בוקר טוב

בוקר טוב

אז האיום הגיע והתחילה המתקפה איפה אתם? בעבודה? עם מסכה? לא נראה לכם משונה? אני בבית כי למיקה אין גן הגננת לא פתחה את הגן (לא מאשימה אותה... אני לא אסתדר לבד עם השמרטף הזה ומיקה אחת שתהיה לי בריאה,אז איך הגננת תעשה את זה עם 15 ילדים?) אני פה בכל מקרה מחכה לכם יום טוב ושקט

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה נשמע? אני בעבודה כרגיל, אבל מה משונה כל כך??? ראיתי שנהניתם במסיבה, אני שמח שהסתדרתם בלעדי חחחחחח שיהיה לכם יום טוב.

אני בבית במקרה..

אבל מתכוונת להתקשר לעבודה ולשאול מה המצב שם.. מחר אני אמורה לחזור.. למרות שבאילת אין כל כך ממה לחשוש אני עדיין שקועה בחרדה כלשהי.. מהלא נודע.. הלוואי והמלחמה הזאת תיגמר בטוב...

ניקולי

New member
בוקר....

אז ככה.. אני מחכה לבוסית שלי שתגיע בכדי לקחת אותי לעבודה. לא ישנתי כל הלילה ואני מה זה מקוררת.. שיהיה לכם בוקר נפלא!! שיעבור בשקט ושלווה וכן גם הלילות הבאים.

ניקולי

New member
הם לא רצו..

למעשה הבן הקטן לא ישן כל הלילה וכל דקה הוא שאל אותי : "אמא עוד כמה דק' מתחילה המלחמה?" שתביני הוא שאל אותי את השאלה כל דקה משעה 08.00 בערב עד 04.00 לפנות בוקר.

@@

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

המלחמה התחילה, אני בעבודה בלי ערכת מגן, גם אם ישגרו טילים אני בטוחה שהם לא יפגעו בירושלים, אז אני לא חוששת. ולכולכם, שמרו על עצמכם והצמדו לערכת המגן, מי יודע מה יוליד יום. יום רגוע ושקט, אמן

@@

New member
ניקולי...

מאיפה זה לקוח??? בואו נאמין שזה אמיתי.

מאו יין

New member
שלום!!!!! בוקר פצצות...../images/Emo59.gif...

מה 'נינים??? אני בעבודה.... משעמם.... שקט... מה זה?? יש מלחמה ולא הודיעו לי??? !@#$%$^&*??!!!!!....... סתאאאאאם..... לעומתכם (כנראה) אני ויקירי ישנו כמו פגרים.... קמתי בבוקר לפני עופר ואמרתי לו : הי היתה אזעקה ולא התעוררנו.... - עופר: מה באמת?!?!?!?!??? - אני: לאאאא... סתאאאם אבל אם היתה אזעקה, היינו מתעוררים בכלל???? - עופר: לאאא......... וזהו! אגב ישבתי לי כל הבוקר והסתכלתי על התמונות מהמפגש... איך שאני אוכלת ת'לבלב שלי שלא יצא לנו להגיע... בעסה... מפגש הבא לא מעיזה להחמיץ (בעזרת השם)!!!! אוהבת אתכם ושיהיה יום נפלא ושקט.

בוקר חברייי

מה קורה ? אז ככה... אני בעבודה בלי ערכה, שיושבת אצלי באוטו ארוזה למופת, ישנתי שנת ישרים כל הלילה, וכלל לא התעניינתי אם בכלל התחילה המלחמה... אם אתם גם שואלים אותי כל ההיסטריה מיותרת לחלוטין. לא יקרה כלום... חוץ מזה... סוף שבוע הקרוב אני אמור להיות עם הילדה שלי, אבל אני לא יודע מה לעשות כי אצלי אין חדר אטום, והאקסית שלי היסטרית... ואני קודם כל חושב לטובתה של הילדה... אז נראה לי שבסוף אבלה איתה ביום ובלילה אחזיר אותה לישון אצל אמא שלה. אוווווףףףף כוס'עוממממממוווו... למה הם מקלקלים לי את התוכניות ? דווקא תיכננתי סוף שבוע פיצוץ...

ניקולי

New member
לאאאאאאאאאאא

אני לא ישנה לבד אני ישנה עם הבן הקטן שלי אצל אמא שלי

מאו יין

New member
ניקול...

אז איפה הגדול ישן?? ואיפה יהודה בעבודה?? (אחותי גם שוטרת ואותם הקפיצו לתחנה אחרי שסיימו משמרת, לחזור לתחנה ולישון שם!!)

לאטום זו לא בעיה...

כי יש לי ממ"ד. הבעיה היא שהחדר ריק לחלוטין מרהיטים, ולארגן אותו זה סיפור... חוץ מזה לא התכוונתי להישאר איתה בבית, אלא לנסוע לאחותי, ובמצב הנתון בכל זאת נראה לי שעדיף להישאר קרוב לבית...

מאו יין

New member
מיקמיק ../images/Emo24.gif

אני מתפלאה עליך.... נזירה ערבייה חסונה שכמוך לא יכול להעביר איזו ספה או מיטה??? או אפילו שקי שינה עם כמה שמיכות וכו'.... אתם יודעים, שמתי לב למשהו אצל הרבה מאוד הורים שאני מכירה, לעצמם ועם עצמם הם בשיא האדישות אבל כשזה מגיע לילדים.... כולם רצים אוטמים וקונים ממד"ים ניידים...... מזל מזל שעוד אין לי כאלה.....

מאו'לה...

לולא בר היתה בתמונה לא הייתי משנה דבר בשגרת היום יום שלי... על עצמי באמת שאני לא מפחד בגרוש... אבל עליה אני לא יכול לקחת שום צ'אנסים... ובכלל גם אם לא יהיה דבר, מספיק שיש שיגור דמה אחד או אזעקת דמה אחת, כדי שזה ייחרט בזכרונה, וחבל לי... לא הייתי רוצה שהיא תחווה דבר כזה.

למעלה