.. בוקר טוב.

תרנגולת

New member
.. בוקר טוב.

בסוף.. חזרתי. .. אין לי חשק. אז אני כאן. מוצפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפת בשומנים. אבל משמידים אותם החל מהיום- בלי חריגות.. בלי- נו, את ממילא צמה מחר, ובלי- זה כולה עוד 10 קל`. כי מעכשיו אין חריגה של חצי קלוריה. משמעת, משמעת, משמעת. שליטה עצמית. מעכשיו. מעכשיו. מעכשיו. תגל- אם את כאן, אשמח להודעה באיי סי. אני ממחשב אחר. רוצה לשים אותך ברשימה.

תרנגולת

New member
פחחחחחחחחחחחחחחח

מיותר לציין שאני אומרת את זה לעצמי כל חצי שניה.. כל יום, תמיד תמיד. זה עבד רק פעם. עכשיו זה לא עובד.. עכשיו מה שעובד זה שאני אוכלת ואז מדי פעם דוחפת כמה אצבעות.. ייפי היי- כיף. היום הייתה לי סחרחורת ולא הצלחתי.. הרגשתי חלשה.. אז הפסקתי. אז כך. אין לי משמעת. אין לי שליטה עצמית. לא על הפה שלי.. אין לי שליטה עליו, לא מבחינת אוכל, ולא מבחינת דיבור. ועדיף שאני אשתוק, ועדיף שאני אוכל הרבה הרבה הרבה פחות. אז.. סביר להניח שעוד מעט כשאני אעלה למעלה אני אגיד לעצמי- נו טוב..אז מיום ראשון. אבל.. תמיד היו ימי ראשון, יש כל שבוע יום ראשון, וכל הזמן זה מיום ראשון.. אז איך זה שאני מוצאת את עצמי עם האצבעות בפה כבר ביום ראשון..? אם לא ראשון, אז שני.. אבל לפחות מנסה- באחד מהימים האלה.. אז כך. המעבר מהרעבות להקאות הוא לא כיף.. אני מעדיפה את הקודם- אבל מה לעשות.. כזאת אני.. חסרת שליטה. אז הצלחתי שנה וחצי לשלוט על עצמי.. עכשיו זה מתפרק. עכשיו... זה חוסר שליטה.. ואז- גם העונש הגדול ביותר, השמנה של המון ק``גים אני מונעת מעצמי.. אולי אם הייתי עולה ממש ממש- הייתי קולטת שהפה שלי צריך להסתם. אולי אני באמת אשים עליו פלסטר. אולי אולי. אולי. אוי.. לי. תרנגולת שמנה, ופרה, וחזירה, ו..פילה.. ו.. דובה.. ו.. קרציה.. ו.. כלבה.. טוב- לפחות אני משהו.. מיוחד (חריג, דפוק, משוגע). חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה אותי עומדת במגבלות.. אני פשוט צריכה למצוא שיטות חדשות.. זה מה שאני צריכה. `קיי. להרגע. ולסתום. וזהו. סליחה על הזיבולים- יכלתי להגיד את זה לעצמי.. זה בערך מה שאני עושה כרגע.. רק משתפת אותכם. סלחו לי על הזיבבבבבבבבבווווווולייייייםםם.

תרנגולת יקרה

אז קודם כל - הרשי לי להזכיר לך שאת תרמגולת אדומת כרבולת ולא: פרה, חזירה, פילה, דובה, קרציה, כלבה, חתולה, עכברית..(אוקי, סתם נסחפתי) ואת אכן מיוחדת. ולא מהסיבות שציינת, אותן לא אזכיר עכשיו שמא אסחף שוב, אלא כי את כל כך בוגרת ומבינה - הרבה יותר מהרבה בנות בגילך. ואולי דווקא זה משחק לרעתך. אכן, המשמעת והשליטה העצמית משחקים פה תפקיד מאוד חשוב....גם בדיאטה, וגם בהמון תחומים אחרים בחיים. אבל הרשי לי להזכיר לך שיש לך עוד זמן להגיע לכך. עוד יגיעו ימים שבאמת תצטרכי לשמור על פיך שמא...אבל לפחות בינתיים את יכולה לשפוך כמעט כל מה שבא לך. חופשי - על חשבוני. חבל שלא הלכת לבלות קצת...דווקא נורא שמחתי לקרוא את הודעתך על הנסיעה המתוכננת. ואולי באמת תעשי זאת - תשכחי קצת מהצרות והבעיות ותעופי לך (סליחה, שכחתי שלתרנגולות אכן יש כנפים, אבל הן לא משמשות לתעופה), את לכי לך קצת להנות ולשכוח. אם את רוצה - אני מזמינה אותך אלי. ואל תשכחי את מה שסיכמנו - כן? אני כבר הכנתי תמונה נורמלית פחות או יותר. מחכה לך. אוהבת ומתגעגת מאיה שלך.

t@gel

New member
אהמממ...

שניה אחת מעלה אותו... מה קרה שחזרת? רציתי שתהני קצת... :-(

תרנגולת

New member
גם אני רציתי :-(

אבל אין לי כוח בשביל זה.. אז לא נורא.. נלבש חיוך על הפני (-: ונתנהג טוב לעצמנו היום.. זה סוף שבוע.. נשתדל שיהיה טוב הפעם.. נשתדל.. יום ראשון אני נוסעת שוב.. (אם יהיה לי כוח :) )

למעלה