בוקר טוב

בת ה י ם

New member
שם אני יכולה רק להקיאאאאאא

וממי אני כזו עצלנית שהליכה זו לא אחת ממעלותי חחחחחחחחח נופרי - תצחקי תצחקי........ אבל פעם אחת (לפני הרבה שניייייים) (חחח לא ממש מזמן 4 שנים) אני נוסעת הבייתה אחרי יום עבודה שומו שמיים -לא יודעת לחזור באותה דרך שבה נסעתי בבוקר (עברנו לאיזור חדש) הבעלול בנייד....איפה את ? קרה משהו ? מאוחר....... ואני בשיא האדישות שלי..."לא מותק אני "קצת" מתעכבת.........." בקיצקצ......עצרתי אנשים, נהגי מוניות.......ושאלתי איך מגיעים רק כשחזרתי הבייתה סיפרתי לו ש"הלכתי" לאיבוד......והוא כמובן ידע והבין עוד הרבה לפני........... העיקר אני מתה מצחוק......בגילי המתקדם כל קשר ביני ובין דרכים מקרי בהחלט!!!!

זה בסדר יקירה כשאני

מחנה את הרכב אני אף פעם לא זוכרת איפה החנתי אותו ולגבי דרכים רק מהעבודה הביתה ומהבית לעבודה זו הדרך שמכיר האוטו שלי

ניקולי

New member
תרגעו!!!!

וכאן אני חיבת לאמר שקט!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי לא כל השוטרים מניאקים ובני ז**** אז בבקשה חבריי היקירם להרגע..

ניקולי

New member
לאמר לך ת´אמת?

גם אני הייתי אומרת ככה אבל השוטר שלי מיוחד במינו וא בכלל לא קשור לשוטרים... יש לו
זהב!!

מאו יין

New member
ואני עדה שמה שניקולי

אומרת על יוד´לה שלה הוא נכון פי 800 (שלא לדבר על האח החתיך שלו.....)

ניקולי

New member
שיווווווו ../images/Emo124.gif

את יודעת שהאח החתיך שלו גר אצלי מזה חודש?? ואת יודעת שהאח החתיך שלו עוזב ת´ארץ עוד שבועיים (בערך)?? ואת יודעת שהאח החתיך שלו לא קשור לעינין??? אז מה בכלל את מזכירה אותו?
ואת יודעת שאני אוהבת אותך?? פי 800 ??
ואת יודעת שמיע לך המון מזל"ט??

מאו יין

New member
../images/Emo6.gif ניקולילה......

ואללה?? לא ידעתי..... הייתי באה לבקר........... וכן תיארתי לעצמי שהוא ילך אחרי החלום ויעזוב את ארצינו הקטנטונת והמעצבנונת.... (רק על זה הוא ועופר דיברו אז...) ולא הוא לא קשור לעניין (עם השוטרים החמודים) או שאולי הוא כן קשור, ככה: אולי לכל שוטר חמוד וחתיך יש גם אח חמוד וחתיך??? שווה לבדוק את זה...... ( ברור לך שאני סתם מברברת - עופר איז נמבר וואן!!!) ואת יודעת שאני אוהבת אתכם (כן גם את יודה שלך...) פי המרחק בין ישראל לאסטרונאוט אילן רמון שבחלל.....!!! ותודה ממוש אכן מגיע לי מז"ט ליומולדה...ותודה!!!!!!!!! חולה עליך!!!

למעלה