בוקר טוב

מיכי

New member
בוקר טוב

אהלן כולם הגעתי סוף סוף כיוון שאני נמצאת בעבודה כבר חצי שעה, הגיע הזמן להפסקת קפה, לא?! יום חביב ונחמד ל-כ-ו-ל-ם דרך אגב שמתם לב שיש לנו מלכת יופי עם פלולה ליד האף? טוב אם לא ראש ממשלה לפחות מלכת יופי...

taltallim

New member
תגידי...

זה מה שמעניין על הבוקר - למי יש או אין פלולה????? תלתלים (שמקווה להמשך יום יותר יצירתי...)

מיכי

New member
תראי...

זו לא סתם אחת עם פלולה זו מלכת היופי והבנות שלי, בנות ארבע ושש התעקשו אתמול לשבת לראות את התחרות כך שיש כאן מסר כללי לאומה לא?! וחוץ מזה בשעות בוקר מוקדמות מטרידים אותי עניינים אפילו עוד יותר ביזריים כמו מי לעזאזל נתן לשומרת במקום העבודה שלי רשות ללבוש חולצה בתוך מכנסיים משובצות מכורערות כשהגזרה שלה מאפשרת לה ללבוש רק אהלי סיירים אבל בשעות הצהריים אני מתאפסת וחוזרת להיות הבחורה המשכילה והרומנטית שאני תמיד...

שבור

New member
משכילה ורומנטית?

מה רצית שהיא תלבש ? שמלת קוקטייל בצבע יין כתפיות ומחשוף גב?

מיכי

New member
למה רק לי אסור להיות גועלית?

כולם פה מתלכלכים זה על זה ועל כל העולם ורק אני פותחת פה קטן על מלכת היופי או על השומרת וכבר מטח אבנים ופויה על ראשי בסדר סליחה, אני לא אגיד שהיא נראתה זוועה רק מאותגרת יופי באופן אבסולוטי ולא אגיד שהיא יכולה ללמוד להתלבש נורמלי כי בעצם למי זה משנה ולא שבורקי חביב כנראה שאני לא משכילה ורומנטית אלא סתם פולניה סכסכנית וחטטנית העיקר שיהיה ל-כ-ו-ל-ם יום מדהים אוהבת את כולכם מאוד מאוד מאוד

שבור

New member
רומנטיקנית חסרת תקנה

משיכלה וחכמה, אמנית בנשמתה, יופיה לאין ערוך, שנינותה לא תסולא בפז , עיניה כשקד בשיא פריחתו איך אני עד כאן?

taltallim

New member
איך היצירתיות ...

מתחילה לפרוח... בסביבה הכונה... הא שבור`קה??? תלתלים (שמייד פורחת...)

taltallim

New member
זה דווקא...

בכלל לא רע שהבנות שלך ראו את מה שראו!!! ובהחלט הגיע הזמן שיהיה מסר חדש לאומה ובעיקר לקטנות האלה שנהפכות כ``כ מהר לשפחות של מודלים אידיוטים!!!! והמסר: שלא צריך ולא רצוי וגם אי אפשר להראות כמו ברבי!!!! ומיכי... אני בטוחה יקירתי שאת אחלה בחורה משכילה ורומנטית... אחרת הייתי מדברת איתך? תלתלים (מורה ומחנכת בישראל...)

מיכי

New member
מה שהיה הכי מדהים זה...

שמה שעניין את הבת שלי היתה אחת המשתתפות שלמדה מדעי המחשב, היתה רקדנית וגם השתתפה בתחרות. וביתי המדהימה המפתחת תקוות(שווא???) להיות רקדנית נורא התלהבה ואני האמא הפולני, שמנסה לחנך אותה ללמוד משהו יעיל ולהיות אשת קריירה אמרתי לה הנה, אפשר להיות גם רקדנית, גם ללמוד וגם להשתתף בתחרות והתגובה שלה היתה.... בטח התחרות זה מאוחר בלילה היא בטח הגיעה ישר מהאוניברסיטה... גדולה לא?

למעלה