בוקר טוב......

GUGI**גוגי

New member
בוקר טוב......

למיכי ואביטל ותלתלים ויערית וכל מי שכבר כאן הבוקר!! ותלתלים..למה את חושבת שאין כאן רגישים?.. הדשא..של ערוץ 2 ירוק יותר?. גוגי<שהתעורר הבוקר>מאושר

taltallim

New member
בוקר טוב למאושר...

למה אתה חושב שאני חושבת שאין כאן רגישים? ואיפה זה בכלל ערוץ 2 והדשא שלו? כל ששאלתי - תהיתי , ביני לבין עצמי, זה למה תמיד אני קוראת מילים רגישות של גברים רגישים... אבל לא פוגשת אותם בחיים!!!!??? ולמה אתה מאושר כ``כ הבוקר??? (אם בא לך לשתף...) תלתלים (שאצלה האושר לא ברדיוס נגיש הבוקר...)

GUGI**גוגי

New member
יאלהההה

י`פילוסופית.. מאושר כי מאוהב ברייח של הפרדסים שחודר לי הביתה ב 6 בבוקר!! זה רייח מחרפן!! משו גוטה גוטה.. תלתלים עצבן הבוקר?

taltallim

New member
אני מתחילה...

לחייך חמודי - וזה בזכותך!!! טוב שהזכרת לי את ריח הפרדסים המתוק הזה... עוד לא הגחתי החוצה. השמש נראת לי תובענית מדי הבוקר... מאירה מדי, חושפת מדי... לא עצבנית, רק המנועים אצלי מתניעים מה זה לאט הבוקר... קצת קשה...

GUGI**גוגי

New member
מה אני יכול להגיד לך..

שיהיה לך אחלה יום. רגוע ושליו! יום חמישי תמיד נראה לי כיום חג (לפחות לי) מקווה שהמנוע כבר חם!! גוגי<(מתון ומפרגן)>הבוקר

ה-שונית

New member
הדודה הפולניה....

החליטה להזדהות עם הסתם מתולתלת.... לפחות לגבי המנועים המתקשים להתניע הבוקר... נראה לי הולכת להסיט את הפעילות היומית שלי לים... זה נשמע הרבה יותר טוב מאשר בינות ד` אמותי. שונית (רוקמת הרעיונות הבלתי מבוצעים)

GUGI**גוגי

New member
(ה) *--*שונית

תגידי.. מ`ניינים? זה נכון מה שגוגי מרגיש.... ה-שונית חוזרת לעצמה...(קשוחנית??)

taltallim

New member
שונית...

מסרי את אהבתי לים... הלוואי שיכולתי גם אני להזיז עצמי לשם עכשיו... אני לא סתם מתולתלת - אני מתולתלת עם תיבלון. אז שימי לב!!! וגוגי - למה חושב ששונית קשוחנית? דווקא התרשמותי שהולכת ומתרככת (רק שלא תקרא ותשוב לסורה). תלתלים (מעבירה מניוטרל לראשון...)

מיכי

New member
היי גוגי

תדע שאני חושבת עליך המון ומקווה שאצלכם הכל בסדר ממש בבוקר התעניינתי לשלומך ולשלום אביך אבל בתוך כל הבלאגאן שהחבר`ה מתפוז עושים לנו כאן בטח לא ראית את ההודעה. אז בוקר טוב ומקסים לך ולכולם.

GUGI**גוגי

New member
מיכי מיכי

בוקר טוב :cool: ראיתי את ההודעה למטה!! תודה על ההתענינות !!! הכל 10 אחלה סבבה מעולה והבנתי שגם לך קרה משהו טוב השבוע!! אז צריך לחייך המון..כי ת`יודעת לא תמיד זה מתאפשר....!! שיהיה לך אחלה יום. גוגי(אופטימי)

ה-שונית

New member
ששששששש

הס מלהזכיר אופטימיות.... אלוהים שומע!!! פעם אחרונה שהתהלכתי בהרגשה שאין מאושרת ממני בכל העולם כולו, אלוהים בחן אותי בשנה שלמה של גזירות איוב... עד היום אני אוספת את עצמי מאותה שנה ארורה... אז שששששששששששש שונית (נזהרת מעין הרע)

GUGI**גוגי

New member
עזבי בולשיט נו..

קניתי לך שום.. תשימי אותו בתחתונים.. זה מרגש שדים . מסיר כל צרה!! ואפילו השנה ההיא תראה לך יפה!!! או שאולי את מעדיפה >חמסה מעץ? (גוגי שמאמין רק בנחמיאס!!!)

taltallim

New member
חחחחחחחחח גוגי...

השום שלך מרגש את השדים??? מזמינה קילו עם הבטחה לאספקה שוטפת לכל החיים!!!! אגב, חמסה מעץ בתחתונים... זה נשמע לי די פרוורטי... אבל עם פולניות - לך תדע. וגוגי... איזה בוקר, איך נקלעת לעדר הפולניות זעופות הפנים הללו?

מיכי

New member
אצלינו בעדה

שבהחלט אינה מזרחית דווקא אומרים את ההיפך כלומר שמי שמפחד מעין הרע רק בו עין הרע פוגעת ומכאן המסקנה שאתה מבואס... תתבאס להנאתך אבל אם סבבה וכיף לך אז לך על זה ותמצה את העניין כי אחרת מה שווים כל החיים האלה? מיכי שגם לה הגיעו בחיים הרבה יותר מדי בשורות איוב

ה-שונית

New member
היי היי

בעיות המיניות הופיעו אצל גוגי בלבד... וככל הידוע לי מחלה זו אינה מדבקת שונית (שמרוצה עד מאד עם אבריה האינטימיים)

GUGI**גוגי

New member
גם אצלינו...

המזרחיים..(מוורשה...) לא מאמינים בזה לא מאמין בעין הרגע! זה חרטה ברטה ובולשיט בעיניי. גם לחשוב שמי שמאמין בעין הרגע.. דווקא עליו תבוא העין..גם זה לא נראה לי כל הסיפור של עין הרגע הוא.. המצאה של ספקולנטים.. שעושים כסף קל על חשבון אנשים במצוקות!!

למעלה