בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב

נו אז תהיה מלחמה או לא תהיה? תזרקו את ההימור שלכם חחחח תגידו, שמתם לב שבזמן האחרון הפורום שלנו די מת?

בוקר טוב

השאלה היא לא אם תהיה או לא תהיה אלא אם ירגישו אותה פה לפעמים אני לא מצליחה להבין אנשים ביום חמישי עמדתי (אחרי שאמא שלי ישבה לי בורידים) בתור להחלפת מסכות משעה 14:00 בצהרים עד שעה 19:40 בערב וגם אז אמרו לי שהמסכה שלי בסדר גמור (אחרי שדיברנו בטלפון איתם אולי שלוש פעמים... חוצפה!!!) בדרך הביתה שמעתי שהודיעו שסניפי יוניברס בחולון נסגרו כי רוקנו את המדפים והרשת מבטיחה שביום למחרת (שישי) הסניף יהיה פתוח כבר משעה 7 בבוקר ועד 16:00 אחה"צ מה אני אגיד לכם ... נקווה שזה אומר שתהיה לנו הספקה לשנה ולא בגלל המלחמה...

sidi

New member
מממ

אז מסתבר בעצם שאנחנו מרגישים אותה כאן עוד לפני שהיא התחילה לפי הסיפורים שלך. את יכולה לעשות לי טובה? אני צריך להחליף את המסיכה שלי את יכולה ללכת במקומי? לא נראה לי שיש לך בעיה לשבת שם כל כך הרבה שעות. חחחחחח

ניקולי

New member
בוקר טוב

אם תהיה מלחמה או לא זה אני לא יודעת מה שבטוח זה שאני מתה מפחד. כן אני זוכרת את עצמי במלחמה הקודמת איך שהיתה אזעקה לא יכולתי לזוז מהמקום זזתי כן אבל מפחד כל הגוף שלי רעד אני בכלל לא רוצה לחשוב מה הפעם יהיה כי הפעם יש לי ילדים.... לא רוצה לחשוב על זה משתדלת שלא.. ומה אני אומר לכם מה שיהיה יהיה.... בוקר טוב לכם ושבוע טוב.. ניקול*

מאו יין

New member
בוקר בוקר ,נחשי צפע...../images/Emo24.gif

ואני? אין לי עדיין מסכה בכלל, ואחרי מה שג'ס מספרת על חווית ההחלפה, גם לא נראה לי שתהיה לי מסכה....) . וניקולקול, חוץ מילדודס (שעד כמה שאני ראיתי הם די בוגרים ואחראים {חוץ מזה שהם מקסימים!} יש לך גם את יהודה שיחבק אותך בחדר האטום... יאללה שיהיה טוב!!!!!!!!!

ניקולי

New member
חחחחחחחחח מאו יין

הצחקת אותי נשמה יהודה לא יחבק אותי בחדר האטום יהודה יהיה בעבודה כשאני אהיה בחדר האטום.. את יהודה אני לא אראה כמו שכל אחת תראה את הבעל או החבר שלה.. כשכולם יהיו בחדר האטום יהודה יהיה בחוץ..

mariana

New member
בוקר טוב סידי

אני מאמינה שיהיה מלחמה אבל לא נראה לי שיהיה השפעה עלינו.

@@

New member
בוקר טוב...

עדיף שכבר תפרוץ המלחמה וזה יהיה כבר מאחורינו, כי מלחמה אני בטוחה שתהיה השאלה מתי???. מעבר לזה אני קצת יותר בטוחה ממכם, כי אני גרה באזור ירושלים, המון אנשים מאזור המרכז נוהרים לירושלים לשכירות של חודש. אבל אני בטוחה שהכל יעבור בשלום. שיהיה לכולנו יום נפלא וחמים

בוקר טוב לכולם...

האם תהיה מלחמה ? ... כן היא תהיה, מתי ? בשבועות הקרובים. ייפלו כאן טילים ? כנראה שכן, אבל מעט מאוד, והם גם לא יזיקו יותר מדי. האם יהיה כאן טרור ? סביר מאוד להניח שכן... זה מה שמדאיג אותי... ואז שום מסיכה לא תעזור. אנשים... אין לנו מה לעשות חוץ מלשמור על אופטימיות ולקוות לטוב... שיהיה יום נפלא לכולם

למעלה