בוקר טוב

מיכל ט

New member
בוקר טוב

תשמעו, קבלתי ציונים... אז בסטטיסטיקה אפשר להגדיר את זה נס המילניום, קבלתי 83 וSPSS קבלתי 95. אייך שמחתי. הקטע הכי מוזר זה שהציונים שלי הם הכי נמוכים בכיתה. הסמסטר התחיל ואני עדין גוררת חובות מהסמסטר הקודם.. דברתי עם המרצה שלי והיא הסכימה שאני אגיש את העבודות בסוף החודש. האמת לא נראה לי שאני אספיק, אני מרגישה שהוצאתי כל כך הרבה אנרגיה על העבודה הקודמת שאין לי כח כבר לעשות עוד משהו. דוקא העבודה הבאה היא על נושא מענין:ADULT ADHD ותפקודים אקזקוטיבים. אתמול הייתי אמורה להתחיל והתחלתי לקרוא מאמר תוך 20 דקות נרדמתי כך שלא יצא מזה הרבה. יום טוב לכולם מיכל

POOH*

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד...

כל הכבוד על הציונים... ושמחה לשמוע שקיבלת את הדחיה שביקשת... ולגבי מציאת אנרגיה להמשך - אולי תעשי את העבודה עם עוד מישהו? בכל מקרה אני פה ואשמח לעזור אם תרצי... רק תגידי במה אפשר... POOH

kniaper

New member
סחתיין על ההישגים../images/Emo45.gif

שנה שעברה היה לי סמינריון שהייתי צריך להגיש בתחילת סימסטר א' השנה ו... אההם, לא היגשתי עדיין. אני דיי מפחד לדבר עם הפרופסור כי הוא נוקשה כזה ולא ממש מקשיב. הנושא של הסמינריון היה (ניחוש?) ADHD במבוגרים, סקירת ספרות והצעת מחקר. סקירת ספרות יש, הצעת מחקר |קנייפר עושה פרצוף מיואש|. רעיונות?

POOH*

New member
רגע חושבים....

אולי: * האם יש שינוי בין כאלה שאובחנו כמבוגרים לכאלה שאובחנו כילדים וגדלו עם האבחנה? מבטיחה לחשוב על עוד - רק תגיד לי אם אני בכיוון בכלל.... POOH

kniaper

New member
../images/Emo79.gifרעיון מצויין

יש מחקרים שעשו בכוון הזה והרעיון בהחלט עלה. יש קצת בעיות עם הדרישות של הפרופסור אני קודם חייב לדבר איתו. בכל אופן תודה על ההתגייסות.
אני חייב לקחת אוויר ולדבר איתו.

מיכל ט

New member
זה נשמע ממש נושא מענין

מה כתבו על זה? אני אשמח גם לקבל רפרנסים למאמרים על ADULT ADHD

kniaper

New member
יש המון, אני יכול להעביר כמה חשובים

אבל כדאי להחליט במה מתמקדים. כשאני אסיים את כתיבת העבודה אני אפרסם פה את כולה כולל ההפניות (כמובן) בינתיים את יכולה להסתכל בקישורים של הפורום, אני כל הזמן מוסיף לשם עוד אתרים ומאמרים.

בדיוק כזה כתבתי!!!

רק באנגלית... כתבתי עבודה סמינריונית מקיפה בת 15 או 17 עמודים על ADHD במבוגרים. הכנסתי שם חומר שמצאתי בספריות ובאינטרנט ואת המבחנים שעברתי אני + עשיתי מצגת בקורס על נושא העבודה אם תרצה עזרה I AM HERE

kniaper

New member
../images/Emo51.gifעל הצעת העזרה,

אני דיי סגרתי כבר את עניין הסקירה הספרותית. שני המאמרים שמפורסמים כאן הם חלק מהמבוא לעבודה הזו. אני פשוט צריך משהו להתמקד בו שגם יהיה במסגרת הדרישות של הפרופסור. אם את רוצה לפרסם את העבודה שלך (לאחר תרגום לעברית) במסגרת המאמרים בפורום, אני אשמח מאד. ושוב תודה על התמיכה
אני אולי אפילו אזדקק באמת לקצת עזרה.

אין בעד מה

מה דרישות הפרופסור לעבודה? (מה אתה לומד?) אואה..לתרגם את העבודה ייקח הרבההההה זמן אבל אני אשמח לעזור לך ... בתמיכה טכנית וחברית גם יחד

למעלה