בוקר טוב

בוקר טוב

סקרים טובים. וישראל ממריאה לחלל עם אל"מ אילן רמון. מה צריך בן אדם יותר מזה כדי לדעת שעוד לא אבדה תקוותנו.

ממשלה לאומית צרה- צו השעה

במידה שתוצאות הסקרים יתבטאו גם ברגע האמת בקלפי, יש לחתור להקמת ממשלה לאומית צרה בת כ-65 מנדטים שתגיע להכרעה צבאית מול הפלשתינאים.

ואיך עושים את זה?

כדי להקים ממשלה צרה יש להחליש את כוחו של שרון בליכוד (שרון מתנגד לממשלה צרה). איך מחלישים את כוחו של שרון בליכוד? לשם כך יש לוודא שהליכוד לא יהיה גדול מדי. איך גורמים לכך שהליכוד לא יהיה גדול מדי מבלי לפגוע בגוש הימין? פשוט מאוד - מצביעים למפלגת ימין אחרת. ליכודניק אמיתי - מצביע לאיחוד הלאומי.

|)| הגיוני מאד

תסתמך על המנדטים של החרדים שתשלח את חיילי צה"ל להילחם? בניזרי יורה על ההחפה של כוחות גבעתי בצפון הרצועה? ישי ישב בחמ"ל אג"ם וינהל את הקרבות? עובדיה יוסף יקבל פיקוד על כוחות הנ"מ וישבית את הוולקנים לטובת תהילים נגד טילים? ליצמן ישתלט על מפ"ע וינהל את העניינים?

Charlie

New member
לא לממשלת אחדות לאומית../images/Emo70.gif

ראינו את "הישגיה" של ממשלה כזו בשנתיים האחרונות. אם יש גוש חוסם לימין - על שרון להרכיב ממשלה עם ליברמן והדתיים ואז יהיה ניתן לראות האם דרכו של הימין אכן תביא ל- סיום מוחלט של הטרור ("תנו לצה"ל לנצח") צמיחה כלכלית ירידה באבטלה ובמס´ המשפחות מתחת לקו העוני ביצור וחיזוק מעמדה של ישראל בעולם חיזוק כושר ההרתעה של ישראל אל מול גורמים עויינים בעולם הערבי הסרת איומים על ישראל דוגמת הכור באיראן והרקטות בלבנון. שיפור ניכר במצבם של מערכות החינוך והבריאות החזרת החיוך והתקווה לאזרחי ישראל אם תצליח ממשלה זו לעשות זאת - אצביע בשמחה לליברמן בבחירות הבאות. אם לא, אזי כבר לא יהיו תירוצים על ירושה מברק, מרבין, מבגין, מאשכול... לא יוכל הימין להאשים את פרס ופואד שעצרו ודפקו הכל ואו אז לא תהיה לי ברירה אלא לתת לצד השני צ´אנס לשנות את המצב. לכן חייבת לקום ממשלת ימין צרה כדי שהעם יוכל לדעת אם זה הפיתרון, כך שאם לא הוא יוכל להצביע לאלטרנטיבה. וזה חשוב גם לעבודה, שתשב באופוזיציה, שתנוח קצת, שתרפא את עצמה ותבנה את עצמה כאלטרנטיבה שלטונית חשובה לדמוקרטיה הישראלית. אם תצליח ממשלת

z1v2i3

New member
מה באמת?

הליכוד שאחרי בגין מעולם לא הותרד מבעיות חברתיות,כל מה שמעניין את כל מי שבא אחרי בגין זה כמה שטחים נאכלס בגדה לפני שנחתום הסכם עם הפלסטינים.אבטלה,עוני,תעסוקה?? הצחקתם אותי,רק אם מדובר באזור תעשיה "ברקן" זה שבדרך לאריאל,אולי,נתיבות, אופקים,עכו? על זה אין מו"מ אז למה להשקיע? שם כולם ליכודניקים "שרופים" ויבואו להצביע כך או כך. חומר למחשבה צבי שינוי!!!

נכון מאד-אבל שרון לא רוצה

מיצי פיצי מרידור מנהל מגעים עם הערבים-תחת אש-בשליחות שרון. שרון מכריז שהוא"אינו רוצה ממשלה עם אלה אשר רוצים לשמור על הכל",,,,,

תראה, בפעם האחרונה שהצעתי

למישהו בפורום לפנות לטיפול נפשי, ההנהלה כעסה עלי. אבל מה אני יכול לייעץ לפרנואיד כמוך? מי מחק את ההודעה שלך? על איזה הודעה אתה מדבר בכלל? לפני יומיים מישהו ימני פנה אלי במסר אישי בטענה שאני מוחק את הודעותיו. אח"כ הסתבר שזו תקלה טכנית. לו היה את הכבוד להתנצל. האם לך יהיה?

למעלה