בוקר טוב

מאו'לה...

אנחנו עדיין כאן, ואת חלק בלתי נפרד מהפורום הזה... לא את התרחקת וגם לא אנחנו... ותמיד נקבל אותך כאן ב
... יש לנו תקופות בחיים שלא מאפשרות לנו להיות כל הזמן בכל מקום, וזה מובן, וזה ברור וזה נורמלי... אז אל תרגישי רע... אנחנו כאן...

צהריים טובים (מאוווווווווווו ייןןן)

שום התרחקות ושום בטיח אז אוקיי על גבי הפורום לא תמיד אנחנו יכולים לכתוב הכל בשביל זה נועדו המסרים כואב אז תוצאי אף אחד מאיתנו לא מלאך ולכל אחד יש את השריטה שלו אז נכון שלחלק או לאחד מאיתנו אנחנו מסוגלים לספר יותר מלאחרים אז מצאי לך את האדם שאיתו את מסוגלת להתכתב/ לדבר אנחנו פה אחד בשביל השני אוהבת אותך אוהבת אוהבת אוהבת

שירן על מה הרעש

איזה אודישן מה קרה מה קורה איפה מתי ולמה ואיך טוב זה כל הכושיות שלפני פסח וכולם שובתים גמרו אותי כבר עם הלחץ הזה לדאוג לסידור לילדה בגלל מלחמה בגלל שביתה אוףףףףףףףףףףףףף

ניקולי

New member
נשמה.... ../images/Emo24.gif

ראשית קבלי עוד
כי אני יודעת ומרגישה שאת כואבת.. ומה שאמרת בזה הרגע זה בכדי לשחרר את מה שאת מרגישה.. ואל תגידי שלא התכוונת כי התכוונת לכל מילה.. נשמה מותר לך את מדברת ונראה לי שדמעות חונקות את גרונך!! יקרתי, מקסימה שלי.. זה בסדר לא משנה מה את עוברת כרגע אני מקווה שזה יעבור במהרה חוץ מזה אנחנו פה בשבילך.. בכל אופן אני ..
שלך ניקול*

למעלה