בוקר טוב!

בוקר טוב!

האם זה יתכן? האומנם אני הראשון היום? האם שלוש בבוקר זה נחשב כבר בוקר או עדיין לילה? רגע! הבהרה: זה לא שנשארתי עֵר כדי להקדים ולזכות בבכורה בבוקר זה, אלא שפשוט היתה עבודה רבה מדי, שנדחתה זמן רב מדי - ובסוף תמיד מגיע הדד ליין, אין לו אלוק. מה שלומכם? חורפּים כולם, אני מניח. כן, זה לילה קר. נותר אם כן רק לאחל למאזינים שיקומו בשלום בבוקר ושימהרו לשרשר עצמם לדעת בשרשור הבוקר- טוב העליז של יום שישי. אחח... סוף השבוע... איזה כף. פעם עוד היינו מבקשים "שמבעד העננים תזרח עלינו השמש", היום כבר אפילו זה לא, אלא רק מבקשים שלא תבוא איזו זאפטה. שבת שלום, א.מ.

../images/Emo11.gifעברת על החוק!

כי לפי מה שזכור לי מהודעת חוקי הפורום...הבוקר מתחיל ב5 לפנות בוקר.. אבל לא נורא. אני סולח. בכולופן - אני חולה! 38.5 חום, שיעולים צורבים, נזלת, עייפות וכו וכו ו...קיבלתי 2 גימלים!! אז אני חוזר לסופש הביתה..להלהלה..
אני רק מקווה שזה לא ידפוק את השותפה שלי למחלקה ושלא יקפיצו אותה לעשות שבת (הודעתי לה שתתחמק מחר בבוקר מטלפונים כדי שעד שיתפסו אותה כבר יהיה מאוחר מידי והיא לא תוכל להגיע לבסיס) אה, כן..ובוקר טוף!

De-Panther

New member
בוקר טוף../images/Emo9.gif ואני הולך לישון...../images/Emo42.gif

עוד מעט...

Outlast

New member
בוקר טוב! ../images/Emo188.gif

גשם, וקר.. וזה היה יכול להיות בוקר מאוד יפה וגשום, אם לא הייתה תקועה לי בראש המחשב שתוך 10 דקות אני אהיה בתוך ה"גשם וקר" הזה.. לא נורא. יום שישי, יום קצר (מבחינת לימודים לפחות), אח"כ כנראה שתהיה לי עבודה, למרות שעוד לא הודיעו לי עליה (אני רואה את הנולד). בוקר טוב עולם, ובבקשה שמישהו יארגן לנו עוד יום מנוחה..

דן צ

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif סופ"ש רטוב ../images/Emo182.gif

ולא, עדין לא נרגעתי מהוובקאם אמש אפילו יפרתי לאישתי והיא כמעט סגרה לי את האינטרנט . שיהיה לכולנו יום נפלא וסוף שבוע נהדר

nutmeg

New member
מה שציצים עושים לבנאדם!

יאללה - בוקר טוב! צא מזה!

מיטללל

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif

אתם לא מבינים כמה כאב אני חשה עכשיו! הגב והצוואר כל כך כואבים לי. אבל לא כמו בדרך כלל (כן. זה קורה הרבה) אלא ברמות מטורפות, אני לא מסוגלת להזיז את הצוואר. אוייצ.
אני כעת אצל עידן. והחצופה למרות התחנונים שלי הלכה לבית ספר! וגם אוסי. רעות. אני עדיין לא יכולה לכתוב "סיכום ביקור" (צריך לזכור שעידן למדה קרטה כמה וכמה שנים ותוך כמה שעות היא תשוב). אבל ממש מהנה פה ואמא של עידן הכינה את העוגה הכי מדהימה שאכלתי בזמן האחרון. (ותדעו, התמונה כל כך לא משקפת! זה כל כך ט-ע-ים!) אין לי עוד מה לכתוב. רק לבקש ממכם, שאם אתם ערים התחברו לצט. בבקשה. אני משועממת. ואני מתחילה לקלוט כמה המגורים בבית עם החולת ניקיון השפיעו עליי. החדר של עידן קצת מבולגן ואני ממש שוקלת קצת לסדר אותו. אבוי. אז כדאי שלא יקרו דברים מזעזעים שכאלה- התחברו ! חוץ מזה, אני מזכירה לקוראת שלי, שאני ועידן מחכות ועוד 8 שעות השעה 17 בצהריים. יום מהנה! וסוף שבוע מצויין!

אנִיהו

New member
תרגישי טוב...

כמו שאמרת, עידן תחזור עוד כמה שעות. יום שישי לא אמור להיות יום קצר לבתי הסוהר הספריים

idanyd

New member
בוקר שישי

שוב יום שישי, ושוב עובדים. הייתי אתמול בטכניון, ביום פתוח שלהם, ולמען האמת אין לי ממש מה להגיד על זה. תגידו, איך זה שכל האוניברסיטאות בארץ נמצאות בערים עם אוכלוסיה ערבית גדולה? פגשתי שם חבר, שהיה המפקד שלי בקורס המש"קים שעברתי בתחילת השירות (מחזור ינואר 2000), וזה מוזר פתאום להתייחס אליו כאל שווה-ערך, ולא כאל מישהו שצריך לקבל ב"הקשב". הוא אחלה בן-אדם, וניסה קצת לתקל אותי בשאלות טריוויה על סופרמן. Little did he know על עברי ב"כספת", או על הפטיש הקטן שיש לי בנוגע ל"סופרמן". נו מילא. היום סופסוף יום עבודה אחרון בשבוע, ואני מוכן ומזומן לקבל עלי את השבת הגדולה והמבורכת. מיטללל - אפשר לדעת מי זו הקוראת שלך, ומה יש ב-17? יום איכותי לכולם. הראש הגדול אמר דברו.

אנִיהו

New member
בוקר טוב שיהיה../images/Emo42.gif

קצת אכזבה על הבוקר- גיליתי שהכלב שלי חוזר מסוג של אילוף לצרכים לא היום אלא בעוד כמה ימים.
מתגעגע. וגם אני צריך למהר להתארגן לפני שאחי הלא נחמד(כתבתי עליו כבר פה) יתעורר.

סליחה שאני שואלת,

אבל - האם אנחנו מכירים? ואם לא, האם קיבלת דביקון מהראש הגדול?

אנִיהו

New member
אנחנו מכירים

כתבתי רק פעם אחת פה, אבל בניק אחר שלי. ולא קיבלתי דביקון.

אנִיהו

New member
מה בדיוק שערוריה../images/Emo35.gif

זה שכתבתי רק פעם אחת, זה שכתבתי בניק אחר או זה שלא קיבלתי דביקון
ובכל מקרה אני מסכים איתך- ש ע ר ו ר י ה.

idanyd

New member
../images/Emo52.gif

מצטער על התגובה המאוחרת. לא אלאה אתכם בפרטים, רק אגיד שעניינים מדיניים חשובים מנעו ממני לבצע את תפקידי ביום החולף. אם כן - |ברוך הבא| אנִיהו, לפורום הטוב ביותר ב"תפוז" (זה לא אני, זה "הם" החליטו). (אפי, תודה על התזכורת. לא הייתי בטוח אם אני מכיר את השם הלא). אני הראש-הגדול השבועי, ואחד מתפקידי (היחיד אותו אני מבצע, למען האמת) הוא להעניק דביקונים למצטרפים חדשים. אז איזה דביקון אתה תקבל? קראתי את חתימתך, ונראה לי שמתאים לך הדביקון החושב
. אבל אז חשבתי קצת, ונראה לי שהדביקון הזה מתאים לכל אחד מיושבי הפורום, לכן הוא לא יהיה ייחודי לך. לאור יחסיך עם אחיך, חשבתי אולי להעניק את הדביקון
. אבל אני מקווה שאתה לא כל-הזמן כך, ואני לא רוצה להגדיר אותך ע"י יחסיך הרעועים. לכן נוותר גם על הרעיון הזה. או אז, ראיתי שאחד מתחביביך, וממוקמת במקום הראשון, היא המוזיקה. ולאור העובדה שאלאניס מוריסט הצליחה להיות לך כמו חברת-נפש, או נפש תאומה (או משהו אחר שיביע קרבה גדולה) באמצעות המוזיקה שלה, הוחלט, לאחר סיעור מוחות, להעניק לך את הדביקון להלן:
. אנא, שא אותו בגאון במשך כל שהותך בפורום. (לחוקי הדביקונים, וסתם חוקי פורום, פנה לקישורים המצורפים). שוב, ברוך הבא לקהלנו.
ו-
, דְבָר הראש הגדול.

tali_le

New member
בוקר טוב וסופ"ש מצויין לכולם

נקווה שיהיה סופשבוע מוצלח אני הולכת להופעה של קורין אלאל היום - אז בטוח יהיה לי כיף! טלי

אושר מ

New member
בוקר....

לא. לךא קמתי עכשיו. קמתי בחמש וחצי בבוקר. מה שהצבא עושה לאנשים. אפילו לישון כמו שצריך אני כבר לא יכולה. ולמי שתוהה: כן, בצבא אני קמה בחמש וחצי בבוקר מידי בוקר. חזרתי לישון אח"כ כמובן\ והוערתי מטלפון של בחור חביב בשם חנן שעושה לנו את חולצות סוף הקורס, אותן אני צריכה ללכת לאסוף עוד שעה בערך... חוצמזה, השתדלתי לעשות הרבה היום. כביסה לקפל לשים לסדר. לרוקן מדיח, לנקות כיור לשטוף כלים. מי יודע מה קרה לי.... כאילו לא היה לי מספיק בצבא בשבוע תורנויות... עוד שבוע מסיימים. חלר מס' 1 מסתיים. החולצות מוכנות. ההזמנות למסיבה מוכנות. אפילו פוסטרים של ההזמנות עשינו. נתלה בבסיס. זה יהיה משעשע לראות את המפקדות פתאום קולטות פוסטר כזה. אני ממשיכה בעובדה. עוד חודשיים בערך. למרות שלא כל הזמן אהיה בעובדה (יש לי אפילו שבוע בקריה שיוצאים כל יום הביתה, אז הודעתי לחברים ומשפחה במרכז שיהיו מוכנים לזה שאני אצטרך מקום לישון, כי אני לא אחזור כל יום הביתה וכל בוקר לת"א).

אפלת

New member
בוקר טוב!

אחרי העדרות ארוכה, שכמובן לא נפרט את סיבותיה.. (אפי, קבלי ביטול על מחר ב 21:00, המשימה יצאה לפועל והסתיימה לפני מס' דקות, לכוחותינו שלום)... אני שמחה לבשר שזהו בוקר סביר, ולא שום דבר יותר מזה! שבת שלום.

למעלה