בוקר טוב!

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר סביר!

(אלוהים התגעגעתי לבקרים כאלה...) זה מה שלא ללכת לבי"ס עושה לבנאדם... אז לא איכפת לי שאני חולה קצת (באמת, כאבי ראש סחרחורות בחילות כל הסיפור...) אני רק יודעת שקמתי ב11.30 וזה כיף! אז אתמול הייתי 3 שעות מתוך 7 בבי"ס, והיום בכלל לא... וזה פשוט כיף.. חוצמזה שיש לי הרגשה משונה כזאת, כאילו אני מרגישה ריקנות טובה כזאת אבל אני ממש רוצה לצעוק..פשוט לשחרר...כמובן שאין איפה לעשות את זה אז אני פשוט אחיה עם ההרגשה המוזרה הזאת שלי (אתם מכירים את זה שאתם על ספינת פירטים והספינה עולה למעלה ואז בדרך למטה אתם מרגישים מוזר בבטן...זה פחות או יותר מה שיש לי כרגע)... וזהו! המשך יום נעים לכולם...

leeloo

New member
מכירה את מצבך היטב

זה קורה לי אחרי אירועים שגורמים לי להרגיש באופן שונה מהרגיל ואם אני לא אדבר על זה או אוציא את זה בדרך כלשהי אני ארגיש שאני עומדת להתפוצץ.. הכי טוב זה באמת למצוא דרך לשיחרור המועקה הזאתי שיש לך.. ולזה יש כמה דרכים: א. אוכל ב. סרט ג. צעקות (רק כשאף אחד לא בביתך..) אני אישית הייתי עושה שילוביה בין האוכל לסרט.. תמיד מרגיע.. אהה וכמובן משתפת גורמים שונים בהרגשה..

leeloo

New member
מרוב שישנתי כל-כך הרבה במהלך השבוע

הגוף "מפצה" נדמה לי בסופ"ש... לא נותן לי לישון יותר.. למרות שהלכתי לישון ב-5:30 בבוקר.. אני לא כל-כך עייפה אבל בכל זאת.. אם אתם פה, בואו לצ'אט!

adidas^

New member
איזה בוקר טוב?!

בוקר די לא טוב
, האמת. נו מילא, גם על זה נתגבר. לפחות הגיע סוףףףףף סוףףףףףף הסוף שבוע.

סופש סביר לכולם.

מישהו יודע, ואני סתם שואלת את זה, האם בסופש הבא צפוי גשם או לא?

leeloo

New member
למעננו, מקווה שלא...

יהיה קצת בעייתי לשבת בגשם בחוץ... צריך לבדוק יום שלישי מה יהיה..

יש דרך לשער

שנותנת כמה עשרות אחוזי סבירות, והיא לראות את המגמה עם תחילת השבוע, ולהבין שזה זז במין גל של "עולה יורד" ולפי זה לשער את סוף השבוע. אוקיי? אגב, בנגב יהיה, כרגיל, נאה...
שבת שלום,
א.מ.

בנגב יהיה נאה כרגיל?!

אתה מתכוון למקום ההוא עם הגמלים, דיונות הלס, והמרחקים האינסופיים בין ישוב ציביליזציוני האחד למשנהו?!?!

אושר מ

New member
סליחה

אבל לא הייתי קוראת למה שהולך בנגב נאה. רוחות שמעיפות אותנו (באמת מעיפות..... צעדנו למסדר דגל והלכנו באלכסון כי עפנו. הפקחים החזיקו חלק מאיתנו באיזה שלב..) סופות חול מזעזעות. אי אפשר לראות יותר משלושה מטרים. אי אפשר לנשום. השארנו חלון פחות בחדר והיינו צריכים להוציא שבעה סבנטימטרים של חול. על חשבון ההפסקה שלנו. אי אפשר לעשות מסדרים, כי אין גג רגיל אלא פלטות עם חרכים וכל החול נכנס... איכסססססססססססססס

Michelin

New member
סופ"ש עייף

או לחילופין, תעבוד גם ביום החופשי למה לא? מישה סיים שבוע קטטוני למדי. אחרי שלוש לילות לא לילות, בהם עבד עבודת כפיים מתישה, הוא רק יחל ליום שישי שקט ורגוע. טעות!!!! איזה פוסתם הרס את כל עבודתו מהלילות האחרונים (לכל אלו שרצו להתחכם לגבי עבודות בזנות, הנה לכם שטיק) והיה עליו להשקים שום (אוי ווי) ולחזור לתקן את כל ההרס שזרע אותו שמוק בן בליעל. מעבר לזה שרשת הפלאפונים קרסה, אז הפלאפון שלו לא עבד כל היום, והיה עליו להתרוצץ ולחפש בזרות אחר נורות, ו... בה"כ רצה מישה בשיש רגוע ושליו. ס'עמק. פסוקו: לקרות לו את הידיים לשמגג ההוא! אהה, וסופ"ש סביר פלוס לכולכם.

ליאן.

New member
3 זה *לא* בוקר !

וכשמדובר בשישי בלילה, אז זה אפילו לא מתקרב.. <לא הולכים לישון לפני 4> הנה כתבה מעניינת על זוגות נשואים בעלי אותו שם פרטי..תופעה מעניינת.. תהנו

למעלה