בוקר טוב

tagline

New member
בוקר טוב

היי אני כבר הרבה זמן קוראת ומעריצה אותכם. קצת על עצמי אוקי אז ככה : אני תמיד זוכרת את עצמי כשמנמנה . ניסיתי דיאטה קלאב שומרי משקל אבל בלי הצלחה מסחררת .כל הקבוצות התמיכה האלה שואבות אותך פנימה אבל שאתה מפסיק ללכת אתה עולה שוב במשקל. תמיד הייתי כמו יו יו עולה יורדת עולה יורדת וחוזר חלילה. עכשיו עקב אירוע תראומתי התהפך המצב היפסקתי לאכול. לא יכולה להכניס כלום לפה. ירדתי טוב במשקל אבל הקיצוניות הזאת קצת מטרידה אותי. בגלל זה אני במעקב של תזונאית ושוקלת ללכת לטיפול פסיכולוגי. קצת חוששת שכאשר אני אחזור לעצמי הגוף ירצה להשלים את כל מה שפיספס כשלא אכל ואכנס לבולמוסים של אכילה. מקיצוניות לקיצוניות אה כן ואני גם דיסלקטית אז שגיעות כתיב... זה בגלל הראש הדפוק ;-)

מיטל*

New member
הי חמודה

בוקר טוב לך ``ראש דפוק``...נראה לך???.?. אין שום קשר.תעריכי את עצמך.את שווה את זה. עבהר עליך המון ואני מאוד מציעה לך גם בגלל כל המודעות שלך ללכת לטיפול כדי לדבר,להבין מה קורה לך,לעשות לך טוב על הלב-ומגיע לך. אני פה בשבילך מכל הלב מיטל

tagline

New member
היי גם לך מתוקה

זה ידוע שליקויי למידה זה דיפקט\פגם באג במערכת. תודה נשמה

tagline

New member
אוף!!!!

איזה עצבים כמעט זרקתי את המחשב דרך החלון !! קיבלתי כזה כריז!! עבודה שעבדתי עליה יומיים רצוף בלי שינה הלכה לה לעיבוד . אמא שלי שתחייה עשתה לי משהו למחשב והופ הלכה לה העבודה. נו טוב הולכת להרגיע את עצמי וקצת הווםםםםםםםםםםםם שנטי שנטי כל הלילה לא ישנתי שנתי שנתי יללה לעבודה ותודה לתגובות ;-)

למעלה