בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
מה לא סיפרתי לכן?

איזה נשוי ואיזה נעליים אף אחת לא רוצה להתחתן איתי
חחחחחח אבל אני מבין שזה התירוץ של ניקולי שכבר שבוע שלם עונה לנו בבוקר טוב מסכנצ'יק כזה חחחחחחחח

איש רע שכמוך

זה בוקר טוב חלוש??? חכה תן לה להתעורר חכה חכה היא תפגיז אותך כבר אני סומכת עליה הנה אני לא מתערבת...

ניקולי

New member
סליחה שלו תחשבו ש...

ראשית אתקן יפה=עיפה... חוץ מזה התכוונתי לספר שאמש היה לנו ארוע של גרוזינים (ארוע רשמי למדיי) לאמר לכם את האמת? נסיתי לרקוד גרוזינית ולא כ"כ הצלחתי
ועד שהכלה והחתן הגיעו ווואוו וואווו שעות שעות.. קודם הכניסו את ההורים, ואח"כ את האחים, ולבסוף אותם..

חחחחח...

עשו לכם ערמות של אוכל על השולחן??? זה אחד המנהגים שאני אוהבת אצלם כל זמן שיש אוכל על השולחן לא מורידים צלחות אפילו שהם בערמה כי לדעתם זו ברכה שלא יחסר אוכל (ואני מאמינה איתם ... תמיד כיף לנשנש)

ניקולי

New member
בלי עין הרע ../images/Emo57.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

היה מלא אוכל בשפע כמו שנקרא והיה דווקא טעים ... דרך אגב החתן והכלה פצחו בריקוד חלב"ז זה היה בדיוק בכניסה שלהם איך שהם נכנסו ניגשו ישר לרחבת הריקודים וזאת לאחר שכל המוזמנים קמו על הרגליים וקיבלו אותם במחיאות כפיים סוערות את שומעת??
במחיאות כפיים סוערות.. ואז.. הם פצחו בריקוד שלהם.. ריקוד עדין ויפה.. אווווווווו והדבר הכי חשוב יהודה שלי כפרה שלי המלאך שלי שר והזמר מהלהקה שנתן לו לשיר אמר שיש לו קול יפה והוא התלהב והוא העלה אותו לבמה..ואני הייתי כ"כ גאה בו
יהודה נשמה שלי אם את רואה הודעה זו.. שרת יפה מאוד אתמול בלילה
זהו.. מה אני אומר לך ג'סוש.. חבל שלא כל יום נישואים עורכים חגיגות כאלו.. לא הייתי רוצה להתחתן שוב (כמובן שלא) אבל הייתי רוצה לחגוג את יום נישואיי בגדול.. כי אני גאה להיות במחציתו של יהודל'ה שלי... תגידי איפה כולם??

כולם נשארו בפוך

מה אני אגיד לך אני מאוכזבת מאוכזבת מריקי מאוכזבת ממרין מאוכזבת מכל מי שלא פה כבר ... חבל...

@@

New member
מי מאוכזב ממני ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

ובצדק
אז ראשית כל בוקר טוב
לכל האנשושים היפים והמקסימים
שלי
רגע של כנות .... משהו התפספס לי פה, לא יודעת מה
ולא רק אצלי, אצל הרבה מאיתנו, פעם היה נפלא להיות פה, ואילו היום, לא יודעת..... קצת כבד לי להכנס. שלא תהיה פה אי הבנה, אני מידי פעם נכנסת וקוראת , אבל להגיב ...לא מתחשק לי. בקשר למרין, היא די נפגה שאף אחד לא התקשר ושאל לשלומה בגלל הניתוח, אז היא החליטה לפרוש בשקט. אז....... אפשר קצת חדשות
מי נגד מי
אני מקווה שאתם לא כועסים עליי, אני עדין אוהבת
את כולכם

אני מצטערת לשמוע

מרין בהחלט אחת מאושיות הפורום והיא חסרה פה והכבדות נובעת מכמה דברים אבל אני לא יודעת להצביע על זה

GALI02

New member
ניתוח????? מרין?????

לא ידעתי על זה בכלל(ואני גם יודעת שממני היא בטח לא ציפתה לטלפון...) אבל ריקי,בכל זאת אם את מדברת איתה תמסרי לה שלא ידעתי איזה ניתוח זה היה? ומה שלומה?

ניקולי

New member
ריקי נשמה ../images/Emo24.gif

ראשית נכון, נהיה כאן כבד למדיי אני כבר כמעט התיאשתי רק שאני מנסה לעודד את עצמי ואף פתחתי יומן כאן בפורום יומני האישי ששם אני שופכת את מה שבליבי.
מלבד זאת אני אישית התקשרתי למרין לפני כשבועיים לשאול לשלומה עוד לפני הניתוח למען האמת לא היה לה כ"כ מצב רוח בנוסף שלחתי אליה מסר אחד או שתיים במסרים אישיים... עם כל הכבוד אני חושבת שזה סתם תירוץ לא להכנס לכאן כי הנה עובדה גם עליי עוברים או עברו ימים לא קלים מישהו התקשר לשאול לשלומי???? אף אחד!! זאת לא סיבה ולא תמיד יש לאנשים את המצב רוח או את הזמן להתקשר לאחרים לכן אין מה לכעוס או לעשות ברוגז...
מרין היקרה אם את קוראת את ההודעה הזאת אני מאוד מקווה שאת מרגישה טוב וקו בריאותך תקין...גם כשאת לא רוצה להכנס לכאן את עדין בתוך
שלנו ובראש אז בלי שטויות וכנסי לכאן מהר אבל....

למעלה