בוקר טוב

בוקר טוב

שנקום לבוקר שכולו שירה ושמחה שנקום לבוקר שכולו יופי ואהבה שנקום לבוקר שכולו שלג לבן ושמש צהובה שנקום לבוקר של סוף שבוע נפלא בקיצור ... אוהבת את כולם .. {תהנו מהשיר ..} מוקדש ב-
..

חן (*_*)

New member
בוקר אור שרוני ../images/Emo140.gif../images/Emo96.gif../images/Emo24.gif

בוקר טוב, למרות שקר ואפור לנו במרכז תודה על השיר היפה מקווה שכבר החלמת אוהבת

בטח החלמתי ..

ואיך שלא .. ? עם בעל מפנק ואוהב.. וילדה קסומה שנשיקה שלה יכולה לגרום לי לרחף באויר .. ועם כלבה מעצבנת שהנבחיות שלה משגעות אותי אבל אני אוהבת אותה כאילו היתה הילדה שלי .. ונחשי עם מה עוד ???

אופה3

New member
בוקר טוב חן ושרון, מה שלום כולםםםםם

איזה דיכאון, נראה לי שאני מתחילה לחטוף שפעת, הגרון כואב הראש גם מתחיל, לא בא לילהיות חולה עכשיו, אין לי זמן לזה. שיהיה שבת שלום לכולם האופה - שמתקררתתתתתתת

בוקר טוב חמודה ..

את יודעת למה זה קורה לך .. ???{בגלל שלא ישנת עם גרבים בלילה
}
מאחלת לך שתרגישי טוב , מומלץ דקסמול קולד ליום ולילה .. מומלץ תה חם עם לימון ודבש , מומלץ אפילו קצת קוניאק בתה , והכי הכי .. להכנס למיטה ולא לצאת ממנה עד שמרגישים טוב .. וחוץ מזה
ממני ומהקטנה שלי יכול לגרום לך להיות בריאה, רוצה ??

אופה3

New member
תודה שרון החיבוק במיוחד עוזר

גם שלך ושל הקטנה, אני רוצה הרבההההההההההה תודה ושבת שלום האופה

חן (*_*)

New member
בוקר טוב אופה(אאפפטצ'יייי../images/Emo186.gif)

למה ככה לא השגחת להתלבש חם, לישון עם גרביים, ולא לטייל כל היום בין החוץ למזגן? (או אולי, כפי שאמרה כאן שרון יחפה בלי גרביים שכבת לישון? ) שתי המון, היכנסי להתפנק במיטה תוך יום יומיים תהיי שוב בריאה החלמה מהירה ושבת שלום

אופה3

New member
תודה חן, זה נכון, אני באמת לא שומרת

על עצמי, הולכת יחפה בערב, עם חולצה דקה מאוד, גם ביום, מה לעשות לא סובלת את ערמות הבגדים שלי, אבל הסוד שלי הוא השישבת הזה לאכול הרבה תפוזים , קלמנטינות, קיוי, כל מה שמכיל ויטמין C, ואז אני אבריא, וגם הרבה מנוחה שבת שלום האופה

למעלה