בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב

שיוווווווווו אני ממש לא יודעת מה ללבוש מזג אויר מאוד מבלבל חם/קר כזה לא??? מה שלומכם הבוקר? מקווה אני שהיום יהיו יותר אנשים כי אני מתגעגעת לכולכם..
בנתיים אשתה לי
בלי חלב ואוכל עוגת קינמון מממממ.. יאמי טעים.. ומי שרוצה יש
בטרמוס (כרגיל) ועוגת קינמון בתנור ... ואילו אני הולכת לעבודה יום טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםם

snowe

New member
../images/Emo4.gifאני רוצה ולא יכולה....../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולם אני מקווה שהתעדכנם מתכנון החתונה .... כל כך רציתי להיכנס ולשמוע אותכם היום אבל לצערי אני חייבת לצאת ללמוד וקודם להוציא את הכלבה של סנואי... ואין לי מחשב "נמצד" כמו שלכם בעבודה... אז אומר לכם שיהיה לכם יום מקסים וכייף לראות שכולכם פה... ויודעים לשתות קפה ביחד.... ואני...? לא? אני לבד? למה? כי אני צריכה ללכת!!!! אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סידי אם הגעת במקרה אז מה קורה? ברחת? נבהלת מהתמונה שלי? עכשיו אתם כולכם בטח מסוקרנים כי לסידי יש תמונה... אני מקוה שהתמונה הגיעה כי הבנתי שאתמול היו תקלות בהעברת קבצים אצלי או אצלו... להת....ר...אות!!!
אני הוספתי את המוסיקה ברקע

sidi

New member
היי

לא נבהלתי כיוון שלא ראיתי כיוון שלא קיבלתי שום תמונה
תסמכי עליהם, הם מתעדכנים יותר מהר מהמודיעין שלנו חחחחחחח

snowe

New member
סידי הגעתי בחזרה

מהטיול עם הכלבה שלי תסביר לי למה זה לא מגיע איך אני יכולה לבדוק את זה? אני אשלח לך עכשיו תמונה אחת ונראה

רומז לשחיתויות בפורום????

זה IN היום לא??.... מי מודיעין? מי ראשון מי שני ומה אחר כך? שיהיה בוקר טוב ונעים למרות שקצת קריר וצריך שוב ללבוש מליון שכבות כי לא ברור אם קר חם או סתם כאילו יאללה ....

sidi

New member
חס וכרפס.

למה לדבר ככה? שחיתויות? חחחחחחחח

snowe

New member
שלא תריבו מתוקים שלי....

עד שאני אחזור בבקשה ל"השלים" ויש מספיק שחיתויות בחוץ לא צריך גם כאן תשמרו על הניקיון

snowe

New member
אם לא יגיע המכתב אליך...

אני בדרך החוצה כשאחזור אנסה שוב ביי ואל תדאגי ניקול אנו נכניס את כולם למודיעין והבנתי מסידי שאת כבר נמצאת בו????????.

בת ה י ם

New member
../images/Emo3.gif בוקר טובבבבבב

נעלמה לה ה
הכל כאן
אבל......... תפוז מה רוצה ממני ? לא, לא רוצה מזגן לא, לא רוצה מחשב חדש כן, רוצה לישון באלכסוןןןןן חחחחחחחחחחח חלאס תפוז.

snowe

New member
לקנגורית רק עכשיו נכנסתי הביתה|חיבו

אז לפחות אומר לך צהרים טובים ובין כה וכה נתראה עוד שעתיים בשעור(ששינו לנו את השעה) ונשתעמע שם ביי שלך אוהבת ס...נואי

snowe

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifצהרים טובים לכולם

מה לעשות שיש בפורום גם אנשים שעובדים כלומר עובדים אבל בלי מחשב לידם ממש לא פייר נכון? אבל איך אפשר לא להגיב לבוקר טוב של ג´ס שהעלתה שיר מקסים, יפייפה ומלא אהבה איך אפשר בלי להתחבר אליו ולהתפלל שהלואי וכך יהיה תמיד בחיים שלנו והעולם יהיה הרבה יותר נקי, יפה, קסום והכי חשוב לדעת לחיות ביחד. תודה לך ג´ס על המילים... קירבתי אותם בחום אל ליבי ולכל חברי הפורום בגלל שאני כל הזמן לפני יציאה מהבית הלאה.... אהיה אתכם מידי פעם כשאגיע כמובן....רק אם תרצו? ואם לא תרצו...? אז גם אהיה אני לא מאיימת אלא סתם מצחקקת אל תקחו אותי יותר מידי ברצינות.

מאו יין

New member
../images/Emo24.gif צהריים טובים!

מה נישמש?? אז מה סידי, מתקדמים התכנונים הא?!?!? אבל! מה עם חשבון הבנק שלך? תפח באיזה מיליון וחצי?? או שבסוף תצא מזה בנזקים כספיים בלבד?!?!? ת´יודע, גם רבע עוף עולה בימינו..... ובת בת, תפוז?? מה זה דמות חדשה בחייך שעוד לא התעדכנתי עליה???

בת ה י ם

New member
../images/Emo25.gif

תפוז לא משגע אותך עם הצעות חדשות כל פעם בכניסה ?????? (יייווווו מ´זה קנוניה נגדי ?)

מאו יין

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אז זהו שבפגש פורום האחרון התלוננתי על זה שאני אף פעם לא מצליחה להכנס ל"אכזבות דף ראשי" וכשאמרתי שזה מבאס אז כולם ת´נפלו עלי ואמרו לי יוווו איזה כיף לך שאת נכנסת ישר לפורום עצמו..... צרות של עשירים.... הלוואי ותפוז היו קצת שמים עלי.....סתאאאאםםםם

למעלה