בוקר טוב

בוקר טוב

אנשים! אני חולה! ומחר יש לי 2 מבחנים מועד ב´ מה אני עושה???????????????????????? מתמטיקה ותושב"ע

עמיצורית ושאר החברים שימו לב!

בס"ד נכון שהייתי אמור לסוע היום לישיבה אבל; קמתי בבוקר עם שיעול כבד ונזלת בלי סוף אז אני נשאר כנראה עד מוצ"ש... כנראה שבכל זאת נדבקתי וירטואלית!!!

ליאורררררררררררררררררר

אני חולה אנושות האף שלי אדם הגרון שלי אדום בעעעעע שונאת להיות חולה!

nati hayafe

New member
חחחחח

אני לא חולה(אם אתם מתפלאים על השעה) אבל אני לא בבית אלא בירושלים במרכזית החדשה(קפה נט) אז רפואה שלימה לכולם ונתראה ביום שישי...

yair13m

New member
גם לי יש עכשו כאב ראש ממה...

שאתם מדברים.... סתתתתתתתתתתתם. אבלבאמת כואב לי הראש.

מוצארט

New member
כפרות!!!!

תהיו בריאים, כדברי הכתוב: " רפאנו ה´ ונרפא, הושיענו ונושעה כי תהילתינו אתה, והעלה ארוכה ורפואה שלמה לכל מכותינו. כי אל מלך רופא נאמן ורחמן אתה" אז כנראה שאתם אומרים את הקטע הנ"ל בימים האחרונים ביותר כוונה, אה?
רק בריאות ידידי!

בעעעע

ב"ה אנשים... חזרתי מהרופא ויש לי דלקת גרון ודלקת אוזנים והצטננות:\ ומחר יש לי 2 מבחניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

תודה! ואגב עמיצורית...

בס"ד אני נוזל כמו ברז ומשתעל כמו מנוע פורד פיאסטה 82. קיצר אני גמור... אבל אני מתנחם בעובדה שגם את כזו... סתם..... רפואה שלימה לך! (המבקש על חבירו נענה תחילה).

מה הכתובת???

בס"ד אני כבר מתניע ובא! איזה ביקור חולים אני לא מסוגל לצאת מהבית. ההוכחה לכך: לא נגעתי באוטו היום! וזה פשוט הוכחה חותכת! אם את רוצה יש היום בערב מפ"ת קו 841 הוא מגיע לקריית שמונה. פשוט תעלי עליו שתגיעי תרימי צילצול!!! אני באופן אישי לא זז מילימטר מהבית!

למעלה