בוקר טוב אתמול הייתי ביום חופש והיום אני כאן. שיהיה לכולכם אחלה יום.
J jessשל מיקה New member 22/1/03 #2 בוקר טוב סידי איזה כיף חופש באמצע השבוע גם בשבוע הבא יום בחירות שבתון מה אתה מתכנן לעשות? אולי אם יהיה יום יפה נעשה מפגש מנגל וכאלו בצהרים ???? אני מחר בחופש ונוסעת לים המלח עם כל המשפוחה..ניר ומיקה כמובן שיהיה יום בכיף
בוקר טוב סידי איזה כיף חופש באמצע השבוע גם בשבוע הבא יום בחירות שבתון מה אתה מתכנן לעשות? אולי אם יהיה יום יפה נעשה מפגש מנגל וכאלו בצהרים ???? אני מחר בחופש ונוסעת לים המלח עם כל המשפוחה..ניר ומיקה כמובן שיהיה יום בכיף
ב בת ה י ם New member 22/1/03 #4 טוב הבוקר ../images/Emo24.gif כל מי שעמד אתמול בפקק הקדים היום ויצא עם שחר וככה היה לי כביש ריק אווווך מי שטוב לו ושמח כף ימחא
טוב הבוקר ../images/Emo24.gif כל מי שעמד אתמול בפקק הקדים היום ויצא עם שחר וככה היה לי כביש ריק אווווך מי שטוב לו ושמח כף ימחא
J jessשל מיקה New member 22/1/03 #5 נו תשמעי מחדל אתמול הגעתי באיחור קטן בגלל הפקקים והיום צחקו עלי שבאתי לישון פה הקדמתי ב-20 דקות מפחד של איחור נוסף ...
נו תשמעי מחדל אתמול הגעתי באיחור קטן בגלל הפקקים והיום צחקו עלי שבאתי לישון פה הקדמתי ב-20 דקות מפחד של איחור נוסף ...
מ מאו יין New member 22/1/03 #7 שלומלום לכם חבריי אני פה, אני שמחה שאתם פה, אוהבת אתכם!!!! שיהיה יום קסום!