בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב

מה שלומכם הבוקר הזה?? קר אה??
גשםםםםםםםםםםם
... אתמול מה זה נבהלנו... (יהודה ואני כמובן).. ישבנו לנו בסלון שלפתע שמענו בום טראח (כבר חשבתי נפל טיל)..יהודה פתח את המפרסת ומה ראינו?? כל הכיסאות נדבקו לעמודים והשולחן במרפסת התהפך.. אתם מאמינים?? היתה רוח כ"כ חזקה שחשבתי שעוד רגע.. התריס עף וזה בא בכ"כ פתאומיות.. שיוווווווו
שיהיה לכם אחלה בוקר טוב...

ניקולי

New member
מה קמונה???

הלוווו להתעורר שם..
מה זה חרם?? אני מרגישה שאני מחליפה מישהי ... מיקי,ג'ס,מרין,ריקי,בת הים,נופר,אורית,אביחי,סידי,ליאור 30, (אפילו יהודה לא כאן)........חמודה וקטנה,שירן, הלוווווווו..

ניקולי

New member
אנייייייייייייייייייי

עומדת במעגל ומביטה סביבי... אני מושיטה את ידי לחבריי שלי.. ביער ביער ביער נרקוד נרקוד ביער ביער ביער נרקוד......

mariana

New member
היי

תביא לאנשים להגיע קודם לעבודה
אני בעצמי יש עליי משקל נוצה ואתמול כמעט ריחפתי מעל האדמה איזה קטע זה היה, השיער שלי עף ברוח כאילו מישהו תולש לי אותו. מה חדש איתך?

ניקולי

New member
מריןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo124.gif

הללויה לעולם.. הללויה על יום שנגמר... מרינושקה את לא מתארת לעצמך איך אני שמחה לראות אותך
בחיי זה כמו ללכת במדבר ולראות מים.. אצלי הכל בסדר, תגידי לי לא נראה לך שאנשים הגיעו לעבודה?? תראי מה השעה... 10.30 מה נהייה??? מה איתך ומה עם אראל??? כיף לראות אותך ת'עגעתי
ניקול*

ניקולי

New member
בדד...

אלך רק תפילה אלי בדד בלי עתיד בליתקווה בלי חלום... שוב אני לבד וזה הרגע לפתוח את יומני היקר יומני היקר היום יום חמישי ה - 20.02.03 . יום קריר בחוץ רוחות מנשבות להן והגשם מרטיב את האדמה נכנסתי לפורום בבוקר רשמתי הודעה אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת עד אשר הופיע מרינושקה.. יומנ היקר אם היית פוגש בה לא היית מסוגל לעמוד בקסמיה.. בחורה מקסימה המרין הזאת (אבל היא תפוסה יומני היקר) בקיצור.. מרינטשקה רשמה לי כמה משפטים והלכה לה.. מזל שהיא הגיעה כי אף אחד מלבדה לא אמר לי בוקר טוב
אבל לא נורא... יבוא היום... אל תדאג יומני היקר גם היום שלי יגיע..
... עכשיו אני כותבת לך ורוצה שתעשה לי טובה יומני היקר.. מה דעתך שנתחבר לפורום אחר?? ששם יהיה יותר מעניין?? הפורום הזה עשה את שלו ואנשים לא רוצים כלל להכנס לפה... אז מה אתה אומר יומני היקר?? ניפרד עכשיו לדרך צלחה???? אתה יודע מה יומני היקר? תן לי לחשוב על זה שישישבת.. עד אז... בה ביי אוהבת אותך

ניקולי

New member
רבאק..

תראו מה השעה כבר אתם חושבים ככה להעלם לכל היום???? הלווווווווווווווווווו

mariana

New member
מה זה לעזוב???

את צריכה לתת עוד צ'אנס הפורון חוזר מדי פעם לעצמו ועוד פעם שוקע, תשימי לב כשקר אף אחד לא נכנס וכשחם ונעים אז כולם פה. ואיזה יופי המחמאות

mariana

New member
איתי ואיתו הכל בסדר

סידרנו את העיניינים וחזרנו למסלולינו הרגיל. קורה שמדי פעם מתפרקים אחד על השני, כי בלי זה אי אפשר. מה חדש איתך? מה שלום יהודה והילידים?

ניקולי

New member
הכל בסדר ממוש

תגידי לי זה נראה לך הגיוני מרין?? תגידי לי יכול להיות שהפורום סגור לרגל שיפוצים?? ני מאוד שמחה שאת ואריאל חזרתם למסלולכם ומקווה שאני שלא תסטו ממנו...

בוקר טוב לי

קמתי לפני שעה כל הלילה הייתי ערה עם מיקה בשעה 4 כבר התחלנו לבכות ביחד מה אני אגיד לכם הילדה סובלת שיניים כנראה וכלום לא עוזר היא לא מוכנה לישון בשום מקום רק עלי אז לא הלכתי לעבודה היום בתקווה שתצא לה כבר שן אחת קטנה וזה יקל את הכאב

ניקולי

New member
יופי נהדר...

מיקי חמודיל'ה אני ממש לא מתגעגעת לימים האלו שאנשים היו מדברים לעצמם.. אבל אם זה מה שאתם רוצים אז.. אין בעיה...

ניקולי

New member
נשמה....

אני מקווה שאת היום מאופסת... ראית מה זה?? אני מרגישה כמו.........

למעלה