בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב

(התמתחות של בוקר) ישנתי ב'סדר (סוף סוף)
(שוב מתמתחת)
(עכשיו פיהוק גדול)..<וזה לא מעייפות>.. מה שלומכם הבוקר? קר
אה?
באסה
.. לא נורא ממחר ב"ה הופכים את השעון לשעון קיץ
בטוחה אני שעוד ב"קיץ" של מחר נסתובב עם
ויתרה על כך בטוחה אני שירד עוד הרבה
..
אני לוקחת כל יום (מצוננת,והגרוןןןןןן חבל"ז מה זה כואב) בקיצור שעון קיץ בחורף נחמד לא?? אתמול יהודה ואנוכי הלכנו לבקר את דודה שלי.. קפאתי מקור ככה
..ואז נכנסנו אליה הביתה ושם היה מזגן.. אט אט הרגשתי את ההפשרה שבגופי וזה נשמע ככה.. צ'צ'צ'צ'צ'צ'צ'צ'צ'... (הפשרה
).. בוקר נפלא לכם..שולחת אליכם מקרני ה
שלי.....
(עכשיו זה חיבוק)

לב יקר

New member
../images/Emo186.gifבוקר טוב ניקולי ../images/Emo183.gif

בוקר טוב ניקולי ממש חממת אותי על הבוקר
.. כאן בצפון הרחוק ממש קר.. עם אני כותב קר אז באמת קר. במיוחד בלילה. אני מקווה שהיום יתחמם יותר והיום יהיה יפה יותר אז שיהיה לך בוקר חם ונעים
בני

black ross

New member
בוקר טוב ידידיי ../images/Emo20.gif

איייההההההההההההההההההההההההה
הכל כואב לי !!! אני רוצה לישון !!!! מה שלומכם

לב יקר

New member
../images/Emo39.gif בוקר טוב ../images/Emo65.gif

בוקר טוב גם לך שירני
על הבוקר כואב לך
..... אני מקווה שזה יעבור לך במהלך היום
ותרגישי טוב יותר... אם את רוצה לישון ולא יכולה כעת אז אני אישן גם בשבילך
אז שהיה לך יום מקסים ושקט.
בני

בוקר טוב...

אני לא מבינה, את לא אוכלת? מה זה כל הזמן קר לך ? אני אישית לא סובלת מקור ואני אוהבת חורף אבל אתמול היה כזה נהר ליד הבית וכשחזרנו מהגן כשמיקה קשורה עלי במינשא כמעט עשיתי גליצ' וכמעט נפלתי עם מיקה כל הגוף רעד לי והודתי לכל מי שאפשר היה להודות שלא נפלתי שמיקה לא נפגעה או נרטבה משלולית שהייתי נופלת עליה.... סוף השבוע יתחיל שעון קיץ ויתחיל להתחמם אז תתאפקי עוד קצת ניקולי יקרה שלי והקיץ יהיה פה לפני שתשימים
אוהבת בברכת יום טוב....

ניקולי

New member
זהו ש...

בוקר טוב ג'ס שירן ולב יקר.. אני שמחה לפגוש אותכם כאן... שירני מה קרה נשמה כואב לך כל הגוף??? את לא ישנה טוב?? אני מקווה שאת לא מפתחת איזו שפעת קטנה.. שימרי על עצמך..
יקר.. אני מציעה לך להתעטף טוב בעיקר בלילה... שלא תהפוך ל
גוש קרח...
ג'ס ממי'לה אני יודעת עוד מעט קיץ אבל מתי???? אני אוהבת מאוד
ים קיץ.. אל תשכחי אני ילידת אוגוסט.ככה שהקיץ ואני הולכים יחד.. דרך אגב.. יש ליהודה יום הולדת.. נסתי לשים את התאריך שלו בארועים אבל זה משום מה לא נתקבל.. יום הולדתו חל ב 29.03
וחברים יקרים אני ממש לא יודעת מה לעשות לו..אני ממש לא יודעת איך לחגוג לו..זה יוצא במוצ"ש..ואני מאוד רוצה לעשות לו משהו נחמד..מה דעתכם לבוא אליי במוצ"ש ולהפתיע אותו?? יש צ'אנס??? פליזזזזזז..

../images/Emo13.gifבוקר של ../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

אולי השמש תציץ היום.. אולי... בוקר נפלא לכולם .

ניקולי

New member
ה - ../images/Emo42.gif צצה

עשתה קוקו והלכה... נראה לי מחר יהיה יותר טוב

@@

New member
בוקרית טובית...

גשום
קר
ורטוב
, איכס....
רוצה
הבטיחו אביב
אתמול עשיתי תכשיטים 5 שעות עד 2 בלילה איזה תכשיטים פשוט מעלףףףףף

@@

New member
לא צריך להגזים ../images/Emo9.gif

חברה שלי מעצבת תכשיטים, אז היא לימדה אותי כמה טכניקות, אז אתמול שיבצתי כמה וכמה תכשיטים באבני טורקיז וטופז, ויחסית למתלמדת זה יצא משגע.

עוד מעט |שמש? הלוואי מה זה ה|קר הזה

ואוי ואבוי מה שהיה לנו אתמול בלילה. היה אצלנו ברק שהרג חצי מהבית. את המודם של המחשב זה שרף לי
לעזאזל עכשיו תלויה במחשב בעבודה. הרג את כל הטלויזיות בבית טוב מזה אולי עוד נצא בזול כי מתברר שזה לכל הבניין אז אולי עוד לא מתו כולן. יאללה שיגמר החורף הזה אין כמו האביב הכל פורח ושמח יותר
ג'סי אני שמחה לשמוע שכל הסיפור עם מיקה נגמר בצורה טובה.
שיהיה יום מקסים וחם יותר כבר
לכולם.

מאו יין

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

נו טוף.... אז גמני אצטרף לחגיגת ה-"היה מאוד סוער אתמול בלילה..." לילה... השעה בערך 03:00.... פתאום (((בום)))) טראחחחחח... ((((בום)))) טראחחח.... אני (מתוך שינה עמוקה) - עופר הדלת במרפסת דופקת . עופר (מתוך שינה עוד יותר עמוקה...) - לאאא ...זה בא מבחוץ.... אני - לאאא זה הדלת במרפסת ... ברקע... הדלת... בומסססס טראחחחח בוממממםםםם..... עופר - לא זה בחוץ... אני - עושה כאילו אני קמה מהמיטה לסגור את הדלת שדופקת בעוצמות מפחידות עופר - לא לא בסדר אני קם.... עופר - קם מהמיטה באנחה כבדה והולך לסגור את הדלת של המרפסת (ברור שזה היה היא ולא מבחוץ...אלא מה?!???....) ענית - מתהפכת לצד השני בפיהוק מאושר(על זה שלא אני הייתי צריכה לקום מהמיטה....!!) ו.... נרדמת!!! סוף.....

צהריים טובים לכולם...

כולם מדברים על הסערה... אך עושה רושם שהיא חלפה וה
הציצה לה... היום יום... כזה... אחר...
יש לי בערב פגישה שמלחיצה אותי... אך מקווה שיהיה בסדר...

מאו יין

New member
מיק מיק ../images/Emo24.gif

מה קרה מתוק?? למה אתה נשמע מעונן חלקית היום??!!?? ומי זו שמצליחה להלחיץ אותך ולמה???

למעלה