בוקר טוב

B r u l e

New member
בוקר טוב

אני קצת מתרגש (לא יודע למה, אולי בעצם כן...). כרגע אני ממש ממש לחוץ בעבודה ואין זמן לחיות ובעקבות זה גם ההודעות שלי הדלדלו בפורום, ועל כך אני מרגיש, אולי שלא בצדק, להתנצל. מכיוון שנולדתי עם נטייה כזו לפנטז על "היום שאחרי", אז אחרי שיגמר הפרוייקט הזה שאני עובד עליו, אני רוצה לקחת יום חופש של פינוק, הכולל ארוחת בוקר וצהריים. לגבי צהריים יש לי כמה רעיונות. לגבי בוקר... כל התחום הזה קצת חדש לי (אני עדיין לפני גיל הפנסייה כידוע לכם). ראיתי לא מזמן בטיים אאוט מדור ספיישל על ארוחות בוקר, וקצת התבלבלתי מהמבחר, חלק נראה לי פשוט מדי, חלק נראה לי כבד מדי. רציתי לדעת אם למישהו יש המלצה לארוחת בוקר משובחת ומיוחדת, לא בכיוון של סלט, מיץ תפוזים, לחמניות חביתה וקפה. משהו שונה שיעשה לי בוקר טוב והמשך יום נעים.

Lear22

New member
מנתה ריי

יש שם ארוחת בוקר מעולה וממש לא רגילה. יש גם את גילי'ז עם הקומבו הידוע אבל יותר מושקע ועם אוירה טובה של ים. בכלל קשה למצוא מקום שלא מגיש את הקומבו הזה. ההבדל הוא בחומרי הגלם. כמו בכל ארוחה. ברביבה וסיליה ברמה"ש יש ארוחת בוקר מ-ע-ו-ל-ה ונורא נעים לשבת שם.

עמית@

New member
לקופי בר יש צלחת מאפים שווה

בעליל- לא כבד ומגוון בדיקסי יש מנות מיוחדות- אגז בנדיקט וכד'- כבד יותר.. יועזר- שאול אברון עושה בראנצ'ים כבדים אבל שווים בסופ"ש

גידי42

New member
כרמלה בנחלה

אחלה ארוחות בוקר. לא בקונצפט הרגיל והסטנדרטי. בנין מקסים ואוירה נינוחה של בוקר. ממליץ מאד

למעלה