בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב

שיהיה לכולם יום יפה.
ובת בת, זה לא cut ו paste אני כל בוקר חושב על ניסוח חדש חחחחחחחח

GALI02

New member
בוקר טוב! ../images/Emo13.gif

בתקווה לקצת
כי קצת נמאס מה
ומה

בת ה י ם

New member
בוקר.......טוב?

לא יודעת.... בטח עוד שנה עוד בחירות חחחחחחחח סי.די לדעתי תפתח את הבוקר עם שיר......... יום נעים לכולנו

sidi

New member
ממממ

אופטימית משהו על הבוקר חחחחח שנה זה עוד טוב. אני חושב שזה שיר מתאים.: כי שם בנות בצבע שוקו ותלבושתן - קליפות בבנה, מפזזות במחול מַנְיָנָה בג´ונגל בין עצי הקוקוס. נשוט על פני האוֹרִינוֹקוֹ ונטייל לאמזונס, שם נחשי האנקונדה כשנים-עשר וחצי מטר. עם שתי שיניים ארוכות. - מתים מזה? - תוך שתי דקות! - אם כך, אולי ניסי לצ´ילי? - ונצואלה... ונצואלה... - אני אם אין לי צ´ילי - מי לי? - ונצואלה... ונצואלה... - ונצואלה, אין דומה לה! אולה! שם אין בחינות אוניברסיטה ואין דקן של הפקולטה. ושם נראה כל יום קוֹרִידָה עם דוֹן חוזה אלפונסו שוּלְטְהַיְס. "אולה!" - נניף את הסומבררוֹס. "אולה!" - נקרא לַקַבָּלֶרוֹס. אבל התּוֹרוֹ, חֵי פוֹרטוּנָה, פורץ ישר אל הטריבונה. הוא מסתער על הקהל. - מתים מזה? - בדרך כלל! - אם כך, אולי ניסי לצ´ילי? - ונצואלה... ונצואלה... - אני אם אין לי צ´ילי - מי לי? - ונצואלה... ונצואלה... - ונצואלה, אין דומה לה! אולה! עצי קפה ואבוקדו, מִכרות זהב בְּאֶלְדוֹרָדוֹ. זורם הנפט בְּקָרִיפִיטְיוֹ ואין מיסים ודֶפִיצִיטְיוֹ. ושם אינדיאנים עם כרבולת. מקרקפים רק... מס גולגולת. - נברח לצ´ילי! הוֹפ! כולנו! - אך שם ישנם הרי וולקנו. רותחת לבה בגלים. - מתים מזה? - לא. רק נִצלים. - אם כך, אולי ניסי לצ´ילי? - ונצואלה... ונצואלה... - אני אם אין לי צ´ילי - מי לי? - ונצואלה... ונצואלה... - ונצואלה, אין דומה לה! אולה! - אח, כמה טוב בפתח-תקוה - סניורו דון אברם שַפִּירוּס, רוכב בַּפְּיָצָה עם פַּפִּירוּס, אומר: "זה נוער, זה?" - תפסיק כבר! בָּאִיצְטַדְיוֹנֶס דה מֶלַאבֶּס יש "הפּוֹעֶלָס" מול "מַכַּבֶּס". אבל מבילינסון עד "אגד" בשמונה כבר שורר שם שקט. הכל שקט. הכל רדום. - מתים מזה? - מִשִעמום! - אם כך, אולי ניסי לצ´ילי? - ונצואלה... ונצואלה... - אני אם אין לי צ´ילי - מי לי? - ונצואלה... ונצואלה... - ונצואלה, אין דומה לה! אולה!

בוקר טוב לכולם

מה שלומכם ? יום בחירות עבר... המנצח ברור, העתיד ממש לא... בוקר קצת כבד... עם מועקה בלב... לא יודע להסביר למה, (או אולי כן...) גם זה יעבור... יש ימים כאלה... יום נפלא לכולם כאן

בת ה י ם

New member
../images/Emo140.gif לקנות לך כרטיסי טיסה ?

סידי אתה ענננננננננננננננננק

mariana

New member
בוקר טוב סידי וכל האחרים../images/Emo24.gif

ג´ס יש לי שאלה, מתי מתחרים הסיפורים? ואיפה את אוספת אותם??

היתה כבר

אבל אנחנו היינו במשבר בגלל אנג´ל ולאף אחד לא היה ראש או סבלנות להיות פה אז פספסנו את זה בכל מקרה את יכולה לפרסם עוד סיפורים כמה שתרצי להנאה פרטית שלנו ואולי שווה אז נעשה סיפרית סיפורים שלנו

למעלה