הולדת, כולם מרגישים רע בתקופת יום ההולדת, אבל לדעתי זה ממש לא קשור, דווקא ביום ההולדת שעבר נהנתי מאוד אבל השנה בנוסף לכל דאגו להרוס לי אותו יותר. אבל שטויות אני משתדלת להמשיך הלאה בתקווה ליותר טוב.

ניקולי

New member
סליחה שאני שואלת

מי דאג להרוס לך את יום הולדתך?? רק אם את רוצה את יכולה לספר...

תעשי ניסוי

לכי לראי תסתכלי על הקטנה והחמודה הזו שאת רואה ותעשי חיוך מזוייף מאוזן לאוזן ותפסיקי ושוב תסכלי ושוב חיוך ועוד פעם ובפעם השלישית תרגישי שהחיוך כבר פחות מזוייף ואז שוב ברביעי ובחמישי עוד ועוד ופחות ופחות זיוף שווה לנסות מכירה את התחושה שאת מדברת עליה ואין לי כישוף שיעזור שיהיה לך יום מוצלח

mariana

New member
היי קטנטונת

אני מכירה את ההרגשה ולא רק את עוברת אותה. אני ביום הולדת השעבר שלי לפני שנתיים ביום הולדת שלי רק בכיתי כי הרגשתי לא שלמה ען עצמי או שאת מרגישה בודדה ואין לך כל כך עם מי לחגוג את היום הולדת. בכל אופן תעשי לעצמך הפסקה תצאי מעבודה מוקדם אולי תסעי לים עם חברה טובה זה בטוח ישפר אתה הרגשה שלך בהצלחה

מרינוש'

מה שלומך? זה הרבה יותר מסתם הרגשה רעה, ודווקא כן היה לי עם מי לחגוג, עם החבר, רק שהוא אכזב אותי עד מאוד, אין לי מילים לתאר את גודל האכזבה.

mariana

New member
איזה חבר מה חבר?

ת'אמת אני לא מעודכנת. אז אולי תספרי את האכזבה כאן נראה מה הבעייה. ואצלי הכל בסדר חוץ מהתרגנויות של החתונה הכל חפיף

למעלה