בוקר טוב

מאו יין

New member
כן הא... רק ילדים בישראל

יודעים מגיל שנתיים מה זה פיגוע ,אזעקה, מוות וכאלה דברים שילדים לא צריכים לגלות עד גיל 15 לפחות...!!!!

mariana

New member
נשמה שלי זה נוסטרדמוס

את לא מכירה אותו? יש לי ספר ענק שלו בבית, כל מה שהוא אמר עד עכשיו התגשם, הוא זה שחזה את רעידת האדמה הגדולה בטורקיה, המשפחה שלי ידעה על הרעידה עוד לפני שהיא רעדה בגלל הספר הוא גם חזה את נפילת התאומים, ובקרוב כתוב שיפול שליט גדול מוסלמי ובגלל זה יהיו שינויים בכל העולם אני דיי מאמינה לו, כי הוא גם חזה את המוות שלו.

אוי נו...

כן... אומרים שהוא חזה המון אירועים, מלחמת העולם הראשונה והשניה, רצח קנדי, נפילת ברה"מ, השואה, מלחמת המפרץ הראשונה, נפילת התאומים, ועכשיו זה... העניין הוא שכתוביו כל כך דו משמעיים שבדיעבד אפשר לייחס אירועים אמיתיים לנבואות... בעיניי זה לא יותר מקוריוז. אי אפשר על פי קריאת הכתוב לנחש מה באמת יקרה, אלא רק בדיעבד לפרש את הכתוב ו"להתפעל"...

מאו יין

New member
ויש דווקא שסבורים

שבסוף למרות כל נבואות נוסטרדמוס שהתגשמו שהוא לא ממש צדק בהכל כי אחת הנבואות הכי "חזקות" שלו שחיכו כל הזמן לראות אם הוא צדק או לא זה שבמילניום היה אמור להיות סוף העולם...כלומר העולם היה צריך להיות מושמד בגלל איזה שהוא גורם וכידוע...זה לא קרה.... אנחנו עדיין פה.....

mariana

New member
היי מאו

את טועה לא הוא ניבא את סוף העולם אלה מישהו אחר, יש לי את הספר שלו בבית וכתוב תאריך ממש שונה וממש רחוק משנדמה זה דור שלישי אחרינו אני חושבת אבל אני בטוחה שזה לא הוא

mariana

New member
צהריים טובים לכם../images/Emo24.gif

סוף סוף התחילה מלחמה, קמתי ב4 בוקר כדי לראות את ההפגזות חחחחחחחחח ולקחתי לעבודה מסכה אבל בגלל אמא שלי היא בפאניקה נוראית אז חבר'ה תשמרו על עצמכם

מה קרה מאו'לה ?

אחרי איזה כמה שנים את מופיעה... ופתאום את רוצה שנבדר אותך הא ???? סתאאאאאאאאםםםם... בטח כולם כבר בחדר האטום...

black ross

New member
מאו'לה איפה את ?

באתי לשעשע אותך מאמי

למעלה