בוקר טוב!

Crazy_Bitch

New member
בוקר טוב!

תהיות של שותה מתוסכלת -או- ברמן, Just stand there and be beautiful סיטואציה: בת מצווה אתמול בערב ואני חורשת על הבר. אבל תסבירו לי איך קורה שבמשך שש קאיפיריניות, בכל פעם הייתי צריכה להפציר בברמן שיחזק לי את המשקה (כי אחרת זה מיץ לימון)? טוב, מילא. אבל אחר כך כשאני משאירה את עצמי תחת חסדיו ומבקשת "משהו נחמד" אז מתחיל הדיון הבא: "מה חריף?" "מן הסתם. אחרי הכל מיץ תפוזים לא נכנס להגדה של משהו נחמד". "אגב, בת כמה את?" "שבע עשרה... בערך" "אז אני לא אספר לאף אחד" "אני מאושרת" מכין קמפרי תפוזים- ממש גאון
. "בבקשה" "תודה, אבל אתה יכול לחזק את זה?" "מה חזק מידי? להוסיף תפוזים?" "לא, לא, תוסיף אלכוהול. רגע, לא קמפרי, תוסיף ג'ין." "אבל זה יהיה חזק מדי!" "אה נכון. אז תוסיף הרבה ג'ין."

rustynail

New member
אני לא מבין את בבת מצווה!!! ולא...

פשוט בגלל שלא בקשת JB עם קולה או משהו מתוק וחזק בלי טעם של אלכוהול הברמן לא הצליח להבין איך להתמודד כשל במערכת..ככה זה עם ברמני אירועים שכאלו הם לא מגיבים כראוי לבקשות" אקסצנטריות" בכל מקרה אני בטוח שהיה שווה רק בשל הדו שיח המגוחך:)

Crazy_Bitch

New member
היה שווה רק בגלל שהוא היה חמוד...

וגם אני הייתי ברמנית-אירועים שהסתדרה טוב מאד עם בקשות מופשטות... הרבה פעמים זה לפי צבעים: משהו כחול? ירוק זרחני כזה? משהו צבעוני? אדןם כתום, יש? אוי נו, הלבן עם הצהוב בלמעלה...?

Crazy_Bitch

New member
שלי התחיל כבר לפני שנה...

גם אם הייתי בבית ספר לא עשיתי כלום, ככה זה אצלנו. בגרות אחת ונגמר! ולא, אני לא אוהבת את הסרקזם הנוגע למספר שנותי הפצפון. רק תזכרו שאני אזדקן אחריכם... אם בכלל, כי זה לא בתכניות שלי.

TheLightMan18

New member
דרך אגב יש לי גם בר מיצווה בדרך אבל

יש לי טירטנטת מתי שיש את הבר מצווה לא שאני איזה לוחם דגול אני כולה יהיה ממ"סניק לא יותר אבל אני לא יודע עם אני ישתה ויחזור לבסיס באותו יום או יום אחרי בטח שיעשו לי בעיות מסכנה שים זין על המערכת

סניפטר

New member
תגיד אתה מדבר עברית או שטויות????

1. מזה ממ''סניק ? 2.למה אתה חושב שישחרורו אותך ? ובוא נעזור לך עם זה אח שלך אז ישחררו .

MEIMIS

New member
זה משהו של חנונים....

מערכת מיחשוב משהו לא יודע

למעלה