בוקר טוב שיהיה לכם אחלה בוקר נפלא.. צאו בשלום ותחזרו בשלום!
מ מ י ק י לתמיד New member 24/3/03 #5 שלום לכולם מה חדש אנשים ? כאן הכל רטוב... אבל רגוע... שיהיה יום טוב לכולם
ק קטנה וחמודה New member 24/3/03 #6 בוקר טוב לכם מה קורה מיקי? מה איתך ניקולי? עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי השאלה ששאלתי אתמול. ריקי שמעתי שאת בחורה כלבבי.
בוקר טוב לכם מה קורה מיקי? מה איתך ניקולי? עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי השאלה ששאלתי אתמול. ריקי שמעתי שאת בחורה כלבבי.
ק קטנה וחמודה New member 24/3/03 #8 ניקולי נשמה... אם תואילי בטובך לקרוא את ההודעות של אתמול אז תדעי... מה? ההודעות שלי כבר לא מעניינות אותך שאת לא קוראת אותם??? סתם נשמה... תקראי את ההודעות.
ניקולי נשמה... אם תואילי בטובך לקרוא את ההודעות של אתמול אז תדעי... מה? ההודעות שלי כבר לא מעניינות אותך שאת לא קוראת אותם??? סתם נשמה... תקראי את ההודעות.
נ ניקולי New member 24/3/03 #9 לאמר לך את האמת נשמה? אין לי חשק ואין לי מצב רוח לכתוב ביומן.. היום אפילו בכיתי כי נהיה לי רע בנשמה... עכשיו הרגשתי קצת השתפרה ומקווה שיבואו ימים טובים יותר.. סתם יום דיכי כזה וגעגועים...
לאמר לך את האמת נשמה? אין לי חשק ואין לי מצב רוח לכתוב ביומן.. היום אפילו בכיתי כי נהיה לי רע בנשמה... עכשיו הרגשתי קצת השתפרה ומקווה שיבואו ימים טובים יותר.. סתם יום דיכי כזה וגעגועים...