בוקר טוב!

תמרה*

New member
בר מוסר שנה נהדרת לכולן

ורוצה לספר שההורים שלו ארחו אתמול שלושה זוגות חברים לארוחת ערב. היה מדהים (חוץ מזה שבר קצת קיטר שההורים התעסקו בבישולים ולא איתו) בתפריט: מנה ראשונה - סביצה לוקוס ופלפלים ממולאים בגבינות מנה עיקרית ותוספות - צלי עגל ביין ואגסים שלווים בשום, נענע ודבש ארטישוק ירושלמי בשמן זית ולימון אפונה סינית עם אגוזי קשיו מסוכרים סלט ירוק עם פירות ברוטב ויניגרט לקינוח פבלובה לאורך כל הערב שתינו סנגריה. ארוחה ראשונה מאז שבר נולד עברה בהצלחה...

נופר30

New member
תמרה*

אפשר בבקשה את המתכון לעגל ביין ? אני מחפשת מה לעשות למנה בשרית לארוחה ביום שישי בערב ונראה לי שזה הפיתרון

נופר30

New member
אופס ברחה לי הברכה לבר

בר שתהיה לך שנה נפלאה מלאה בדברים חדשים ( והוא ממש ממש מתוק )

תמרה*

New member
המתכון של אהרוני

הכמות היא ל-10 מנות מצרפת אותו במסמך וורד כי זה ארוך

יעלי2

New member
איזה חתיך בר!!!!!

ושאלה כנה: לא היה לך קש מבחינת לוחות זמנים להרים ארוחה כזו? כל הכבוד. אנחנו חגגנו לסבא שלי יומולדת 91 בקיבוץ. חזרנו הביתה עייפים אך ממוטטים ובשעה 23:30 התנשקנו ונרדמנו.

תמרה*

New member
הקושי היה עם ההפסקות הנקה

ועם זה שבר רצה תשומת לב. אבל ירון ואני מבשלים יחד, אז זה כיף ממש.

fila

New member
תמרה

קודם כל הכבוד, איזה ארוחה מושקעת ואיזה תינוק חמוד יש לך שם

איזה חמוד!

מעודד לדעת שכל כך מעט זמן אחרי שנולד אפשר לארח ולעשות ארוחות. כל הכבוד!

ואנחנו...

הלכנו אתמול לחברים וראינו את "שר הטבעות". אני לא כל כך נהניתי - ארוך ומייגע ובלי סוף. אבל מראש ידעתי שאני לא כל כך אוהב, והבן זוג רצה לראות אז ניצלנו את ההזדמנות. בחצות היינו באמצע הסרט ורק ציינו את העובדה ש-12, והתנשקנו. עשיתי טראפלס והם היו מעולים (רק קצת יותר מדי נוזליים). בכל מקרה כולם היו מרוצים מהם. הלכנו לישון ב-2:00, וכולם קינאו בי שאני לא הולכת היום לעבודה.

ayush

New member
כל הכבוד../images/Emo47.gif ואיזה מתוק בר ../images/Emo99.gif

למעלה