בוקר טוב

בוקר טוב

עד מתי הפונדקאית שלי צריכה להשתמש בכדורים הקטנים האלה? אני ישאל את הרופא אבל יש לנו תור רק בשבוע הבא אולי אתם יודעות מהנסיון שלכם? היא מרגישה קצת חלשה ויש לה כבר בחילות אחותי אומרת שזה סימן טוב שיש בחילות ככה ההריון גודל וההורמונים בסדר יום נעים לכול הבנות בפורום הזה

אני השתמשתי עד שבוע 10

בערך, כמעט שלושה חודשים, בסך הכל זה תמיכה להריון שזה חשוב מאוד. זוכרת את החולשה והבחילות האיומות אבל זה לא מחייב שזה מההורמונים זה יכול להיות גם מההריון, פנקי אותה אם מיועדת אני באופן אישי מנסיון חושבת שזה יסיח את דעתה מעט מה"באסה" של הבחילות והעייפות, התשומת לב בהתחלה ובמהלך ההריון מאוד חשובה לפונדי(לדעתי).. שתרגיש טוב יקרה

מירבי*

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

כפי שליידי כתבה, בדר"כ ממשיכים את השימוש באוטרגסטון עד שבוע 10-11, תלוי ברמת הפרוגסטרון, לפעמים מורידים במינון ולפעמים משאירים את זה אותו דבר. הבחילות הם באמת סימן לכך שההריון מתקיים, בשלב הזה רק האולטרה סאונד יכול לאשר שהכל תקין, דלית, תחשבי רק טוב, הכל היה בסדר עד עכשיו וככה זה ימשיך. ד"ש חמה

מתי לספר בעבודה

מתי אתם מספרות בעבודה על הפונדקאות אני מתלבטת מה להגיד למי להגיד ומתי להגיד מתי אתם ספרתם?

האמא רצלי סיפרה בשבוע 23

חודש חמישי בדיוק לפי החוק עליך להודיע בעבודה על ההריון בשביל חופשת לידה, עד אז היא שמרה על זה לעצמה, היא חששה כל ההריון אני זוכרת ממזל רע חס ושלום
.. הכל תלויי בך אם את רוצה לספר, ומתי זה כבר חשוב מאוד שתדעי- שבחודש חמישי עליך לספר למעסיק מבחינה חוקית.

מתי לספר לחבר'ה.....

אני חושבת שלספר לחבר'ה על ההריון אחרי שמסתיים השליש הראשון.. נרה לי שתקופת ה"מבחן" עוברת אז.. לגבי הפונדקאית , זה תלוי במקום העבודה ובאנשים שנוגעים בדבר. אני סיפרתי בפונדי הראשון בחודש החמישי שזה בעקרון מה שהחוק דורש. עד אז נראיתי סתם שמנה ולא ממש ראו את ההריון.... אמרתי לבוס שלי שאני בהריון , ישר הוא בירך אותי במזל טוב אחרי שהמשכתי את העניין ואמרתי לו שזה פונדקאות ....הוא הגיב בגבורה !!! אז בהצלחה למספרות ולמספרים.....

זה תלוי כמה חופשיה את עם ../images/Emo132.gif

אנשים בעבודה. אם את חופשיה אז תספרי מייד אבל אם הקשרים יותר רשמיים אז תחכי לחודש שלישי בערך. או לפי איך שאת מרגישה שזה הזמן הנכון לספר. החוק אומר עד חודש חמישי. אני סיפרתי מייד כי היתי קרובה לאנשים והמשרה שלי לא היתה בסכנה. על כל מקרה בהצלחה בהמשך

sigush3

New member
../images/Emo23.gifשלום לך דוקטור מירבי

אני כל הזמן קוראת את מה שאת כותבת,ממי את כבר עברת תואר אחד לכי על השני את כבר מבינה וידעת הכל ""אפילו להזריק"" כל הכבוד לך עח הידע, על הנחישות,וכמובן שתמיד תמיד יודעת להגיד מילה טובה ועידוד בכל זמן ומצב. "" מחזיקה ממך תותחית""

miri71

New member
לנו ברמב"ם אמרו עד שבוע 8 , כמובן

בהתאם לבדיקות של רמת ההורמונים. מאחלת לך שתעברו את תקופת בחילות במהירות ומאוד שמחה בשבילכם. עם העבודה לא הייתי ממהרת כ"כ, אלא אם אנשים שאת עובדת איתך ממש-ממש קרובים אלייך. מאוד שמחה בשבילכם ומקווה להצטרף...

mondani5

New member
אם מיועדת!

אצלי איילת השתמשה עד השבוע ה-14 סקירת מערכות,כדי לתמוך בהריון מאחר והיה מדובר בתאומים. אירית

מירבי*

New member
תלוי איך את מרגישה

אם את חוששת מפיטורים, דעי שההתיחסות אליך היא כמו לאישה בהריון, אף אחד לא יכול לפטר אותך בהריון, זו עבירה על החוק. כפי שכתבו כאן הבנות צריך מבחינת החוק לספר בחודש חמישי, המעביד שלך צריך לדעת שאת הולכת לקחת חופשת לידה וצריך להיערך לזה בהתאם, אם בא לך לספר קודם זה גם בסדר, תלוי איך את מרגישה ועד כמה את קרובה אל האנשים שאת עובדת איתם. בהצלחה

למעלה