בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב

שיהיה לכולם בוקר טוב
בוקר נעים והמשך יום טוב.. נראה לכם שמישהו יהיה כאן היום?

ניקולי

New member
קטנה וחמודההההההה ../images/Emo24.gif

איזה יופי שאת כאןןןןןןן מה שלומך יקרתי הכל טוף?? את מרגישה יותר טוב??

בוקר טוב לכם

היתה לנו שבת עמוסה.. המון צבעי ידים ביום שישי (בצבע כחול...) ארוחת ערב עם סבא וסבתא קמנו בלילה (כי אי אפשר בלי מסיבה ובטח שלא ביום שישי בלילה...) בבוקר נסענו לעוד סבא וסבתא והיה לנו קצת חום...[ עלה לנו החום מאוד הלכנו למוקד(דלקת באוזן ... כרגיל יש לנו נזלת) הלכנו לחברים של אבא מהעבודה בבינימינה שם הרגו איזה עדר של כבשים או פרות כי היה שם בשר לכל המדינה... חזרנו עייפים מאוד וכמובן לא ויתרנו על מסיבה ואנחנו ערים משעה 4... איזה כיף אבל יותר כיף היום יש לנו ברית לאביב (שיהיה בריא) הבן של נופר 30 שהשתתפה בפורום מזמן מזמן.... אמנם בכמעט שלושה שבועות איחור (היתה לילד צהבת חמורה) עושים רק עכשיו ברית אז אני רוצה לאחל לאמא ולאבא הטריים המון מזל טוב ושניפגש בשמחות ובריאות... זהו התחלתי ת'שבוע הקצר הזה (אני עובדת עד יום שלישי וזהו... אני בחופש) כמו איזה יאכנע אבל תסלחו לי.... אוהבת

אז עשית חיים ג'ס

אחלה, מסיבות זה טוב. ניקולקול מאמי אני מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו השפעת חלפה לה והלכה למישהו אחר שסובל ממנה עכשיו, ממש קרצייה.

ניקולי

New member
אוווווווווווווייייייייייי

מה שלומה?? (מיקה כמובן) הכל בסדר?? אני מקווה שהחום ירד.. אם לא תביאי אותה אליי הרי את קוראת לי פולניה לא?? אז תני לי אני אטפל בה, שמת לה גרביים בטח כמה פעמים אמרתי לך ג'ס בקיץ לא צריך גרביים?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חוץ מזה מה שלומך יקרתי? ת'געגעתי אלייך מאוד יש לך ד"ש מהודיה וכמובן מאחותי שהזמינה אותך לבקר..
תמסרי שוב מזל"ט לנופר 30 ומי ייתן לכל מי שרק רוצה.. וכמו שנאמר : לא חשוב מה בן/בת העיקר שיהיה ברית..מז"לט לנופר
קטנה וחמושה אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב הגיע הזמן את לא חושבת??

ניקולי

תראי מאמי, קטנה אני כן.... אבל חמושה??? עד כמה שידוע לי אין לי נשק וגם אם יהיה הוא יהיה ממש כבד עליי.

ניקולי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

ת'בלבתי.. חחחחחחחחחחח עכשיו כשאני קוראת את זה. זה מה זה לא מתאים לך להיות חמושה.. כי את כזאת ממי.. במי בכלל תרצי לפגוע נשמה.. התכוונתי קטנה וחמודה סליחה ממי טעות טועים טעינו

ניקולי

New member
אוויי איזה יופי בת בת

ממתי את יודעת לצייר כ"כ יפה?? בוקר טוב גם לך.. איזה כיף הבוקר (אני מתה מעייפות)

למעלה