בוקר טוב שיהיה לכולם שבוע טוב.
A angel151 New member 5/1/03 #4 פשוט כל הכבוד לך סידי.. שמתי לב שאתה צנוע .. וזה ממש מיחד אותך .. אהבתי.
ק קנגורית New member 5/1/03 #11 ../images/Emo66.gifסידי? תגיד למה אתה מדבר כל כך מעט אתה לא אוהב לדבר?
S sidi New member 5/1/03 #12 ../images/Emo13.gif כשאין לי מה לומר אז אני לא מדבר. והאמת שבד"כ גם אין לי כל כך זמן להרחיב בדיבורים.
../images/Emo13.gif כשאין לי מה לומר אז אני לא מדבר. והאמת שבד"כ גם אין לי כל כך זמן להרחיב בדיבורים.
ק קנגורית New member 5/1/03 #13 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אני מקווה שבחיים אתה לא כזה שאתה יותר תקשורתי כי לפי משקראתי ממה שכתבת אתה אדם אינטיליגנט
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אני מקווה שבחיים אתה לא כזה שאתה יותר תקשורתי כי לפי משקראתי ממה שכתבת אתה אדם אינטיליגנט
S sidi New member 5/1/03 #15 ../images/Emo13.gif תודה על המחמאה. וכן אני יותר תקשורתי ויכולים להעיד החברים כאן
A angel151 New member 5/1/03 #17 זה בסדר אתה מוזמן תמיד לענות איך שאתה רוצה ואיך שאתה מרגיש וזה מה אני אומרת. יאלה צהרים חבר אני חייבת עוד ללכת לנוח כי אני עם שפעת.. שיהיה לך יום מאושר ..מלא הספק ..
זה בסדר אתה מוזמן תמיד לענות איך שאתה רוצה ואיך שאתה מרגיש וזה מה אני אומרת. יאלה צהרים חבר אני חייבת עוד ללכת לנוח כי אני עם שפעת.. שיהיה לך יום מאושר ..מלא הספק ..
ק קנגורית New member 5/1/03 #20 נכון שיום יפה היום? פשוט תענוג לצאת החוצה, ברגע שאני אסיים לסדר אני אטייל קצת בשמש