בוקר טוב

נוי3

New member
בוקר טוב

הגיע התאריך שלי ה-3/7 ועדיין אין כלום. ועוד שבת מתקרבת בצעדי ענק... שיהיה לכולנו יום מקסים

בוקר אור, בוקר טוב לכולנו../images/Emo24.gif

השעה קצת פקוקה לי אתפנה עוד מעט. והכי חשוב שהיום................. יום חמישי!!!!!!!!!!!!!!! כיפק לחגיגות סוף שבוע!!! היי, היי, היי.

jif

New member
בוקר טוב גם ממני

למרות שכל הגוף כואב לי
. מקווה שהיום יעבור בשלום...

מנופ

New member
בוקר טוב לכולם

אני מתה מעייפות, העירו אותי מוקדם מאוד וכל הגוף כואב לי מהמזגן שהיה דלוק כל הלילה. איזה כיף שמגיעה שבת ואני אצל חמותי. אני אהיה המלכה ואשן כל השבת ושכולם יקפצו. יום נעים ונוי אולי הגיע הזמן?

עציון

New member
ג'יפ ומנופ. מה זה כל בוקר נפתח בכאב

הגוף. הראש. השיניים. אתם עושים ג'וגינג בלילה?

jif

New member
מנופ, אז אולי נעבור

לפורום סבים וסבתות?

jif

New member
מרוב עבודה קשה, מנופ לא מגיבה

או שבגלל הגיל היא לא מגיבה (שכחה שהיא צריכה להגיב)

עציון

New member
עבודה...עבודה...עבודה...

היא סוגרת 20 פוליסות. והבוס הבטיח לה בונוס: נסיעה לכרתים עם הבעל והילדים. אז הבה לא נפריע לה. היא כנראה תדווח לנו לקראת הערב על הבונוס ותאריך הנסיעה...

מנופ

New member
הבונוס

המחשב שלי מגמגם הוא מזדקן מיום ליום. הבוס שלי נתן לי בונוס, מ 13:30 אני לבד ולא אראה ולא אריח אותו עד יום ראשון בעוד שבוע. נכון שכיף לי? איזה סוגרת פוליסות ואיזה בטיח, עד שהמחשב לא נתקע עכשיו לא ראיתי כלום, ולא הבנתי לאן כולם נעלמו, מסתבר שאין תקשורת. הסבר מספיק? ושאף אחד לא יעיז לדבר עלי מאחורי גבי, ברור????????? והיום יגיע הסוף לכאב השיניים.

עציון

New member
ואיך את נוסעת לכרתים? מטוס? יכטה של

הבוס? ספרי. ספרי. תהי גלויה אז לא ידברו מאחורי גבך. שומרת את הקלפים קרוב לחזה...

מנופ

New member
קיבלתי כבונוס בוקס בעין

ולקינוח מחשב דפוק שלא עובד. איזה כריתים ואיזה נעליים, אתה אולי נוסע לא אני. הבוסים שלי נסעו עכשיו ל"חמת גדר" כבונוס שהם קיבלו, ואני נשארתי כאן. אני לא מסתירה מאומה. ואם הייתי מקבלת בונוס כזה לא הייתי מסתירה מאף אחד, בטח שלא מעציון.

צהריים טובים לכולם

ניה מה יהיה? נראה לי שאת תסחבי גמו גדולה עד הסוף אגב, היום לאחותי הקטנה יש יומולדת והיא בת 20 אז שיהיה לה המון מזל טוב, אפילו שאני יודעת שהיא לא תקרא את זה והרבה הרבה בהצלחה באזרחות

למעלה