בוקר טוב

שקסי

New member
לילה טוב

"טוב ליל מנוחה וחלום כבר מאוחר(לא ממש) ומחר נקום ונראה איך שמגיע היום בסוף כל לילה"-הואוהואו מה זה-JlgUoi ??

kedeman

New member
ערב אור!!

איזה כבוד מלא סלבס מגיעים לי לפורום (רשימה חלקית ביותר: ברנס2X , דרור חדד, גרעינרים למיניהם, אחים של, ועוד כל מני מוזרים) סתם אני מרוצה

קדם...

בוקר טוב... אני הייתי נעלב בתור אחד מ"המוזרים"... הגיע הזמן שהפורום יתפוס תאוצה,יזרום ויעניין יותר אנשים. צריך להקים ועדה שתדאג לפרסם אותו בכל מקום אפשרי.

kedeman

New member
אוף.. תכנונים תכנונים..

עתיד לקום צוות אתר שאחד מתפקידיו שיבואו אחרי בניית ותחזוק האתר יהיה גם לדאוג לפרסם אותו ואת כלהפונקציות שלו...

kedeman

New member
לא תלוי רק בי

אני ממשיך לדחוף לכיוון אבל יש עוד אנשים שאני צריך להזיז שאלה: מישהו פה רוצה להיות בצוות היגוי של האתר? לפני שאתם אומרים כן: להיות בצוות אומר להיות בסמינר אתר כשיהיה אומר לקחת אחריות על מה שקורה באתר לטוב ולרע אומר להשפיע יותר על מה שקורה, מה שיקרה ודרך הפעולה אומר שחובה לעזור לבנות את האתר - בניה ועיצוב מצד אחד ומצד שני בניה תוכנית (מהמילה תוכן) אומר לקחת יוזמה - ליצור, לעשות, לדחוף, להעלות רעיונות מי שבכל זאת מוכן לקחת על עצמו אחריות כזו ומוכן להשקיע מזמנו וממרצו ומוכן לתרום רבע שעה בשבוע בשביל התנועה ומי שרוצה להתגאות בכך ש"צוות האתר" זה גם הוא מוזמן לפנות אלי

למעלה