בוקר טוב

בוקר טוב

אני לא מבינה בשביל מה החג והשבת אם אני חוזרת לעבודה עייפה יותר מכל פעם אחרת מי הספיק לישון שירים ת'יד?.... מי שהספיק לנוח שירים יד שניה...?.... בקיצור אני עייפה כאילו שלא ישנתיים 48 שעות ברציפות תכל'ס לא ישנתי טוב כי מיקה מוציאה שיניים וזה מציק לה והיא לא ישנה כל כך טוב אבל את זה נעבור כל העייפות מהחג עדיין יושבת לי על הראש אין דבר שבוע הבא אנחנו בחופש אמיתי בכינרת בלי כל עם ישראל שיהיה לכם יום טוב והרבה הרבה כיף אוהבת אורלי נ.ב עקץ אותי יתוש בגב בדיוק במקום שאי אפשר לגרד גם אלו מביאים לי קריזה

sidi

New member
בוקר טוב

כן גם אני כרגיל פותח שבוע חדש בעייפות. מה זאת אומרת מוציאה שיניים? תקחי אותה לרופא שיניים.
ד"א אל תבנו על זה שתהיו לבד בכינרת. בתקופה הזאת של השנה כל עם ישראל ואחותו שם. וחם לאללה אז לא עדיף לשבת במיזוג בבית?

בת ה י ם

New member
../images/Emo171.gifבבוקר יום א' בת בת לא קמה

וכרגיל....האשימה את התקרה הרצפה השעון האדון ובכלל את כל העולם אבל הגעתי עד כאן לא נגיד ש ל ו ם אז ש ל ו ם ובוקר טוב...שביזות יום א' מוווואה לנוכחים, לנפקדים.....לנסתרים.

מאו יין

New member
../images/Emo3.gif בוקר טוב...

... עוד פיהוק אחד כזה ויקרעו לי הפנים.... בוקר בוקר, מה ניש?? מצתרפת לשביזות יום א' של בת בת (גמני בקושי קמתי,"האדון" נאלץ להעיף אותי מהמיטה בשאגות....) א ב ל . . . שיהיה לנו שבוע נפלא !!!

mariana

New member
צהריים טובים לכל הנמצאים

גם אני קמתי בעייפות ענקית שרציתי להישאר במיטה עוד על הבוקר אחי הביא את בתו היפיופה האשכנזיה הזאת בת חצי שנה ושם אותה בכרית שלי והלך אז כל הבוקר רק אכלתי אותה. רציתי לאחל תודה ענקית לנופר אני חולה עלייך הפשתידה יצאה משהו

אוייי נראה שכולם גו שלופן ....

לכולם יש כרית בעבודה???? יאללה להתחפר מתחת לשולחן ולישון

מאו יין

New member
תיצ'מעו... זה לא הולך ככה

המצב לא קרוב אפילו בקצת להשתפר כלומר להתעורר.... הצילו!!!! אני טובעת !@#$%^%&* !!!!!!!!!!! ב ש י ע מ ו ם מום מום..... הנה, ההודעה הזו זו לא הוכחה טובה לכך??

צהריים נפלאים לכולם

אךךךךךך איזה חג חבל שהוא נגמר אני מקווה שאצל כולם היה נחמד מרין אני מאוד שמחה שהפשטידה הצליחה לך המשפחה שלי לא הפסיקה להלל אותי כל החג על כל המטעמים שעשיתי להם והכל הכל הצליח חבל על הזמן והיו לי המון אורחים כל האחיינים של בעלי שהגיעו לסבתא לעשות את החג היו כל הזמן אצלנו ולמדו ביחד עם הבן שלי לבגרות בתנך שיש לו ממש ברגע זה וממש כל הימים והלילות היתה פעילות אצלנו ובכלל לא היה לי חשק לישון כי נענתי להקשיב להם וללמוד יחד איתם וכל הזמן הוצאותי והוצאתי עוגות ופשטידות היה ממש אחלה וחיפה על כך שהגדול לא הגיע לחג

היי לכם...

סלחו לי שאני לא מצטרף לפיהוקים... אבל עקב המצב הקשה החלטתי לנפוש בימים הקרובים ב.... אילת... כן... כן... אני באילת כעת, וסתם מצאתי עמדת אינטרנט במלון... אז בקיצור... מה יכול להיות ?? שמש... בריכה... וחופשששששששש שיהיה לכולם שבוע נפלא

black ross

New member
אני לא רוצה לבאס אבל...

איזה כיף כאן באילת
אני ובן זוגי היקר כרל היום בטן גב בבריכה במחדר הממוזג אוכל ועוגות חופשי חופשי והכי חשוב .... חדר ממוזג ומיטה כיפית שאפשר להימרח עלייה כל היום .... אה ויש גם אמבטיה שנשכבתי בה לכמה שעות טובות עם קצף אמבטיה ... ויש כאן גם אינטרנט אבל את האמת אין לנו כל כך הרבה זמן להיכנס ... טוב שמחה וטובת לבב על אף הבעיות ... ביי ביי

למעלה